Penger

Her er en karriere som faktisk gjorde det bra under den store resesjonen

Her er en karriere som faktisk gjorde det bra under den store resesjonen

Den store resesjonen krøllete den amerikanske økonomien, noe som gjorde nesten en av ti amerikanere ute av arbeid.

Men det var en karriere som trivdes under nedgangen: sykepleie.

Mellom 2007 og 2010 økte sysselsettingen sysselsettingen med 7,6%, mens antall jobber i hele økonomien gikk ned med 5,4%. Faktisk, siden så langt tilbake som 2002, har det vært rundt 50 000 nye sykepleierjobber opprettet hvert år, ifølge en ny studie utgitt av US Bureau of Labor Statistics denne uken.

Ikke bare det, men timelønnen sprang også 8,4% til 32,56 dollar i timen. Nå ser du sannsynligvis hvorfor helsepersonell jobber opp som noen av de beste karriere å forfølge i det neste tiåret, selv om du vil jobbe deltid.

Det er mye mer praktisk enn den årlige gratis Chipotle-dagen.

BLS-forskere konkluderte med at en annen lavkonjunktur er uunngåelig underveis, og at med en aldrende befolkning i USA vil etterspørselen etter registrerte sykepleiere bare fortsette å vokse.

Hvordan sykepleierjobber kan hjelpe deg med å overleve den neste resesjonen

I motsetning til mange helseproblemer vi har snakket om tidligere, for å bli registrert sykepleier trenger du en bachelorgrad, ifølge et BLS-sammendrag av yrket. (Denne studien har bare sett på registrerte sykepleiere.)

Men med en median årslønn på $ 68.450 og antall jobber i denne karrieren forventes å utvide 16% innen 2024 - mer enn doblet den gjennomsnittlige økningen for alle arbeidsplasser - er det verdt å vurdere investeringen.

Nisje har samlet en liste over de beste høgskolene i USA for sykepleiere. Du kan bruke glidebryteren til venstre for å justere maksimumsmengden du vil bruke på en fireårig grad.

Likevel er det andre sykepleiere som ikke krever en bachelorgrad. Sertifiserte sykepleierassistenter (CNAer) utgjør ca 26.590 dollar årlig, og etterspørselen etter denne jobben vil bli slated for å øke 17% innen 2024. Lisensierte praktiske sykepleiere (LPNs) tjener omtrent $ 44.000 per år og arbeidsplasser forventes å vokse 16% de neste syv årene .

Seriøst, hvordan kan du passere en resesjonssikker karriere hvor du også kan gjøre en slik forskjell? Vi finner det ganske dang vanskelig.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar