Penger

6 Smart måter å tjene ekstra penger - bare for å vite hvordan man snakker spansk

6 Smart måter å tjene ekstra penger - bare for å vite hvordan man snakker spansk

¿Hablas español? ¡Qué bueno!

Enten det er ditt morsmål, eller du er en fullblåst linguafile med flere under beltet ditt, har du kunnskap om spansk i høy etterspørsel. Det er på tide å begynne å tjene penger fra din dyktighet!

Her er seks måter for hispanohablantes å tjene ekstra penger hjemmefra:

1. Få betalt for å dele dine meninger

LoQuedigo er et undersøkelsessted som hjelper bedrifter å lære mer om hva forbrukerne ønsker, for å hjelpe dem med å skape bedre kundeopplevelser.

De vil betale deg for å dele dine meninger!

2. Kjør for Uber

uberESPAÑOL er en versjon av uberX som gjør at spansktalende ryttere kan be om spansktalende drivere. Ryttere kan oppleve deres Uber-turen med enda enklere, mens de snakker sitt eget valg.

Som Uber-entreprenør er du ansvarlig for å sette opp timeplanen din og motivere deg til å jobbe - ingen holder tabs på deg. Inntektene dine beregnes ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphentingen, og Uber tar betalt avgift.

Hvis du vil prøve det, er det noen ting å huske på. Du må være minst 21 år gammel, ha tre års kjøreopplevelse, ha et in-state førerkort, en ren kjøreoppføring og kunne sende en kriminell bakgrunnskontroll.

Endelig må bilen din være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

3. Få betalt hver gang du bruker telefonen

Bedrifter vil vite mer om forbrukerens mobilbruk for å forbedre tjenestene til kundene. De vil selv betale deg for å dele informasjonen din.

Nielsen, navnet vi alle vet for å spore TV-karakterer, har ført markedsundersøkelser til det 21. århundre.

Du kan installere smarttelefonapp til anonymt å spore mobilbruken din - f.eks. hvilke programmer du bruker, nettsteder du besøker og hvor mye tid du bruker på bestemte aktiviteter.

Når den er installert, bruk bare telefonen som du normalt ville. Nielsen betaler deg opptil $ 50 per år for å holde den installert!

Más información aquí.

4. Koble denne bestemmelsen til ruteren din

Digital Reflection Panel vil betale deg over $ 200 i året å la dem samle informasjon om dine vaner i håp om en dag gjør nettopplevelser enda bedre.

Alt du trenger å gjøre er å koble til en enkel enhet til den trådløse ruteren din og gjøre enhetsoppdateringer nå og da. Det tar omtrent syv minutter å fylle ut det nødvendige panelet og undersøkelsen for å delta.

Måleren vil ende opp på dørstokken din, og du vil tjene en $ 25 bonus for å installere den innen fire dager etter ankomst.

På toppen av det får du $ 60 etter de første to månedene, og $ 10 hver måned, holder du det tilkoblet etter det.

Más información aquí.

5. Få betalt for å lære spansk (eller engelsk)

Vil du hjelpe andre til å nyte din kjærlighet til språk? Med dine ferdigheter kan du lære videreutdanningskurs i ditt område.

Du trenger vanligvis ikke å ha en grad å lære disse klassene, bare en ferdighet å dele!

Du kan lære et voksenopplæringskurs på spansk - eller lære engelsk som morsmål til spansktalende språket.

Hvis du ikke vil være vert for en lokal klasse, kan du registrere deg for å undervise i engelskklasser på nettet med et nettsted som italki. Du trenger ikke å kjenne et morsmål for å lære engelsk gjennom plattformen, men din ferdighet med språkopplæring vil trolig gjøre en sympatisk lærer!

Más información aquí.

6. Host Foreign Exchange Students

Visste du at du kunne tjene opptil $ 200 i uken med utenlandske studenter eller besøke fakultet? Det er selvsagt, i tillegg til opplevelsen du får, møte nye mennesker og støtte opplæring i ditt område.

Betalingen varierer avhengig av hva du tilbyr. Du kan være vert for noen døgnet rundt for oppholdet, eller bare for delvise dager. Sistnevnte er typisk for besøkende som er her for å lære engelsk, så du må kanskje ha en TEFL (lær engelsk som fremmedspråk) sertifisering.

Du vil ikke bli bedt om å snakke et andre språk for å være vert, men det kan få din gjest til å føle deg velkommen.

Más información aquí.

Din sving: Har du funnet kreative måter å tjene penger å snakke spansk?

Revelación: Her er en skål til de tilknyttede koblingene i dette innlegget. Må vi alle være un poco más rico i dag.


Skrive Inn Din Kommentar