Pensjonering

3 tips for babyboomers forbereder på lang sikt

3 tips for babyboomers forbereder på lang sikt

Baby boomers utgjør den store befolkningen født mellom 1946-1964, som nå er mellom 48 og 66 år gamle, og nærmer seg pensjonsalderen.

Til sammen 76 millioner mennesker ble født i etterkrigstiden, forteller Befolkningsreferanse Bureau, som snart betyr at det vil være mange mennesker som bekymrer seg for hvordan de vil komme seg i deres gyldne år.

Mange barn av baby boomers er bekymret for om mor og far vil trenge langvarig omsorg.

Venter til foreldrene deres når 70-åringen, er ikke svaret.

Ting kan gå galt raskt, og med tilstrømningen av en aldrende befolkning som trenger ekstra forsiktighet, er det ikke lett å få plass på sykehjem.

Hjemmehjelpstjenester

Å ta vare på kjære hjemme kan være et alternativ. Dette innebærer å bli kjent med medisinske forsyninger og hvordan de skal brukes. Et sted å få rekvisita er Mountainside Medical Supplies basert i Marcy, N.Y. Her kan omsorgspersonen få elementer som spenner fra glidende sokker til en blodtrykksmonitor.

Imidlertid gjør noen ganger forpliktelser som arbeid det vanskelig for voksne å ta vare på sine foreldre, og en profesjonell omsorgsperson kan være svaret. Mange av tjenestene som kreves for å støtte hjemmehelsetjenesten for aldring, dekkes ikke av Medicare eller vanlige forsikringsselskaper.

Pleie levert av en lisensiert hjemmebyrå kan koste 21 dollar i timen for hjemmeværende, som kan hjelpe med bading og dressing, og $ 19 per time for en hjemmemaker / ledsager, som renser huset og driver ærend.

Du kan finne hjelp på egen hånd, men vær oppmerksom på at agenturets kostnader omfatter ansettelseshiring (inkludert bakgrunnskontroller), opplæring og veiledning, styring av timeplanen, hjelp med sikkerhetskopiering, håndtering av lønnsskatt og ta vare på ansvarsforsikring og arbeidstakerens erstatning.

Ifølge eCarediary.com vil de fleste byråer samarbeide med familiemedlemmer for å finne en god kamp for sine kjære. Men husk, gjennomsnittlig hjemmehelsetjeneste spenner over 3,7 år, ifølge eCarediary.

Personer med kognitiv funksjonsnedsettelse, som Alzheimer, krever omsorg for gjennomsnittlig 8,9 år. For standardpleie er den nasjonale kostnaden for tjenester nå 79.000 dollar per år, og kan være mye mer i større byer. Disse kostnadene fortsetter å øke dramatisk på grunn av inflasjon og etterspørsel.

Long Term Care Insurance

Et godt alternativ er å kjøpe en langsiktig omsorg forsikring. Denne typen forsikring kan lindre økonomisk byrde ved å tilby et kjøretøy for refusjon i pleiekostnader. Premium utbetalinger utvides over en lengre periode, ifølge eCarediary, og distribusjonen er skattefri.

En historie på Huffingtonpost.com definerer langsiktig omsorgsforsikring som en policy som dekker omsorg generelt ikke dekket av helseforsikring - Medicare og Medicaid. Langsiktig forsikring kan brukes til å betale for hjelp med dagliglivets grunnleggende aktiviteter, blant annet bading, dressing, bruk av bad og spisesteder.

Langtidspleieforsikring vil vanligvis betale en stor del av sykehjemets utgifter for en bestemt ytelsesperiode, avhengig av alder og helseforhold hos den forsikrede.

Langtidspleieforsikring kan være komplisert - så sørg for å investere tid i din forskning. Kjøpe det på en relativt ung alder, kan virke som et kostnadseffektivt trekk. Men hvis forsikringen ikke er nødvendig i 20 år, kan det være fornuftig å investere premiene i stedet. Les den fulle utskrift av langsiktige omsorgspolitikker for å sikre at premiene blir nivellerte, og det er ingen andre skjulte kostnader.

Ikke sikker på hvor mye langsiktig omsorgsforsikring koster? Her er et tidligere innlegg der jeg bryter ned kostnader for langsiktig omsorg forsikring.

Ifølge Sacramentobee.com er det bare kvinner som står overfor alderdom som en kvinneproblem, da artikkelen nevnte amerikanske folketellingstall som viser at nesten 11 millioner amerikanere allerede har mistet ekteskapet, og to tredjedeler av dem er kvinner som overlevde deres ektemenn.

Feinberg nevnte et scenario som ikke er ulikt "The Golden Girls", hvor to eller tre eldre voksne bor sammen for å dele utgifter og ta vare på hverandre.

Moro i solen | Hold deg aktiv

Å være proaktiv er et annet alternativ for voksne bekymret for sine aldrende babyboomerforeldre. En måte å hjelpe aldrende foreldre på er å oppfordre dem til å holde seg så sunn som mulig så lenge som mulig.

Mountainside Medical Equipment tilbyr forsyninger som treningsmatter, hjertefrekvensmåler og sportsbånd. Mini stepper og sykkel trener, aqua vekter og andre enheter gjør det lettere for voksne å holde seg i form i hjemmets komfort.

Det er immaterielle måter barn kan hjelpe sine eldre foreldre. Home Care Partners foreslår å bli kjent med medisinene de tar og gjøre flere telefonsamtaler bare for å sjekke inn hver uke - hvis avstand hindrer dem i å gjøre fysiske besøk.

Samfunnet som tar vare på den aldrende babyboomerpopulasjonen, er ikke et problem som snart skal gå bort, men barna deres kan og bør begynne å tenke på måter å ta vare på sine foreldre nå. Det vil gi dem og deres kjære mer trygghet - en verdifull ressurs for begge generasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar