Liv

5 Vanlige tro på studentlån som får en 'F' fra eksperter

5 Vanlige tro på studentlån som får en 'F' fra eksperter

Med den gjennomsnittlige 2016 høyskole kandidaten på grunn av rundt $ 37.000, student gjeld er et uunngåelig tema.

Når du stadig hører om hvor stressende det er å betale av studielån og den skummel realiteten av mislighold, kan det være vanskelig å se noe positivt om å låne penger til å betale for college.

Men med all informasjonen der ute, er det også vanskelig å finne ut hva som egentlig er sant og hva som kan være en forvirret tolkning - fordi det kan være forvirrende på studentlån.

For å komme til bunnen av hva som er faktum og hva er fiksjon når det kommer til studielån, snakket vi med noen få eksperter.

De debunked disse fem vanlige mytene.

MYTH # 1: Studentlån er et must hvis familien min er for dårlig til å betale, og jeg mottar ikke økonomisk hjelp.

Noen elever er villige til å gjøre noe - inkludert shell out big bucks - for å delta i drømmeskolen.

Men studenter trenger ikke alltid å komme seg til studielån dersom de ikke har råd til kostnadene, sier Vinay Bhaskara, medgrunnlegger av CollegeVine, en nasjonal leverandør av student veiledning og opptak av studiet.

"Mange studenter ty til lån (privat eller regjering) når de ikke får en lukrativ nok økonomisk hjelp," sier Bhaskara. "Studentene kan imidlertid unngå denne skjebnen ved å planlegge fremover og søke på sikkerhetsskoler som tilbyr sjenerøs fortjeneste og å tjene stipend på skolene de virkelig vil delta på."

Og hvordan henger du på fortjenestebaserte penger? Å lage et utmerket essay og gjenoppta, og plassere engasjementet i aktiviteter, kan forbedre sjansene dine, forklarer Bhaskara.

Det er verdt et forsøk!

Myte nr. 2: jo mer gjeld du har, jo større problemer du er i

Når du tenker på studielån, kan horrorhistorier om studenter som drukner i titusenvis av dollar i gjeld komme i tankene.

Men ifølge troverdig grunnlegger og administrerende direktør Stephen Dash, disse er ofte ikke de studentene som har det vanskeligste å betale tilbake lånene sine.

"Låntakere som har en tendens til å få mest problemer, er de med små lånebalanser på under $ 5000, som heller ikke fikk en grad eller ikke fikk ferdigheter som øker sin lønnsomhet i arbeidsgivernes øyne," sier Dash. .

Treårige utfall for låntakere som innbetaler tilbakebetaling i 2011. Kilde: Institutt for utdanning, via White House-rapporten, "Investering i høyere utdanning: Fordeler, utfordringer og statens gjeldsskuld.”

Myte nr. 3: Betaling av studielån skal være din første prioritet

Du kan føle deg stresset over byrden av studentgjelden din - og du vil kanskje trekke hver ekstra cent i å angripe den.

Men David Levy, redaktør av redaktører, anbefaler Du skal angripe enhver gjeld som har en høyere interesse først, deretter fokusere på studielånene dine.

"Gjeld som gir høyere rente enn studielånene, som kredittkortgjeld eller et personlig lån, vil tømme penger fra bankkontoen din raskere enn studielånene dine vil," sa Levy. "Det er best å takle den gjelden først. I tillegg må du fortsatt lagre for langsiktige og kortsiktige mål, for eksempel å bygge opp beredskapsfondet ditt. "

Denne tilnærmingen er kjent som lavinemetoden; Mens du angriper din gjeld med høyeste rente først, fortsetter du å gjøre minimumsbetalinger eller litt mer for resten av gjelden din. Når du slår ut gjelden med høyeste rente, fokuserer du på å angripe gjelden med den neste høyeste renten.

Denne metoden fungerer - denne kvinnen brukte lavinmetoden og betalte seks tall for gjeld.

Myte # 4: Du kan ikke betale av studentlån til du er graduate

Direkte subsidierte lån og Perkins lån oppløser ikke renter mens du er innmeldt som minst en halvtidsstudent eller i løpet av seks måneders grace perioden etter at du har uteksaminert.

Dette kan imidlertid få elevene til å tro at de ikke kan (eller burde ikke) betale ut lånene til de har uteksaminert. Dette er ikke sant.

«Du kan begynne å betale studentlån med en gang, og du bør betale det du kan så snart du kan,» sier Joseph DePaulo, administrerende direktør og medstifter av College Ave Student Loans, som også jobbet for Sallie Mae, en av de største studielånsleverandører i landet. "Studenter som legger penger mot lånene sine i skolen, sparer penger i det lange løp."

College Ave Student Loans interaktive kalkulator viser at det å betale bare $ 25 per måned mens du fortsatt er i skole mot et $ 10.000 lån med en rente på 8,75%, kan spare deg for over $ 2000 i interesse.

Bare fordi du ikke får en månedlig regning i innboksen din, betyr det ikke at du ikke kan begynne å betale.

Gå for det! Du vil takke deg senere.

MINE # 5: Mindre månedlige betalinger vil løse alle dine problemer

Din månedlige studielånsbetaling kan blåse budsjettet ditt eller forlate deg med knapt nok penger til å overleve. Det er derfor fristende å hoppe på muligheten til å senke dine månedlige innbetalinger.

Regjeringsbaserte inntektsbaserte tilbakebetalingsprogrammer kan senke dine månedlige innbetalinger - men disse programmene forlenge levetiden på lånet ditt, noe som betyr at du betaler mer interesse i det lange løp.Og mens gjelden din vanligvis blir tilgitt etter 20 eller 25 år, vil du også skylde skatt på beløpet som er tilgitt.

Du kan også konsolidere studielånene dine, som betyr at du overfører alle dine lån til en utlåner og avgjør en ny rente med målet om lavere månedlige utbetalinger.

Basert på dine omstendigheter, kan noen av disse valgene være en god idé - men det avhenger av mange faktorer.

Student Loan Hero administrerende direktør Andy Josuweit sier å senke månedlige innbetalinger er rett og slett en kortsiktig løsning og mener å konsolidere lånene umiddelbart etter at du har oppgradert, er ikke den beste ideen.

"Konsolidering av føderale studielån kan være en dårlig ide hvis du vil betale studentlån tidlig," forklarer Josuweit. "Ved konsolidering er renten på alle dine lån i gjennomsnitt. Du er ikke lenger i stand til å foreta ekstra utbetalinger som spesielt retter seg mot studielånene med de høyeste rentene først, noe som vil spare penger på rentekostnader. "

Ikke hopp automatisk på dette alternativet. Refinansiering studielån er en vanskelig strategi, som krever massevis av crunching og evaluering.

I mellomtiden er inntektsbaserte tilbakebetalingsprogrammer utformet for låntakere som har en høy andel gjeld i forhold til deres inntekt.

Sørg for at du har alle fakta om hvordan en av disse strategiene vil påvirke din personlige situasjon. Da kan du bestemme om du betaler mer i det lange løp i retur for lavere månedlige innbetalinger, er verdt det.

Din sving: Har noen av disse myter om studielån overrasket deg?

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist ved The Penny Hoarder og en senior ved University of Tampa. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar