Penger

Hvem styrer verden? Jenter gjør på disse 8 samarbeidende rom for kvinner

Hvem styrer verden? Jenter gjør på disse 8 samarbeidende rom for kvinner

Den tradisjonelle kontormiljøet blir forældet.

Vel, kanskje ikke helt ennå, men det er så mange alternativer i disse dager når det gjelder hvor vi jobber. Den stigende konsertøkonomien, solopreneurship og job-from-home jobber gir arbeidere muligheten til å velge hvor de skal tilbringe dagen og være mest produktive.

For noen betyr det å være omgitt av likesinnede arbeidere som har lignende behov, mål og utfordringer.

Så det er ingen overraskelse at det har vært en økning i samarbeidsrom som strækker seg strengt til kvinner.

8 fantastiske samarbeidende rom som passer til kvinner

Et skrivebord, skriver, wifi og kanskje gratis kaffe er ganske mye grunnleggende over hele linjen for alle samarbeidsplasser.

Disse åtte stedene går utover det typiske for å fokusere på hvilke kvinnelige entreprenører og frilansere som kanskje ønsker, som hår og sminke tjenester, koselig innredning, barnepass og kvinner-sentriske etter-timers arrangementer.

De gir ny mening til uttrykket "jentekraft".

1. Hera Hub

Spaet er en avslappende atmosfære, så hvorfor ikke ta med noen av disse vibene til arbeidsplassen?

Hera Hub, med steder i San Diego og Washington, D.C. (og kommer snart til Phoenix og Sverige), har et spa-lignende miljø. Plassene ble designet med de fem sansene i tankene - aromatiske stearinlys, myk musikk, rolige vannfunksjoner og alt.

Medlemmene får også eksklusive nettverksmuligheter, ukentlige workshops og månedlige sosiale arrangementer.

Kostnaden for medlemskap varierer fra sted til sted, med San Diego fra $ 69 til $ 369 og Washington, D.C., fra $ 89 til $ 429.

2. The Hivery

Hiverys grunnlegger, Grace Kraaijvanger, åpnet denne plassen i Mill Valley, California, etter å ha brukt tid på å jobbe hjemmefra og føle seg isolert. Hun drømte om et rom hvor kvinner kunne lykkes i et "snilt, støttende og lyst miljø".

Samarbeidsrom starter på 275 dollar i måneden med engangsbeløp på $ 75.

For de som ønsker å være involvert i samfunnet - dra nytte av spesielle verksteder og arrangementer - men trenger ikke et arbeidsområde, er det månedlige medlemskapet $ 75.

3. Whetstone Workgroup

En av fordelene for medlemmer på Whetstone Workgroup i Pittsburgh, Pennsylvania, er drop-in barnehage for å jobbe moms.

Grunnlegger Jessica Strong fortalte Marketplace at samarbeidsområdet først var ment å bli tatt vare på mødre og pappaer.

"Det skjer bare slik at kvinner er de som forlot arbeidsstyrken til å være hjemme mer med barna sine," sa hun.

Whetstone markedsfører seg som et rom for frilansere, med en rekke arbeidsområder, inkludert et fellesbord og stående skrivebord.

Kostnadene for plass her kjører $ 125 i måneden eller $ 25 per dag. Barnehage er ekstra på $ 6 en time for ett barn og $ 4 en time for hver ekstra barn.

4. Øk samarbeidsprosjektet

Rise Collaborative Workspace, i St. Louis, Missouri, målretter ikke bare dagens arbeidende kvinne, men også morgendagens. Gruppen tilbyr spesielle medlemskap for tenåringsjenter til å bruke plassen til å fullføre sitt faglige arbeid sammen med profesjonelle kvinner.

Tenåringer kan også dra nytte av mentorskap og praktik.

Nettstedet inneholder 11 private kontorer, ett stort klasserom, tre konferanserom og over 3000 kvadratmeter fleksible arbeidsstasjoner og samarbeidsrom.

Medlemskapsplaner for fagpersoner starter på $ 120 i måneden for deltidsadgang og $ 200 i måneden for fulltidstilgang. Videregående studenter kan velge en plan for $ 25 i måneden eller $ 50 i måneden for mer tilgang.

5. Vingen

Wing, basert i New York City, fungerer både som arbeidsområde og sosiale klubb for kvinner. Medlemmer her kan ikke bare ta vare på virksomheten, men også ta vare på seg selv.

Fasiliteter inkluderer dusj, hårføner, sminkespeil og laktasjonsrom.

For å bli med, er kostnadene $ 215 i måneden eller $ 2.250 årlig, med engangsregistreringsavgift på $ 100.

6. Papirdukker

Ligger i Los Angeles (med planer for flere steder), begynte Paper Dolls som en serie kuraterte middagsselskaper og utvidet seg til et samarbeidsmiljø for kvinnelige entreprenører.

De som bruker arbeidsområdet kan velge å slippe inn på daglig basis, reservere et dedikert skrivebord for måneden eller fange et privat kontor.

Ekstra medlemskap fordeler inkluderer tilgang til private nettverk hendelser, webinars, en høyttalerserie og gratis GlamSquad styling.

Medlemskapsplaner varierer fra $ 99 i året til $ 499 i året.

7. SheWorks Collective

SheWorks Collective ligger i New York City, og tilbyr et luftig loftrom med mye naturlig lys for en intim gruppe på 18 medlemmer, som kan velge å leie en fleksibel pult eller reservere en privat arbeidsstasjon.

Kostnadene for et fleksibelt skrivebord varierer fra $ 50 per måned til $ 250 per måned, avhengig av hvor ofte du trenger å bruke den. Private arbeidsstasjoner går for $ 498 i måneden.

Et annet alternativ for å holde kontakten er et gratis virtuelt medlemskap, som gir deg tilgang til gruppens nettbaserte fellesskap og prioritet for møter og arrangementer.

8. Riveter

En splitter ny plass planlagt å åpne i mai, The Riveter i Seattle har et oppdrag å "styrke kvinner i arbeid og velvære" - men alle med entreprenørånd er velkommen til å bli med.

Perks inkluderer et treningsstudio, et meditasjonsrom, barnepass løsninger, et kjøkken og en concierge.

Presale priser starter på $ 325 i måneden for et flytende skrivebord eller $ 400 i måneden for et dedikert skrivebord.Du kan reservere et privat arbeidsområde for $ 700 i måneden eller et større arbeidsområde for $ 1000 i måneden.

Ikke klar for den månedlige engasjementet? The Riveter vil snart rulle ut medlemskap for å reservere skrivebord hver dag eller i timen, samt fellesskapsledelse for de som ikke ser etter et arbeidsområde, men vil bli koblet til nettverket.

Det kvinnelige fokuserte kontorstedet planlegger allerede et andre sted å åpne i naboområdet Bellevue, Washington, på høsten.

Din sving: Vil du jobbe med en av disse stedene?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Send tips om karriere-relaterte historier sin vei på [e-postbeskyttet].

Skrive Inn Din Kommentar