Penger

Vil du bygge dine besparelser? Følg vår Ultimate Step-by-Step Guide

Vil du bygge dine besparelser? Følg vår Ultimate Step-by-Step Guide

Innholdsfortegnelse

Trinn 1: Utvikle sparemål
Trinn 2: Beslut om den beste budsjetteringsmetoden
Trinn 3: Velg en finansiell institusjon og kontoer
Trinn 4: Automatiser dine økonomier
Trinn 5: Opprett en budsjettbevisst livsstil
Trinn 6: Mer penger

Hvordan spare penger: Vår Ultimate Guide

Ta et øyeblikk. Tenk på å være din beste selvopplevelse ditt beste liv.

Hva vil du virkelig gjøre med livet ditt? Heve en lykkelig familie? Reis verden? Kjøpe et fint hus? Start din egen bedrift?

Virkelighetskontroll: For å oppnå noen av disse tingene, må du spare penger.

Amerikanerne er dårlige på å spare penger. Og vi blir verre. Takket være stigende kostnader, stillestående lønn og studielånsgjeld sparer vi mindre enn noensinne.

Er du klar til å faktisk begynne å lagre? Det du leser er en trinnvis veiledning om hvordan du gjør det - Hvordan komme opp med sparestrategier, velg en budsjetteringsmetode, velg riktig finansinstitusjon, automatiser økonomien og leve en budsjettbevisst livsstil.

Hell deg en kopp kaffe og spenne opp. Det er på tide å bli seriøs om dette.

Trinn 1: Utvikle sparemål og strategier

Du spør sannsynligvis deg selv, "Hvor mye skal jeg spare?"

Ditt første skritt er å sette bestemte besparelsesmål for deg selv - vekt på spesifikk. Å navngi målene dine vil gjøre dem mer virkelige for deg. Det hjelper deg med å motstå fristelsen til å bruke pengene dine på andre ting.

Tenk langsiktig og kort sikt

Hva nøyaktig vil du spare penger for? Hvor mye skal du spare? Og hva trenger du å spare for først? Tenk kort og lang sikt:

 • Kort sikt: Spar for en ekte ferie, din neste bil eller hyggelige feriegaver. Men først lagre nok til å ha et anstendig beredskapsfond - tre til seks måneders levekostnader, hvis du kommer inn i en uventet bilreparasjonsregning, mister jobben eller verre.
 • Lang sikt: Dette innebærer storbildetanking. Her sparer du for barnas høyskolefond, pensjon eller hus for eksempel.

Analyser inntektene dine

Hvor mye kan du realistisk spare på disse målene, nå som du gjør dem til en prioritet?

Skriv ned inntekt og utgifter - alle av utgiftene dine, fra bruksregninger til Netflix-abonnementet ditt. Du må vite hva du bruker i hver kategori. Vær særlig oppmerksom på hva du bruker på ikke-essensielle ting, for eksempel å spise ute.

En enkel måte å automatisere denne prosessen på er å bruke Trim, en liten bot som holder orden på alle transaksjonene dine.

Koble din brukerkonto, kredittkort og sparekonto for et stort bilde, se på dine utgifter. Ta en nærmere titt ved å sjekke ut hver av transaksjonene dine. Angi varsler som vil gi deg beskjed når regninger forfaller, når du har trukket en utgiftskap eller når du (forhåpentligvis ikke) har overtrukket.

Sjekk inn på ditt kreditt

Å holde tabs på kredittpoengene dine og kredittrapporter kan hjelpe deg med et økonomisk sunnere liv - spesielt hvis du bruker en gratis kredittovervåkingstjeneste som Credit Sesame. Det gir deg personlige forslag til forbedring av kreditt.

Jo bedre kreditt, desto bedre blir du når du får et hjem eller billån. Credit sesam kan estimere hvor stort et boliglån du kanskje kvalifiserer for, for eksempel.

Her er vår ultimate guide til bruk av Credit Sesame.

Trinn 2: Bestem om den beste budsjetteringsmetoden for deg

Det er på tide å finne ut hvordan du kan budsjettere pengene dine.

På denne måten kan du sette "besparelser" rett inn i budsjettet. Det er aldri en ettertanke.

