Penger

Gjør LinkedIn, Verizon eller Rue La La Owe du penger? Slik finner du ut

Gjør LinkedIn, Verizon eller Rue La La Owe du penger? Slik finner du ut

Hvert år tildeler domstolene millioner av dollar i klassesettninger til forbrukere som kjøpte produkter eller tjenester som ikke fungerte som annonsert. Denne gratis penger er din for å ta - alt du trenger å gjøre er å hevde det.

Noen av disse bosetningene betaler ut mindre enn $ 20. Andre kan betale $ 100 eller mer - Som Apple iPhone / iPod-garantiavtalen, som ga utbetalinger på mellom $ 122 og $ 250 til forbrukere som sa at Apple feilaktig hadde bestemt at enhetene deres hadde kommet i kontakt med vann, eller målbruddskonvensjonen, som kunne netto berørte personer opp til $ 10.000.

Gikk du glipp av iPhone / iPod class-action oppgjør? Aldri frykt. Hver måned vil jeg markere bosetninger som lukker snart, slik at du kan ta del av kaken din før tiden går ut. Hvis du er nysgjerrig på andre drakter, kan du bli med, ta en titt på listen over åpne klasseregler.

Er du skylt penger for å kjøpe noen av disse produktene / tjenestene?

1. LinkedIn Passord Hack

I 2012 brøt russiske hackere inn i LinkedIn's servere og stjal passordene på 6,5 millioner brukere, senere sendte de sensitive dataene på en offentlig nettside.

Flere klagebehandlingstiltak anklaget LinkedIn for å være ansvarlig for brudd ved å bruke utilstrekkelige og utdaterte sikkerhetsprogrammer som tillot hackere å "enkelt" revne passordkrypteringene.

Hvis du har betalt for et LinkedIn Premium-abonnement når som helst mellom 15. mars 2006 og 7. juni 2012, kan du være kvalifisert til å kreve opptil $ 50 i erstatning. Søknadsfristen er 2. mai 2015. Finn mer informasjon her.

2. Bosch / Siemens frontlastende vaskemaskiner

Flere forbrukere var lei av dårlige lukt fra vaskemaskinene, så de bestemte seg for å saksøke BSH Home Appliances Corp for å selge defekte og villedende markedsførte Bosch- og Siemens-merkevarer for frontlastende vaskemaskiner.

Saksøkerne påstod i klagesaket at vaskemaskinene ikke fungerte som annonsert, forårsaket vasket klær å stinke og var tilbøyelige til å mugg og bakterievekst.

Alle som kjøpte en 27-tommers Bosch Nexxt, Bosch Vision eller Siemens ultraSense front-loading vaskemaskin til personlig bruk, kan sende inn et krav etter 29. mai 2015 å motta en $ 55 kontant betaling. Finn mer informasjon her.

3. Verizon Wireless Family SharePlan

Verizon Wireless har nådd en $ 36.7 million klageavtale over påstander om at det feilaktig fakturerte noen av sine Family SharePlan-kunder mellom 11. mai 2002 og 10. mai 2006.

Nåværende og tidligere kunder som mottok varsel via post eller e-post til bosetningen, og som ikke utelukker seg, vil automatisk motta en lik andel av oppgjørssystemet. (Den faktiske mengden penger du kan motta kan ikke fastslås før alle krav er arkivert.) I tillegg vil Verizon gi disse klassemedlemmene 600 gratis minutter for innenlandsanrop.

Hvis du ikke mottok et varsel, men tror du er et klassemedlem, må du sende inn et kravskjema senest innen 29. april 2015. Finn mer informasjon her.

4. Alltel Early Termination Fee (ETF)

Arkansas saksøker Peter Rosenow saksøkt Alltel i 2006, og påstod at han feilaktig ble belastet en $ 200 tidlig termineringsavgift etter at han kansellerte Alltel-tjenesten. Hans klassesaksjonen hevder at denne avgiften var overdreven og mot statlig lov.

Arkansas innbyggere som betalte et tidlig oppsigelsesgebyr til Alltel fra 15. februar 2001 til 10. november 2014 kan kreve $ 70 per linje som de betalte avgiften hvis de gjør krav på 5. mai 2015. Finn mer informasjon her.

5. Wacoal iPants

Wacoal America Inc. selger "koffeinholdige" shapewear-undertøy som heter iPants som skal redusere cellulitt og en persons lårmålinger. Høres for godt ut til å være sant, ikke sant?

Federal Trade Commission mener det. Det arkiverte en klage mot selskapet som sier at disse reklamekravene ganske enkelt ikke er sanne.

Byrået har bestilt selskapet for å betale $ 1,3 millioner i refusjoner til forbrukere som kjøpte Wacoal iPants etter januar 2011. Mengden penger du kan motta, vil avhenge av typen og antall iPants-produkter du kjøpte. Fristen for å kreve tilbakebetaling er 19. mai 2015. Finn mer informasjon her.

6. Rue La La Voucher

Medlemmer-bare handlingswebside Rue La La har nådd et klageoppgjør over påstander om at det solgte gavekort / kuponger innen 3. mai 2013 med villedende og ulovlige utløpsdatoer. Så mange som 7,5 millioner Rue La La medlemmer er anslått å bli inkludert i bosetningen.

Er du kvalifisert? Finn ut her, og vær sikker på å sende inn kravet ditt senest 12. mai 2015 for å motta tilbakebetaling av kjøpesummen du betalte for alle kvalifiserte Rue La La-kuponger.

Din sving: Har du noen gang mottatt penger fra et klageoppgjør? Hva var produktet eller tjenesten, og hvor mye penger kom du tilbake?

Anne Bucher er administrerende redaktør av TopClassActions.com.

Skrive Inn Din Kommentar