Penger

Denne Guy Booked Fly Around The World gratis. Slik gjorde han det

Denne Guy Booked Fly Around The World gratis. Slik gjorde han det

Scott Keyes har 25 kredittkort.

Det tar et regneark å administrere dem alle og bruke hans kreditt klokt, men det er en stor fordel for innsatsen: Keyes flyr omtrent overalt for lav, lav pris på gratis.

Den 28 år gamle reporteren har bodd og jobbet i Mexico i det siste året, og har planlagt en episk verdensomspennende reise før han kommer tilbake til USA - og en vanlig dagjobb.

136.500 mil kan komme deg til 13 land

Keyes skisserte sin reiserute, som vil besøke 13 land på tre kontinenter i løpet av en to-måneders tur, for Business Insider. Kostnaden? 136 500 hyppige flyger miles (pluss noen få dollar for skatt).

Åh, og hans hotellrom under reisen? Betalt med poeng.

Sikker, lading alt fra kaffe til bilutleier på et miles-earning-kort, hjelper deg med å rakke opp poeng, men det tar et forsiktig øye med å overvåke utgiftene dine. Keyes legger til i andre metoder, som å åpne nye kort for å dra nytte av lukrative innledende tilbud eller frivillig arbeid for å få bumped fra flyreiser.

Har du det du trenger å fly gratis?

Her er noen av hans tips for finagling flyreiser på dine reise kredittkort:

  • Ikke rus din forskning. Keyes fortalte Business Insider at det tok ham mellom 10 og 15 timer å planlegge sin episke 13-stop-tur. Hans forsiktige planlegging går utover å velge steder - det handler også om å unngå drivstoffkostnader og sammenligne flyselskaper.
  • Bruk nettverktøy til din fordel. Keyes bruker en RSS-feed og Twitter-lister for å hjelpe ham med å se etter flybilletter på blogger og reservasjonssteder.
  • Vær fleksibel. "Å starte med en åpen, tom skifer og å gå hvor det er billig fly akkurat nå, kommer til å være din beste innsats," fortalte han Business Insider.

Keyes har skrevet to e-bøker, Slik flyger du gratis: Praktiske tips Flyselskapene vil ikke at du skal vite, og en nyere versjon, Hvordan finne billige flyreiser: Praktiske tips Flyselskapene vil ikke at du skal vite, fullpakket med tips for å hjelpe deg med å fly gratis - eller i nærheten av det.

Et løfte styrer sine tips og triks: "Hvis du gjør litt beinarbeid - lær hvordan du får noen miles og hvordan du bruker dem godt - du kan begynne å reise veldig bra."

Ønsker du å lære mer om Keyes 'strategier? Sjekk ut resten av sin historie på Business Insider.

Din sving: Har du prøvd noen av de samme reisehakkemetodene som Keyes? Hvor har du reist gratis?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Lisa Rowan er forfatter og redaktør i Washington, D.C. Hun eier også en vintage klærbutikk, en bedrift som vokste ut av sin kjærlighet til å utforske butikkbutikker.

Skrive Inn Din Kommentar