Her er fem forskjellige budsjetteringsmetoder. Vi kan ikke fortelle deg hvilken du skal velge. Vær ærlig med deg selv, og velg den du synes mest sannsynlig å jobbe med for deg. Slik sparer du penger på et stramt budsjett.

50/20/30-regelen

Denne ble popularisert av US Sen. Elizabeth Warren, en konkursekspert, og hennes forretningsførende datter.

Bryt inn inntektene dine og del dine utgifter i tre kategorier: 50% går til viktige regninger og utgifter, 20% mot økonomiske mål og 30% til personlige utgifter (alt du liker å bruke penger på, men egentlig ikke trenge).

Bra for: Folk som bekymrer seg de vil ikke ha et liv hvis de er på et budsjett. Her er vår komplette guide til 50/20/30 budsjettering.

Gjeld Lavine

Denne metoden hjelper deg med å budsjett når du har gjeld. Betal din gjeld med de høyeste rentene først - mest sannsynlig dine kredittkort. Å gjøre det kan spare deg for mye penger over tid.

Bra for: Folk med mye kredittkort gjeld. Kredittkort krever vanligvis høyere rente enn andre långivere gjør. Lær mer om gjeldskredmetoden her.

Gjeldsball

Gambling management guru Dave Ramsey mestere gjeld snøball metoden. Betal din gjeld med de minste saldoene først. Dette gjør at du kan eliminere gjeld fra listen raskere, noe som kan motivere deg til å fortsette.

Bra for: Folk som skylder mange forskjellige typer gjeld - kredittkort, studielån, etc.- og hvem trenger motivasjon. Slik bruker du gjeldssnakkballmetoden for å eliminere gjeld.

Konvoluttmetode

Den såkalte konvoluttbudgetteringen er tradisjonelt et kontanterbudsjett. Hver måned bruker du kontanter for ulike utgiftskategorier, og du beholder kontanter for hver kategori i separate konvolutter - merket for dagligvarer, boliger, telefon, etc. Foretrekker plast? Her er vår gjennomgang av Mvelopes, en app som lar deg digitalisere denne metoden.

Bra for: Folk som vet at de trenger hjelp med selvkontroll. Hvis det ikke er noe igjen i en konvolutt mot slutten av måneden, er det ikke mer penger å bruke på den kategorien, perioden.

Nullbasert budsjett

Måten du utarbeider dette budsjettet, er inntekt minus utgiftene dine (inkludert sparing) lik null. På denne måten må du rettferdiggjøre alle utgifter.

Bra for: Folk som trenger en enkel, grei metode som står for hver dollar. Her er vår guide til det nullbaserte budsjettet.

Trinn 3: Velg en finansiell institusjon og kontoer

Du kan tenke, Jeg har allerede en bank. Og selvfølgelig gjør du det. Hvis du er som de fleste av oss, har du hatt den samme banken i mange år.

De fleste mennesker gir ikke dette en annen tanke. De finner at det er for ubeleilig å bytte. Men det er verdt det å handle rundt for et bedre alternativ, fordi hvor du banker kan gjøre en reell forskjell i hvor mye du sparer.

Hva skal du se etter på en bankkonto

Betaler kontoen din deg? Hva er avgiftene som? Hvilke andre fordeler tilbyr det?

Visste du at de største amerikanske bankene samler over 6 milliarder dollar i året i kassekreditt og minibanker?

Vi har funnet noen gode elektroniske bankkontoer for å hjelpe deg med å unngå avgifter og få funksjoner du ikke finner med mursteinene.

Vil du få et hopp på lønningsdagen? La Chime være ditt hemmelige våpen. I motsetning til de fleste banker, vil denne bankkontoen ikke vente til betalingsdatoen din for å få pengene dine. Så snart det mottar varsel om direkte innskudd fra arbeidsgiveren, legger den umiddelbart inn penger på kontoen din - opptil to dager før lønning!

Hvorfor bank tradisjonelt når du kan håndtere din økonomi uten å forlate sengen din?

Det er ingen lov som krever at du banker den gammeldags måten - på en murstein og bank med en krummende rente på besparelsene.

Det er på tide å flytte pengene dine inn i det 21. århundre. En iOS-app kalles Varo penger kombinerer tradisjonelle bankverktøy med moderne teknologi for å hjelpe kundene til å bli økonomisk sunne.

