Penger

Hvordan tjene $ 100 selger brukt makeup online

Hvordan tjene $ 100 selger brukt makeup online

Jeg får spenningen med dumpster dykking, jeg virkelig gjør det. Jeg fikk min del i slutten av semesteret i løpet av mine høyskoleår.

Men de fleste gode ting? Jeg fikk den fra neste til dumpsteren. Du vet, tingene noen følte seg dårlige for å kaste ut. De forlot den ensomme lampen eller sluttbordet hvor en fin person kunne finne den, og den personen var ofte meg.

Lite visste jeg at dumpster dykking var en stor moneymaker, og kanskje jeg burde ha tatt en titt inn i de store dumpsters før jeg lastet opp bagasjen til bilen min.

Noen mennesker dykker for elektronikk eller gjenstander som har høy videresalgsverdi. Noen dykker for kuponger, fordi deres eneste kopi av avisen ikke inneholder nok besparelser. Den virkelig modige dykket for mat, enten for å redusere matavfall i deres personlige liv eller å scrounge opp gode spiser for de hjemløse.

Det nye hot dumpster-dykkemålet? Sminke.

Hvorfor det er verdt dumpster-dykking for sminke

Videresalg av skjønnhetsprodukter er en stor bedrift. Videresalg skjønnhetsprodukter du fant i søppel? Kanskje like stor.

Racked's Beca Grimm snakket med tre dumpster dykkere om den økende populariteten til å plukke gjennom søppel for resellable skjønnhetsprodukter, fra grunn til mascara og utover. Online priser på skjønnhetsdykfunn kan være egentlig bra: vanligvis 50 eller 60% av utsalgsprisen.

Plukkende kasserte skjønnhetsprodukter å selge på eBay og på lokale loppemarkeder er langt fra nye, men dumpster dykking for skjønnhetsprodukter har nådd topp popularitet på grunn av Facebook. Dykkere som jobber som en sidevasst, legger bilder av deres hauls på Facebook-markedsplassen og får betalt av entusiastiske kjøpesjegere innen få minutter.

Hvorfor Facebook? Tenk på det som et verksted på internett. Du er mer sannsynlig å tolerere et litt skadet eller slitt produkt hvis du får det til en god pris fra fyren som bor nedover veien. Når du handler på eBay, vil du sannsynligvis se etter et glitrende nytt produkt.

Facebook-markedsgruppemedlemmer vil ta en sjanse på et produkt som åpenbart er blitt brukt, forklarte Grimm. Det er et helt eget marked for å hjelpe dumpster dykkere laste sin ufullkomne beholdning mens de splitter nye produktene går til eBay eller et annet auksjonsnettsted.

Legalese rundt dumpster dykking er ganske elendig; Regler om å plukke gjennom et selskaps søppel kan variere fra stat til stat. Heltid dykkeren James Jugan forklarte å Racked det for ham, den juridiske risikoen er verdt utbetalingen, siden den verste lovbruken han kan bli belastet for i sitt område er overtredelse.

Er ikke brukt Makeup Gross?

Du kan bli skjult ut ved å dele en sminkepensel med noen, men mange mennesker er villige til å risikere cooties. Jugan fortalte Grimm at han tilbringer mye av sin tid på å rydde sine dumpsterhull før de er klare til salg. En annen dykker sprer 99% alkohol på øyeskyggen og andre produkter hun finner, fordi den desinfiserer uten å pusse opp noen pulver.

Mange dumpster finner imidlertid nye produkter som butikker ganske enkelt ikke kan selge, som varer som er returnert av kunder.

Gå over til Racked for hele artikkelen, som også snakker om hva som skjer når dumpster dykkere blir fanget.

Din sving: Vil du kjøpe delvis brukte skjønnhetsprodukter som kommer fra en dumpster? Vil du være villig til å begynne å dykke deg selv for ekstra penger?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Washington, D.C.

Skrive Inn Din Kommentar