Mat

Er Starbucks 'Nye Glutenfri og Vegan Alternativer verdt prisene?

Er Starbucks 'Nye Glutenfri og Vegan Alternativer verdt prisene?

Jeg er overrasket over at det tok Starbucks så lenge.

Den 21. mars annonserte kaffekjeden at den nå vil inkludere glutenfrie og veganske matvarer på menyen.

Starbucks har alltid vært foran mattrender, og introduserer kokosmørkekonstruksjoner og bistrobokser som fokuserer på friske proteiner som et sunt alternativ for de på farten.

Men kjedens beslutning å inkludere veganer og glutenfrie valg virker som om det kommer litt sent til festen, men det er bedre sent enn aldri, ikke sant?

Starbucks 'nye glutenfrie og veganske valg

Starbucks har nå 11 nye glutenfrie eller vegan-vennlige menyelementer.

De diettfølsomme alternativene spenner fra en glutenfri, røkt, kanadisk bacon-frokostsandwich og veganskspiretkorn bagel til organisk avocadospredning, jerky og kakepopper.

Jeg ringte til min lokale Starbucks for å spørre hvor mye disse nye produktene koster, og som med alle luksuriøse bekvemmelighetsartikler, er de absolutt ikke billige. Den glutenfri sandwich koster 4,75 dollar pluss skatt; den veganske bagel ringer inn på $ 1,50 pluss skatt uten spredning; og avocadospredningen er 95 cent pluss skatt.

Men for de med cøliaki, en autoimmun lidelse preget av glutenintoleranse, er de nye, hurtigmatige alternativene spillbytter. Andre store navn kjeder, som McDonald's og Dunkin 'Donuts, har ennå ikke kommet på farten med kostholdssensitive alternativer.

Slik lagrer du på Starbucks mens du er Glutenfri eller Vegan

Åpenbart, å slå opp Starbucks er en luksus.

Hvis du er super-strapped for kontanter, blåser noen dollar på kaffekjeden ikke på bildet.

Heldigvis, å være glutenfri hjemme trenger ikke å koste en formue. Visste du du kan faktisk lagre penger ved å ikke kjøpe glutenfrie alternativer? Å spise glutenfrie alternativer, for eksempel glutenfrie brød eller muffins, kan koste deg store penger. Hvorfor ikke bare slutte å spise den maten helt? Hvis det ikke er naturlig glutenfritt, er det billigere å bare la det gå i stedet for å erstatte det med en overbehandlet versjon av den.

Å lage dine egne elementer fra grunnen hjelper også. En Penny Hoarder kuttet sin dagligvareregning til $ 120 per uke for to glutenfrie mennesker. Sjekk ut hvordan hun gjorde det her.

Hvis du bare ha å gå til Starbucks og få rett, men glutenfri og vegansk alternativene kunne legge opp.

Å legge vegan-vennlige alternativer til kaffen din, som kokos eller mandelmælk, kan koste deg ytterligere 60 cent eller mer (avhengig av hvilket alternativ du får).

Hvis du legger til kostnader for de nye matvarer, kan du potensielt bruke $ 10 eller mer på en tur til kaffebaren - ouch.

Heldigvis er det få måter å "hacke" Starbucks, inkludert å bli med på belønningsprogrammet eller "omtanke" din drikke, noe som betyr å bli kreativ med hvordan du bestiller den. Finn flere tips om hvordan du kan spare på den populære kaffebaren her.

Din sving: Hva synes du om Starbucks nye glutenfrie og veganske alternativer?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar