Penger

Disse momsene gjør $ 100 000 i året. Her er hva du kan lære av dem

Disse momsene gjør $ 100 000 i året. Her er hva du kan lære av dem


Å balansere en krevende karriere og en familie krever en gjennomtenkt strategi. Så hvordan har kvinner som har alt det alt til å virke?

For å svare på det spørsmålet spurte jeg mer enn 100 kvinner som tjente $ 100 000 eller mer, og som hadde barn hjemme, for å holde oversikt over sin tid i en uke.

Jeg ønsket å se hvor mye og når de jobbet, sov, så på TV, trente, lese, gjorde husarbeid og andre ting. Da intervjuet jeg dem om deres liv og delte resultatene i boken min, Jeg vet hvordan hun gjør det: Hvor vellykkede kvinner gjør mest mulig ut av deres tid.

Her er fem av mine favoritt tidshåndteringstips fra disse høyverdige kvinnene som kan hjelpe noen til å lykkes på jobb og hjemme - uansett hva du tjener.

1. Det er greit å jobbe litt mer - du vil ikke gi opp livet ditt

Kvinnen i studien min arbeidet i gjennomsnitt 44 timer per uke. Den gjennomsnittlige mamma med en heltidsjobb jobber om 34-38 timer per uke (avhengig av det yngste barnets alder), og tjener mindre enn $ 40 000 i året.

Det er klart at det er store avkastninger til å vurdere jobber som krever noen ekstra timer på margenene, spesielt siden kvinnene i studien min anerkjente at det finnes måter å jobbe mer uten å ofre familie tid.

Om lag halvparten av mødrene jeg snakket med arbeidet "splitshifts" - det vil si å forlate arbeidet på en rimelig tid, tilbringe kvelden med familien, og deretter fullføre arbeidet opp etter at barna gikk i seng. Andre jobbet strategisk i helgene.

Noen timer på lørdag morgen og noen timer på søndag kveld forlater det meste av helgen gratis, og betyr at du legger inn tiden mens du fortsatt har et rimelig liv i løpet av uken.

2. Be om tilgivelse, ikke tillatelse

Noen ganger tror vi å gå på deltid er den beste måten å kombinere arbeid og liv, men offisielt kuttingstid betyr offisielt kutte lønn, og sannsynligvis også salgsfremmende muligheter.

Høyverdige kvinner forstår mange jobber er mer fleksible enn annonsert. Omtrent tre fjerdedeler av kvinnene i studien min gjorde noe personlig under tradisjonelle arbeidstimer. De ville gå frivillig på en førskoleklass, komme inn i arbeid litt senere og gjøre opp om natten.

De fokuserte på resultater, og skjønte de ville forklare seg selv om problemet noen gang kom opp. Det gjorde det vanligvis ikke.

3. Vær strategisk sett

Kvinnen i studien min var effektive i sin tid på jobben, men de skjønte også at virksomheten aldri er bare virksomhet.

Fremskritt i din karriere krever å investere i relasjoner slik at folk stoler på deg, og vil jobbe for deg. Selv om du vil tilbringe de fleste av dine kvelder hjemme, kan du gå ut med kolleger tre ganger i måneden. Det er bare 10% av de 30 dagene i en måned.

Vi tar uansett pause i jobben, enten vi har tenkt å eller ikke. Snarere enn å surfe på nettet i 20 minutter på et sted med lav energi på ettermiddagen, ta en kollega og hente kaffe sammen.

Ta deg tid til mentor ved å invitere en yngre medarbeider til å bli med deg til lunsj. Det er et mye bedre valg enn å tilbringe lunsjtiden din i innboksen. Du kommer aldri til bunnen, uansett. Det er nytteløst!

4. La det gå

Kvinnen i studien brukte ca 10 timer i uken på husarbeid og ærend. Det er omtrent halvparten av tiden den gjennomsnittlige sysselsatte kvinnen bruker på disse oppgavene. I noen tilfeller er det fordi kvinner hadde outsourcet rengjøring - som ikke er rimelig for alle - men det var like ofte et bevisst valg å bruke tid på økonomisk verdiøkning.

Hvis du prøver å komme videre på jobb, er du bedre til å bruke tiden etter at barna går i seng og leser bransjens tidsskrifter eller brainstorming nye forretningsidéer enn å plukke opp lekene, som bare kommer ut igjen neste morgen.

5. Ta vare på deg selv

Mens vi pleier å tenke å kombinere en stor karriere og en familie vil føre til søvnmangel, fant jeg det ikke var tilfellet.

Kvinnen i studien sov i gjennomsnitt 54 timer per uke. Det kommer ut til bare litt under åtte timer per dag. Om lag 90% av loggene inneholdt trening.

Jeg tror ikke dette er et fluke. Å få tilstrekkelig søvn og mosjon tar ikke tid. Disse aktivitetene gjøre tid i den forstand at du gir deg mer energi til alt annet du trenger å gjøre i livet.

Vi har alle de samme 168 timene om uken, men vi bruker ikke alle dem på samme måte. Lag smart valg med disse timene, og det er ganske mulig å komme videre på jobb og ha et liv også.

Din sving: Gjør noen av disse strategiene sanne for deg? Hvordan balanserer du karrieren din med livet ditt?

Laura Vanderkam er forfatteren av Jeg vet hvordan hun gjør det: Hvordan vellykkede kvinner får mest ut av sin tid, og andre tidshåndteringsbøker, inkludert 168 timer, og hva de mest vellykkede menneskene gjør før frokost. Hun blogger på www.LauraVanderkam.com.

Skrive Inn Din Kommentar