Penger

Få betalt for å handle online: 5 Cash-Back-nettsteder som betaler deg for dine daglige kjøp

Få betalt for å handle online: 5 Cash-Back-nettsteder som betaler deg for dine daglige kjøp

Tilbakebetalingssteder er en populær måte å tjene penger, poeng eller kreditter for din online shopping. Du kommer til å gjøre disse kjøpene uansett, så hvorfor ikke få litt noe tilbake på samme tid?

Alle disse nettstedene er gratis. De fleste av dem tjener penger ved å tjene en liten provisjon av hvert kjøp du lager via deres direkte link. De overfører en del av disse inntektene til deg.

Men med så mange nettsteder, hvilken skal du bruke? Skulle du gå med en som tilbyr direkte kontant tilbake eller en som gir poeng du kan innløse for gavekort? Hva med andre spesialtilbud og kuponger?

For å hjelpe deg med å finne ut hvilket nettsted som passer best for deg, her er en oversikt over hvordan hver enkelt fungerer, komplett med informasjon om typer belønninger, hvor ofte du blir betalt og mer.

1. Ibotta

Ibotta er en brukervennlig cash-back-app som samarbeider med mer enn 50 forhandlere, omtrent hvor som helst du vil gjøre noen form for shopping.

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i appen. Jordbær? Kryss av. Et øre av mais? Kryss av. Legg til hver tilbakebetalingstillegg til listen din i appen.

Deretter handler du.

Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Noen tilbakebetalingsmuligheter vi har sett inkluderer:

 • 25 cent tilbake for noe element
 • 25 cent tilbake på jordbær
 • 50 cent tilbake på frossen frukt snacks
 • $ 1 tilbake på en boks med te
 • $ 5 tilbake på et tilfelle av Shiner Bock øl

Legg merke til at mange ikke er bundet til et merke - bare kjøp for stifter på listen, og tjen penger tilbake!

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

2. Drop

Drop er en annen app som belønner deg for å gjøre kjøp hos tilknyttede forhandlere.

Med Drop, vil du tjene poeng.

Slik fungerer det: Du velger hvilke forhandlere du vil tjene poeng fra. Du har mange alternativer, men du kan bare velge fem, så velg klokt.

Antall poeng du tjener per dollar brukt, avhenger av forhandleren. For eksempel vil du tjene åtte poeng per dollar på Target, 12 poeng per dollar hos Starbucks eller Trader Joe, eller 10 poeng per dollar på Lyft.

Du kan bytte ut disse poengene for gavekort til hot spots (tenk: Starbucks, Old Navy, Dunkin 'Donuts, Amazon ...). Når du treffer 10 000 poeng, vil du tjene en $ 10 Amazon gavekort.

Her er linken for å registrere deg for Drop.

3. Ebates

Ebates tilbyr opptil 20% kontant tilbake på mer enn 1800 nettbutikker, men gjennomsnittlig inntjening er vanligvis nærmere 5%.

Søk på nettstedet for å finne favorittbutikken din, og klikk deretter koblingen "Kjøp nå" for å foreta kjøpet. For eksempel kan du få 3% kontant tilbake på Macy og opptil 6% tilbake for visse Amazon-kategorier.

Kontantinntektsinntektene dine vises på kontoen din innen 48 timer.

Ebates sender deg en betaling hvert kvartal basert på kontoinntektene på minst $ 5. Du har tre alternativer for innløsning av inntektene dine: en innsjekking i posten, PayPal-innskudd eller gave til en veldedighet eller et familiemedlem.

Du kan tjene en $ 5 bonus rett utenfor flagget ved å registrere deg for Ebateseller henvise til en venn eller et familiemedlem.

Større bonus: Tilbring $ 25 på Walmart, og det vil sende deg et gratis gavekort på $ 10!

4. Shopkick

Shopkick er en av de eneste belønningene som ikke krever at du bruker penger til å tjene penger.

Med Shopkick, tjener du "spark", som du kan bytte for gavekort.

Du har flere alternativer for å tjene spark, inkludert:

 • Går inn i en butikk.
 • Skanning av gjenstander 'strekkoder.
 • Tar bilder av kvitteringen din (hvis du bruker penger).
 • Kobling av kreditt- eller debetkort.
 • Shopping på nettet.
 • Ser annonser.

Når du tjener 6 250 spark, kan du for eksempel innløse dem for et $ 25 Amazon-gavekort.

Shopkick er ganske bra om å gå deg gjennom sparkprosessen, men hvis du vil lære mer - og se hvordan en fyr har gjort $ 400 med apphodet på vår Shopkick-guide.

5. FlipGive

Hvis du vil ha pengene tilbake, tjener du til å gå mot en felles sak - som din dras fotballag eller din venns legeregninger - så bruk å bruke FlipGive.

FlipGive er en online fundraising plattform som betaler personer, lag eller organisasjoner for shopping. I hovedsak handler du gjennom FlipGives onlineportal hos en av sine tilknyttede nettbutikker. Deretter mottar pengeinnsamlingen din en prosentandel av kontanter tilbake.

Noen populære merker som tilbyr penger tilbake på FlipGive inkluderer:

 • Warby Parker - for en 15% tilbakebetaling av penger
 • Under Armour - for 15%
 • Antropologi - for 10%
 • Walmart - for 7%
 • Sephora - for 3%
 • Hotels.com - for 3%
 • Apple - for 2%

For å sikre at du ikke går glipp av mulige tilbakebetalinger, kan du laste ned Flipgive's tilbakebetaling på kontanter. Det er en nettleserutvidelse som vil varsle deg når du leser et deltakende nettsted.

En av de hyggeligste delene av appen er at det ikke er noen avgifter, ingen prosentandel av salget tatt, og hvis du er innsamlingsfond, trenger du ikke å gå på grunnskole og gå dør til dør.

Les om hvordan en fotball pappa brukte portalen til å heve $ 2.100 for datterens fotballag.

Carrie Smith (@carefulcents) er en forfatter og forretningsrådgiver for frilansere og gründere. I 2013 sluttet hun sin regnskapsjobb for å forfølge fulltidsskriving og blogging.

The Penny Hoarder-stabsforfattere bidro også til denne artikkelen.

Skrive Inn Din Kommentar