Penger

Gjør Beck eller MacKeeper skylder deg penger? 7 Open Class-Action Settlements som betaler opp til $ 80

Gjør Beck eller MacKeeper skylder deg penger? 7 Open Class-Action Settlements som betaler opp til $ 80

Har du kjøpt hermetisert tunfisk, whisky, jeans eller dataprogramvare de siste par årene?

I så fall kan du kvalifisere for gratis penger eller produkter fra ett av følgende class-action bosetninger. Det tar bare noen få minutter å sjekke om du er kvalifisert og sende inn et krav. Slik får du hendene på gratis ting fra klageaksjonssaker mot disse selskapene.

1. Schiff Glucosamine Joint Health

Hvis du kjøpte felles helse kosttilskudd som inneholder glukosamin i løpet av de siste 10 årene, er det sjansene for at du er kvalifisert til å kreve mellom $ 3 og $ 50 fra et klassesamlingsoppgjør om merking og emballering av produktene, noe som kan ha villet forbrytere.

Forliket løser en klageaksjon etter at emballasje og merking av visse felles helseprodukter var misvisende. Påstandene om kosttilskuddets effektivitet ble ikke støttet av vitenskapelig bevis og etikettene varslet ikke forbrukerne om deres potensielt farlige bivirkninger.

Flere store merkenavn er inkludert, for eksempel Kirkland, Metaform og Move Free. Fristen for å sende inn et krav er 24. september 2015. Flere detaljer, inkludert den komplette listen over produkter som omfattes av denne oppgjøret, er tilgjengelige her.

2. Sann Religion

Ser du etter produkter laget i USA? I så fall er du ikke alene. Mange forbrukere velger å betale mer for produkter som inkluderer en "Made in USA" -label.

Noen selskaper kan imidlertid inkludere denne etiketten selv om noen av produktets komponenter er fremstilt.

True Religion Apparel Inc. har nylig inngått enighet om å avgjøre et søksmål for saksbehandlingen som påstår at den har bedratt annonsert sine jeans som "Made in the USA", selv om de inneholdt noen komponenter laget utenfor landet.

California-innbyggere som kjøpte en eller flere True Religion-produkter basert på "Made in USA" -merket mellom 10. desember 2010 og 31. juli 2015 kan sende et krav om å motta en True Religion T-skjorte (verdsatt til rundt $ 25).

Påmeldingsfristen er 30. oktober 2015. Les mer her.

3. Gallup

Gallup Inc. er blitt anklaget for å bryte forbrukerloven ved å bruke et automatisk telefonoppringingssystem for å ringe til mobiltelefoner uten samtykke fra mottakeren.

Hvis du mottok et spørreundersøkelser fra Gallup på mobiltelefonen mellom 16. august 2009 og 16. august 2013, kan du muligens kreve opptil $ 80 fra klassesaksjonsoppgjøret.

Fristen for å sende inn et krav er 13. november 2015. Finn ut mer her.

4. Templeton Rye

Hvis du drikker Templeton Rye whisky, kan du være berettiget til å kreve opptil $ 36 fra et klassesettingsoppgjør. Templeton Rye Spirits har avgjort en klassesaktssak som beskylder den for å lade premiumpriser for sine produkter ved å deceptivt merke dem som "liten batch" og "laget i Iowa" - selv om produktet faktisk er destillert i Indiana.

Forbrukere som kjøpte Templeton Rye mellom 1. januar 2006 og 21. juli 2015 må sende inn krav innen 18. november 2015 for å få erstatning. Du trenger ikke bevis for kjøp for å kreve kontantfordelen.

Du kvalifiserer også for fordeler hvis du kjøpte en drink laget med Templeton Rye whiskey på en restaurant eller bar. Finn ut mer her.

5. Beck er

Hvis du har kjøpt Becks øl de siste fire årene, kan du ha krav på å kreve opp til $ 50 fra et kursoppgjør. Forliket løser påstandene Anheuser-Busch misrepresentert til forbrukerne at Becks øl brygges inn og importeres fra Tyskland, selv om den brygges på hjemmemarkedet.

Hvis du kjøpte Becks Pilsner, Becks Dar, Beck's Light og / eller Becks oktoberfest mellom 1. mai 2011 og 23. juni 2015, har du frem til 20. november 2015 å sende inn et krav. Selv om du ikke har kjøpsbevis, kan du fortsatt kreve opptil $ 12 per husholdning. Finn ut mer her.

6. Sjarmerende Charlie

Hvis du ble bedt om å levere personlig informasjon som adresse eller telefonnummer når du brukte et kredittkort for å betale for varer i en sjarmerende Charlie-butikk i California, kan du være kvalifisert til å kreve en kupong som kan innløses for Sjarmerende Charlie-varer.

Disse kupongene er tilgjengelige som en del av et klageoppgjør over beskyldninger. Sjarmerende Charlie overtrådte loven i California ved å be om kunders personlige opplysninger under kredittkorttransaksjoner, noe som førte til at kundene trodde at informasjonen var nødvendig for å fullføre transaksjonen.

Fristen for å sende inn et krav på Sjarmerende Charlie-oppgjør er 12. oktober 2015. Les mer her.

7. MacKeeper

Hvis du betalte for MacKeeper-programvare, kan du få full tilbakebetaling fra et klageoppgjør over anklager MacKeeper ble bedrøvet annonsert for å kunne forbedre en Apple-datamaskinens hastighet, ytelse og sikkerhet ved å oppdage og eliminere skadelige feil og trusler.

I følge klassen-action søksmål, MacKeeper identifiserer faktisk problemer som ikke eksisterer og genererer falske feilmeldinger for å skremme brukerne til å kjøpe en oppgradering.

Hvis du kjøpte MacKeeper-programvare før 8. juli 2015, har du frem til 30. november 2015 for å sende inn et krav. Lær mer her.

Din sving: Kvalifiserer du deg for noen av disse klassenes handlinger? Gi oss beskjed når du får fordelene dine!

Anne Bucher er administrerende redaktør av TopClassActions.com.

Skrive Inn Din Kommentar