Her er det beste: Koble din bankkonto med en Varo Savings Account, hvor du vil tjene 1,5% årlig Prosentavkastning. Det er mer enn 20 ganger - gjenta 20 ganger - Den gjennomsnittlige sparekontoen.

Varo går også lett på avgiftene. Så lenge du bruker en av sine 55.000 minibanker over hele verden, betaler du aldri avgifter.

I tillegg betaler du ingen månedlige serviceavgifter, ingen minimumsavgiftskvitteringer, utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen gebyr på kontanter. Du betaler bare gebyrer som belastes av utelukkende minibanker og kontanter, hvis du legger inn kontanter i butikken gjennom Green Dot.

Betal mindre i kredittkortinteresse

For å frigjøre mer penger for besparelser, prøv å bruke mindre betalende renter på din gjeld - spesielt hvis du har høy rente kredittkort gjeld.

I disse dager stiger kredittkortrenten ofte nord for 20%. Hvordan kan du unngå å betale all den interessen? Din beste innsats er å kutte på utgiftene dine og betale av balansen din så snart du realistisk kan.

Begynn med bruker riktig kredittkort for deg, basert på din situasjon og behov. Vil du foretrekke et kort som gir deg tilbakebetalingsbelønninger eller reiseinnskudd, et balanseoverføringskort eller et kort som vil hjelpe deg med å bygge opp kreditt?

Vurder også å betale av høyrente gjeld med et lavrentet personelllån. Det er lettere enn du kanskje tror. Gå vindu-shopping på en online markedsplass for personlige lån. Her er noen vi har testdrevet for deg:

 • troverdig lar deg sammenligne priser side om side fra flere långivere som konkurrerer mot hverandre for virksomheten din. Det er best for låntakere som har gode kredittpoeng og bare ønsker å konsolidere sin gjeld.
 • Selv finansiell ligner Troverdig, men lar deg låne mer penger og låne den over lengre tid - hvis det er det du vil gjøre.
 • Lendvious kan være ditt beste alternativ hvis kreditt ikke er bra. Ulike långivere på plattformen ser etter folk med minimum kreditt score fra 560 til 650.
 • Upstart har en tendens til å være nyttig for nyere grader, som har en ung kreditt historie og en høyde av studentgjelden. Det kan hjelpe deg med å finne et lån uten å stole på kun din konvensjonelle kreditt score.

Trinn 4: Automatiser dine økonomier

Det er riktig. Vi er dypt inn i det 21. århundre her, så gjør teknologi gjør jobben for deg.

Du sparer tid, og tiden er penger. Her er noen pengestyringstrinn du kan ta i dag for å sikre at du ikke trenger å tenke på penger i mer enn noen få minutter hver måned.

Automatiser Bill Pay

De fleste regninger betales online nå, rapporterer Credit Union Times. Men du kan ta det et skritt videre. Sett opp det slik at du mottar og betaler alle av regningene dine online via banken din. Det forenkler ting, slik at du aldri vil savne en betaling.

Dette er hvordan: Gå til bankens online faktura-betalingsfunksjon.Skriv inn alle selskapene som fakturerer deg, og kontonumrene for hver. Ordne å motta e-regninger fra hvilken som helst biller vil gjøre det.

Du kan også få din bank til å sende digitale betalinger til enkeltpersoner (som utleier).

Se også om banken din tilbyr automatiske sparepenger som vil flytte penger fra kontoen din til din sparekonto hver måned.

Automatiser spare

Uansett hva du trenger gjort økonomisk, er det en app for det. Vi har satt flere på prøve.

 • Digit er en automatisert spareplattform som beregner hvor mye penger du kan spare. Her er vår gjennomgang av Digit (pst, Penny Hoarders vil tjene en $ 5 bonus for å registrere deg!).
 • Long Game Savings kombinerer online spill og sparer penger.
 • WinWin-lagring kombinerer å spare penger ved å spille klassiske digitale spill som video pinball og breakout.

Automatiser Investering

Du trenger ikke å være Warren Buffett for å være en investor. Du trenger ikke engang å følge aksjemarkedet, lese The Wall Street Journal eller se CNBC.

Her er noen programmer som tilbyr enkle, automatiske måter å begynne å investere på - "sett det og glem det" metoden. De er nyttige for å lure hjernen din til å spare mer. Du vil gjøre det uten å innse at du gjør det.

 • stash kan du begynne å investere med så lite som $ 5 og bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000. Bonus: Penny Hoarders får $ 5 bare for å registrere deg! Her er vår omfattende Stash-gjennomgang.
 • Acorns kobler til kontoen din, kredittkort og debetkort for å lagre den digitale endringen. Den automatiserer automatisk kjøp med dine tilkoblede kort og investerer den digitale forandringen i den valgte porteføljen. Bonus: Penny Hoarders får $ 5 bare for å registrere deg! Les vår fullstendige gjennomgang av Acorns her.
 • Blooom er et selskap som tilbyr en gratis "helsekontroll" for 401 (k). Så, for bare $ 10 per måned (Penny Hoarders får den første måneden gratis!), Vil den optimalisere og administrere pensjonsbesparelsene for deg. Se hvordan Blooom hjalp en Penny Hoarder få mest mulig ut av henne 401 (k).

Automatiser budsjettering

Du kan også automatisere budsjettet ditt. Det er en app for det. Faktisk har vi funnet flere.

Charlie er en pengespesende penguin som bor i SMS-tekstmeldingene dine eller Facebook Messenger (ditt valg, selv om Charlie er mer moro og pålitelig på Messenger). Han hjelper deg med å spare penger gjennom ting som å sørge for at du får de beste tilbudene (ahem, overpaying $ 24 per måned på den mobiltelefonen regningen?).

Mint lar deg se alle dine kontoer, kort, regninger og investeringer på ett sted.

Trinn 5: Opprett en budsjettbevisst livsstil

Her er den harde virkeligheten: For å spare mer penger må du bruke mindre penger. (Eller tjene mer penger, men vi kommer til det neste.)

Det betyr ikke at du må leve som en munk. Du må heller ikke overleve på ramen nudler og dollarmenyen, bruke slitne sko og lappete klær, eller klipp ditt eget hår med hekkeklippere.

Du må bare være smart og strategisk. Her er noen av våre beste tips for å hjelpe deg med å bruke mindre:

Spar penger rundt i huset

Ditt hjem er slottet ditt. Men slott er så, som, dyrt. Heldigvis er det mange måter å spare penger rundt i huset.

Dine mest krevende kjøp - som apparater og møbler - er et naturlig sted å lete etter besparelser. Prøv å reparere apparatene dine istedenfor å erstatte dem. Og her er en god liste over andre triks for å spare på møbler og apparater.

Kostnaden for kjøling, oppvarming og belysning ditt hjem er enormt. Prøv å installere termiske gardiner og en programmerbar termostat. Eller sjekk ut disse kreative, energibesparende måtene å kutte dine regningsregninger.

Det er så mange måter å spare og tjene penger rundt i huset, vi har en hel kategori viet utelukkende til dette emnet.

Finn gratis underholdning

Underholdning kan koste en arm og et ben. Men hei, vi må bo, Ikke sant? Så gjør det gratis! Neste gang du planlegger en natt ute, kan du prøve en av disse gratis datoen netter eller gruppe utflukter.

Hvis du skal bli i, kutt ledningen.

Flere og flere mennesker gir farvel til kabel fordi det er så dyrt. Hvis du tenker på å bytte til en online streaming-tjeneste, og du lurer på hvilken som vil være best, har vi dekket deg med vår sammenligning av Netflix, Prime Video og Hulu. Vi sammenlignet kostnader, type innhold, antall tilgjengelige titler og mer.

Kutte matbudsjettet

Dagligvarer er en stor del av alles budsjett, så de er et stort mål for besparelser. Her er våre favoritt triks for å spare penger på dagligvarer:

 • Se etter gratis utskrivbare kuponger.
 • Sammenlign dine lokale dagligvarepriser ved hjelp av dette regnearket.
 • Ibotta betaler deg tilbake på kjøp hvis du tar bilder av kjøpesentre kvitteringer. I tillegg får du en $ 10 bonus for å registrere deg!
 • Skann dagligvarebutikkers nettsteder for tilbud og treff mer enn en butikk.

Ikke elsker supermarkedet? Nesten 70% av oss sier at vi bruker for mye å gå ut for å spise. Slik sparer du også på restauranter.

Finn ut om du sparer penger på forsikring

Kjøperforsikring kan være forvirrende og overveldende, fordi det er så mange alternativer.

Slik finner du rimelig forsikring:

For din bil: Bilforsikring

Her er de stygt fakta om hvordan du får lavere bilforsikringspremie: Har færre ulykker, få færre trafikkbilletter og øk kredittkortet ditt.

Bil eksperter ga oss også følgende tips:

 • Kjøp en bruktbil. Her er vår ultimate beginners guide for det.
 • Delta i forsikringsselskapets safe-driving program.
 • Handle rundt for bedre priser. En enkel måte er The Zebra, en bilforsikringssøkemotor som sammenligner alternativene dine fra mer enn 200 leverandører på mindre enn 60 sekunder. Slik er en mann som sparer $ 360 i år på bilforsikring på grunn av The Zebra.

For deg selv: Helseforsikring

La oss innse det: Helseforsikring kan være forvirrende og skremmende.

Hvis du kjøper forsikring for deg selv, start med den føderale helseforsikringsmarkedet for å se om du kvalifiserer for eventuelle rabatter eller assistanse.

Å finne prisgunstig helsetjenester dekning er en stor utfordring for frilansere. Slik blir du dekket hvis du er selvstendig næringsdrivende.

For gratis online hjelp, er det en helsevesenet concierge-tjeneste kalt Joany. Det hjelper folk å finne og sammenligne planer, søke etter leger og navigere i kompliserte medisinske regninger.

For din familie: Livsforsikring

Mange av oss vil heller ikke tenke på døden - enn si livsforsikring.

Sikring av livsforsikring er imidlertid et viktig finansielt trekk, spesielt hvis du er gift, har barn eller er i ditt beste lønnsår. Det betaler dine avhengige når du dør, noe som kan bidra til å betale for begravelse, boliglån eller annen gjeld.

Så hvis "få livsforsikring" har lingered på din oppgaveliste altfor lenge, ta de neste 10 minuttene for å finne ut det. Ikke bekymre deg - det er enklere enn du tror.

Hvis du er ung og mest sunn, bør du vurdere å kjøpe livsforsikring online fra Ethos. Det samarbeider med en stor A-rated livsforsikringsselskap for å gi retningslinjer for en lav pris. For eksempel kan $ 30 i måneden få din familie $ 1 million av dekning.

Alle, inkludert uavhengige entreprenører, kan sikre langsiktig livsforsikring gjennom Ethos uten en medisinsk eksamen eller omfattende papirarbeid; bare fyll ut en digital applikasjon.

Hvis du foretrekker flere alternativer, gå over til Policygenius. Søkemotoren lar deg sammenligne livsforsikring med øyeblikkelige sitater. Når du har funnet riktig passform, kan du søke på nettet direkte.

Trinn 6: Mer penger

Hvordan kan du øke inntektene dine? Det er lettere å spare penger hvis du tar inn mer penger til å begynne med.

Her er et par enkle måter å tjene penger hjemme:

Del din mening

Du blir ikke rik på å ta undersøkelser, men hvis du bare legger ut på sofaen, hvorfor ikke klikk et par knapper og tjene litt penger? Vi har prøvd mange betalte undersøkelsessteder, og det beste vi har funnet hittil er Survey Junkie, InboxDollars og VIP Voice.

Ryd dine skap

Selg dine gamle ting! Bruke Decluttr app for å bli betalt for dine gamle DVDer, Blu-Stråler, CDer, videospill, spillkonsoller og telefoner. Du kan også selge nesten alt gjennom Gi slipp app. Bare klikk et bilde av varen din og sett opp en oppføring på omtrent 30 sekunder.

Finn en Side Gig

For våre beste ideer for å øke bunnlinjen, sjekk ut følgende:

 • Unike måter å tjene penger hjemme.
 • Hvordan tjene penger på nettet.
 • Hvordan tjene du passiv inntekt.
 • Penny Hoarder er kontinuerlig oppdatert side på jobb-hjemme-jobber.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han blir sakte bedre med å spare penger.

Skrive Inn Din Kommentar