Penger

Disse er statene med mest gjeld (men det er ikke nødvendigvis dårlige nyheter)

Disse er statene med mest gjeld (men det er ikke nødvendigvis dårlige nyheter)

Det er ingen hemmelighet: Amerikanerne har mye gjeld.

Vi ser ny statistikk hver dag i parlamentsoverskrifter.

Men i stedet for å bruke disse tallene for å skape sjokk og horror, la oss bruke dem til vår fordel. La oss bruke disse tallene til å forstå hvor vår gjeld kommer fra, hvor den er konsentrert - og hvordan bli kvitt den.

Hva slags gjeld bærer amerikanere?

GoBankingRates nylig undersøkt mer enn 2500 amerikanere. Gjennomsnittlig gjeld skyldes, av alle respondenter, til sammen ca. 63.000 dollar. Av disse med gjeld, gjennomsnittlig skyldte var $ 140,113.

Det høres ut som mye. Og det er. Men la oss forstå hvor den gjelden kommer fra.

Hvis du er nysgjerrig på din gjeld, finn ut hvor mye du har og hvilken type. En god måte å se en sammenbrudd er gjennom Credit Sesame. Der får du din gratis kreditt score samt en gjeldsfordeling.

Å forstå din gjeld kan hjelpe deg med å takle det mer aggressivt. For noen sammenligninger, ta en titt på hvor amerikanernes gjeld kommer fra:

  • 65% har boliglån, som ikke nødvendigvis er dårlig, husk deg.
  • 50% har kredittkort gjeld, selv om de fleste skylder mindre enn $ 500.
  • 32% har billån, det vanligste beløpet skyldes mindre enn $ 1000.
  • 25% har studielånsgjeld, noe som ikke er nyheter for noen av oss.
  • 21% har medisinsk gjeld, flertallet av respondentene skyldes mindre enn $ 500.

Med denne sammenbruddet og disse tallene ser vi det, ja det er mye gjeld der ute, men at det er håndterbart for de fleste.

Men hvis du begynner å føle deg for overveldet, vet du at du har muligheter. Vurder å refinansiere gjennom en online markedsplass som Selv finansiell.

Der kan du søke tonnevis av beste långivere for å finne det beste personlige lånetilbudet. Det tar ca 60 sekunder, og du kan låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

I tillegg er det et notat om boliglån som kan få deg til å føle deg bedre: GoBanking Rates rapporterte at boliglån er den største komponenten av husholdningenes gjeld i USA, ifølge Federal Reserve Bank of New York.

"Egentlig, jeg ønsker at prosentandelen amerikanere med boliglån er høyere," sa Debt.com-leder Howard Dvorkin til nettstedet.

Han legger vekt på at boliglånsgjelden er god, fordi du investerer i boligens verdi i stedet for å dømme penger til leie.

Hvilke stater har mest gjeld?

Noen stater er mye bedre enn andre når det gjelder gjeld.

Her er statene med mest gjeld, sammen med det gjennomsnittlige beløpet folk skylder:

  1. Hawaii: $ 869,250
  2. Maryland: $ 284 851
  3. Texas: $ 185 584
  4. Oklahoma: $ 174.839
  5. Indiana: $ 166.844

Igjen, det er verdt å merke seg ikke alt denne gjelden er dårlig. Ta Hawaii, for eksempel. Den hadde høyest prosent av respondentene som rapporterte boliglån - 83%. Staten har også nasjonens høyeste levekostnad.

Legg også merke til at gjelden har en tendens til å være lavere i sørlige stater fordi levekostnadene vanligvis er lavere.

Hva å gjøre om gjelden din

Hvor mye gjeld har du?

Shh ... Du trenger ikke å fortelle oss høyt. Bare tenk på det.

Eller du kan alltid sjekke din gratis kredittrapport for en presis sammenbrudd.

Registrer deg for Credit Sesame, og klikk over til gjeldsanalysen din. Der finner du hvor mye du skylder mot kredittkort, boliglån, auto lån og studielån. Det vil til og med vise din prosentandel av månedlig inntekt som går mot gjeld.

Hvis du føler deg spesielt overveldet, ta litt tid til å hash ut en plan - selv om det bare er i 13 minutter.

Vi har også litt mer kreative måter å betale ned gjeld, inkludert refinansiering din gjeld gjennom en online markedsplass som Selv finansiell.

Du kan søke tonnevis av beste långivere for å finne det beste personlige lånetilbudet gjennom Even. Det tar omtrent 60 sekunder. Dens plattform kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som starter på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

Så nå vet du: Tallene trenger ikke å være uber-skremmende. I tillegg har du muligheter!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar