Penger

6 måter å spare penger på Brand-Name Baby Formula

6 måter å spare penger på Brand-Name Baby Formula

Når du har en baby, begynner folk å dele alle slags meninger. "Bleier koster en formue!" "Bare vent til de kryper!" "Forbered deg på å gjøre mye vaskeri." "Du skal slutte å jobbe, ikke sant? Det er den eneste måten å forbli sane på. "

Ingen av disse uønskede edelstenene plaget meg da jeg var gravid med tvillingene mine, for det meste fordi folkene som deler dem ikke hadde barn.

Og en dag sa en nær venn og tvillingsmamma, "Breastfeed, det er så mye billigere. Og hvis du ikke kan amme, bytt dem til generisk formel så fort du kan. WalMart har formel for rundt $ 0,24 en unse, og Enfamil er nesten $ 1,00 en unse. "

Jeg var forvirret. Kunne formel virkelig koste så mye at den eneste måten å få det uten å bryte sparekontoen, var å bytte til et generisk merke?

Spar penger på formel uten å bytte til generisk

Som alle mamma vet, noen ganger kan du bare ikke amme. Enten det er på grunn av mastitt, lavt melkeforsyning, en preemie som trenger et fôringsrør, eller et spedbarn med alvorlige allergier og følsomhet, er listen for hvorfor amming kanskje ikke fungerer for familien din lenge. Derimot, bare fordi denne "gratismat" -forsyningen ikke virker for deg, betyr ikke at du må bryte banken på formel eller bytte til generisk.

Etter å ha snakket med andre mødre av både enkeltbarn og multipler om hvordan de har råd til formel, lærte jeg disse fem enkle hackene å få merkenavnsformelen til en mye lavere pris. Før jeg begynte å bruke disse triksene, brukte jeg mellom $ 63 og $ 77 hver femte dag eller så på formelpulver. Nå er det gjennomsnittlig rundt $ 36 hver syv dager, om ikke mindre.

Mine gutter er på Enfamil Nyfødt formel, så min erfaring fokuserer på det merket. Hver formel er forskjellig og hver baby er annerledes - hvor mye babyen din spiser er også en stor faktor for å bestemme hvor mye du bruker på formel! Jeg har imidlertid funnet disse triksene med Enfamil Newborn, Infant, Gentlease og AR. Siden Enfamil og Similac er i utgangspunktet Coke og Pepsi fra babyverdenen, vil disse strategiene trolig også fungere for Similac-alternativer, selv om kostnadene kanskje ikke er akkurat det samme.

Klar til å lære å spare penger på merkenavnsformel?

1. Dra fordel av gratis prøver fra legen din

Vær skamløs. Hver gang vi er på doktorkontoret, ber jeg om formelprøver.

Asking pleide å få meg til å føle meg litt ubehagelig, fordi jeg følte at jeg var påtrengende. Men da tenkte jeg på det på denne måten: Jeg betaler en $ 35 medbetaling, så kaste meg en boks eller to burde ikke være noe å bekymre seg for.

Da jeg nevnte mine bekymringer med en sykepleier venn, fortalte hun meg Det er derfor prøvene er der - Produktrepresentantene tar prøver til legekontoret spesielt slik at ansatte kan gi dem ut, så jeg burde ikke bekymre meg for å spørre om en eller to. Pluss, ansatte er opptatt, og hvis du ikke spør, vil de ikke alltid huske å gi deg en boks.

Bunnlinjen? Be om dine gratis prøver!

2. Registrer deg med Formula Brand for å få kuponger og rabattkontroller

Noen ganger vil legen gjøre dette for deg, men du må kanskje gjøre det selv. Sjekk merkevarens nettsted for å se prosessen deres. Etter at jeg har registrert meg med Enfamil, mottar jeg e-post kuponger om en gang i måneden som varierer fra $ 3 til $ 5 av.

Pass på å registrere deg med alle e-postadressene dine. Jeg jobber på full tid, som min mann, så vi har fire e-postadresser mellom oss, og hver er registrert for Enfamil Family Beginnings-programmet. På den måten maksimerer vi antall kuponger vi kan sette mot våre formelle kjøp.

Her er et eksempel på når denne strategien kommer til nytte: Når Babys 'R' Us driver sin "buy two, save $ 8" avtale på pulverpåfyll, kan du bruke to produsentens kuponger. Kjøp fire påfyllingsbokser med to kuponger, og du vil spare $ 16.

3. Dra nytte av belønninger

Jeg prøver å kjøpe alt barna mine trenger hos Babies 'R' Us ved hjelp av mitt belønninger R Us-kort - ikke kredittkortet, men det gratis belønningskortet. For hver $ 125 jeg bruker i butikken, får jeg en $ 5 belønning i slutten av måneden. Det er ikke mye, men når du kjøper så mye formel som jeg er, legger den opp.

Vil du maksimere belønningene dine? Sørg for å bruke et belønningskort som tjener deg kontant tilbake (eller reisebelønninger, hvis du foretrekker), og vurder å handle online via en tilbakebetaling portal som Ebates.

4. Få gratis prøver fra merkevaren din

Når du registrerer deg med varemerket, vil de ofte sende deg prøver som gratis gaver. Disse er vanligvis en engangsavtale, dessverre, men noen ganger vil legen din gi deg en flyger med en spesiell kode for ekstra gratis gaver.

Kodene er forskjellige enn det programmet du meldte deg på på merkevarens nettsted; De er bare tilgjengelige fra OB, sykehus eller barnelege. Når du ringer med koden din, vil de be om e-posten din for å registrere deg for programmet.

Hvis du kan, bruk en annen telefon hver gang du ringer med en annen kode.Jeg lærte den vanskelige måten at selskapene spore telefonnumrene! Representanter er imidlertid vanligvis veldig hyggelige, og siden du har en gyldig gratis gavekode, vil du sende et utvalg selv om de ikke skal.

Er du forelder for multipler? Sørg for at sykepleieren din registrerer deg for den flere fødselsplanen med merkevaren din. I vårt tilfelle med Enfamil måtte all sykepleier gjøre faks i et skjema, og vi fikk et sett med seks store bokser.

5. Bli med på Facebook Garage Salg Grupper

Se på Facebook-garasjesalget eller handelsgrupper i ditt område. Byen vår har faktisk både en generell garasje salg gruppe og en spesielt for baby- og barn-relaterte elementer.

Folk får mange kuponger i posten, og mange vil også motta formelprøver fra merker de ikke bruker. I mitt område sender mange av disse foreldrene sine kuponger og prøver i Facebook-gruppen. Noen vil selge sine varer til en liten pris, men ofte vil folk bare at de skal gå til noen som trenger dem.

Jeg prøver alltid å tilby noen penger i bytte for en gratis prøve eller kupong. Hvis medmoren ikke vil ha det, skriver jeg alltid et godt notat og kaster i et lite Starbucks gavekort - hver mamma trenger å plukke meg opp! Jeg prøver også å "betale det fremover" ved å legge ut mine egne ekstra kuponger og gratis prøver.

6. Stackkuponger

Denne strategien har nettopp skjedd for meg nylig, og jeg skulle ønske jeg hadde gjort det lenger. Svært ofte vil Publix sette formelen på salg og også tilby en "Publix-kupong" for den, enten i sin ukentlige sirkulære eller som en del av Publix Baby Club. (Registrer deg til klubben så snart du kan - det er bare et enkelt kort du fyller ut og sender inn, og du får kuponger sendt direkte til din e-post.)

Selv om dette allerede er en god avtale, vil Publix også gi deg mulighet til å bruke produsentens kupong på toppen av sin egen kupong og salg. Ja, det er så bra en avtale som det høres ut.

Dessverre, hvis du ikke har en Publix i ditt område, kan du være uheldig fordi jeg ikke har sett dette tilbudet emulert av mange andre forhandlere. For eksempel har vi også en Winn Dixie i byen vår, men utover at vi aksepterer produsentens kuponger og tillater dem når formelen er til salgs, har de ingen ekstra rabatter eller kuponger tilgjengelig.

Vårt spesifikke Enfamil-merke er ikke tilgjengelig på Costco, men jeg har hørt at noen foreldre har suksess ved å bruke produsentens kuponger på Costco. Andre mødre har nevnt at de sparer penger ved å registrere seg for Amazon Mom, men igjen kommer alt tilbake til det spesifikke merket og typen av formel som barnet ditt trenger, og hvor det er tilgjengelig.

Din sving: Hvilke triks har du funnet å spare penger på merkenavnsformel?

Jessica Johnson Anderson er en leser, forfatter, handelsmagasin redaktør og champagne og cupcake entusiast. Nylig la hun til tvilling guttemor til den oppstillingen, og prøver fortsatt å finne ut det hele; hun blogger om sin daglige sprø på JJs måter, og spør av og til svært relevante spørsmål på Twitter (@ JMJOHNSON4), som "Hvorfor er Doc McStuffins så irriterende?"

Skrive Inn Din Kommentar