Penger

6 strategiske måter å tjene penger på Hillary Clinton's 2016-kampanje

6 strategiske måter å tjene penger på Hillary Clinton's 2016-kampanje

Det er tidlig i 2016-presidentkampanjen, men noen kandidater er allerede gripende overskrifter. Det er vanskelig å savne medierapporter om Hillary Clinton som reiser rundt Iowa med van, hofter velgere, spiser på Chipotle og chatter med lokalbefolkningen på små Midwestern diners.

Begynnelsen av kampanjen betyr at det også er på tide å begynne å betale inn på avlingen av presidentkandidater. Slik kan du tjene penger fra Clintons kampanje, selv om du ikke bryr deg så mye om politikk.

1. Vurder domenekvatting

Noen har allerede forsøkt å sette inn penger på kampanjer via "domain squatting." Denne spekulative Internett-aktiviteten innebærer å knuse opp domenenavn du tror kan være verdifulle i fremtiden. Tanken er at folk som virkelig vil ha disse domenenavnene, som politiske kandidater, vil betale topp dollar for å få kontroll over sine monikere.

I fjor rapporterte Time at domeneklubber allerede snappet opp så mange potensielle presidentkandidat-tema domenenavn som mulig. En Cayman Islands-basert spekulant kjøpte ".org" -stedet til Hillary Clinton navn og lastet det opp med skadelig programvare, så vær sikker på at du ikke besøker den.

CNN Money nylig rapporterte at noen Hillary Clinton domenenavn blir auksjonert for inntil $ 295,000 - for eksempel ElectHillary.com. Noen planlegger videre framover; prisen for ReElectHillary.com er opp til $ 275,000. Selv om disse nettstedene er til salgs, betyr det ikke at eierne betaler inn nok ennå. Folk må by på og være villig til å betale disse prisene, og ikke mange ponner opp for premium-navnene.

Selvfølgelig mottar nettsteder mot Clinton kampanje også oppmerksomhet, blant annet HillaryNotPresident.com, som er på markedet for $ 295,000.

Florida-ortodontisten Larry Kawa har hatt litt bedre hell med sitt domene, ifølge Reuters. Han kjøpte tusenvis av politiske domenenavn fra hele det politiske spekteret, og videreselger nå nettstedene for mellom noen få hundre dollar og tusenvis av dollar.

Vær imidlertid oppmerksom på: Domeneklubben er ikke nødvendigvis lovlig. Mange kraftige selskaper har sine advokater sender ut "opphøre og desistere" brev når folk forsøker å kneppe sine navn, etter 1999 "Anticybersquatting Consumer Protection Act," rapporterer CNN Money.

2. Selg Clinton elementer på eBay

Hvis du har gamle Clinton-memorabilia å selge, er eBay et godt sted å gjøre det. Nettstedet viser nåværende oppføringer for alt fra standardpris, for eksempel bøker om Clinton, klistremerker og kampanjeknapper, til memorabilia fra ektemannens presidentskap, inkludert et julekort fra 1993 fra da president og første dame.

Og så er det de mer uvanlige gjenstandene til salgs, som handlingen dukket "Danser som J-Lo", og årets brettspill fra 1993 som heter "Wafflin 'Willy." Det er enda en dukke og nøtteknekker som sprekker nøtter mellom lårene!

3. Bli kreativ på Etsy

Hvis du ikke kommer til å ha en garasje full av Clinton varer å selge, ingen bekymringer - du kan lage din egen.

Etsy butikker har startet med et bredt utvalg av Hillary Clinton-temaartikler, fra skophalsede tanker med "Hillary 2016" emblazoned på dem, til magneter som skildrer henne som Rosie the Riveter. Det er enda en livsstil Hillary Clinton-maske og et nålpunkt av hennes sitat Beyonce's tekster, "Hvem driver verden? Girls “.

Selv tema kunstverk er til salgs, inkludert en skildring av Clinton holde opp to forskjellige bukser (i patriotisk rød og blå, selvfølgelig) med en melding som sier "Suit up damer!"

Hvis du har dyktige ferdigheter, kom deg til jobb og opprett ditt eget Hillary Clinton-tema Etsy-tilbud, så lær hvordan du kan hjelpe din Etsy-butikk å skille seg ut.

4. Prøv å skrive ut nettsteder på forespørsel

Hvis grafisk design er mer dine ting, hopp på Zazzle, CafePress, Teespring eller andre utskriftssider på forespørsel. Lag skreddersydde T-skjorter, toteposer, krus eller andre valg-tema varer.

Når du har designet dine varer, selger dem enten gjennom nettstedet du har valgt eller gjennom ditt eget domene eller butikk.

5. Skriv og selg ebøker

Hvis du er en forfatter, bør du vurdere å skrive og selge en eBok. Mens hawking en fortell-alt avsløre om Clinton kunne få deg til lovlig varmt vann, en bok om kvinnelig lederskap, sitater eller andre mer nøytrale emner kunne appellere til et bredt publikum.

Selvfølgelig, sørg for å konsultere med en advokat før du publiserer noe som potensielt kan føre til problemer.

6. Cash In On Anti-Clinton Merchandise

Mange mennesker innkasserer også på "Anti-Clinton" -varer, inkludert et bredt utvalg av bildeklister som skildrer kandidaten i et ugunstig lys.

Spesielt populære alternativer ser ut til å inkludere skildringer av Clinton med "djevelhorn", og selvfølgelig er det stadig populære bildet av hennes navn omgitt av en rød sirkel med et skråstrek gjennom det, som et "ikke-røyk" tegn.

Slik lager du varer

Med så mange som jobber med å sette inn penger på valget og hakke sine produkter, hvordan kan du øke sjansene dine for å tjene en andel av markedet?

Vær unik

Pass på at du har et originalt produkt med en fersk vri. Med så mange T-skjorter, knapper, magneter og andre elementer som skiller ut kandidaten, har noe som trekker oppmerksomhet og er smart eller morsomt.

Bruk SEO

Hvis du selger elementene dine på nettet, bruk søkemotoroptimalisering for å hjelpe web surfere til å finne nettstedet ditt slik at de kan kjøpe varene dine. Finn de beste søkeordene som skal brukes, og bruk dem effektivt for å lykkes. (Trenger du en primer? Her er Mozas nybegynner guide.)

Del på sosiale medier

Når du har et unikt produkt, bruk sosiale medier til å trekke oppmerksomheten på varen din. Prøv Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest for å få ordet om tilbudene dine. Hvis du har noe spesielt unikt, kan det til og med gå viral!

Bruk media til din fordel

Hvis du virkelig har et unikt og samtaleproduserende produkt, kan du se om du kan få på de lokale nyhetene med varen din. Ringe opp lokale papirer og nyhetsstasjoner og se om de er interessert i en historie om en lokal oppfinner innkjøp på kampanjen. Hvis du har et spesielt fengslende element eller personlighet, eller om det bare er en sakte nyhetsdag, kan de bare gi deg litt dekning.

Reklamere

Selvfølgelig er reklame, enten med annonser i avis, på radio eller på Facebook, en støttespiller for å selge produkter. Tenk på om denne strategien vil være verdt den up-front investeringen for produktet ditt.

Din tur: Planlegger du å tjene penger på Clintons kampanje? Vil du prøve å tjene penger på 2016 presidentkonkurransen?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar