Penger

Kommer du til Asia eller Australia neste år? Bestill etter søndag for å legge til et annet stopp for $ 3

Kommer du til Asia eller Australia neste år? Bestill etter søndag for å legge til et annet stopp for $ 3

Se opp for barn med sprutpistoler! Hvis du er i Thailand for Songkran neste april, vil du bli drenket.

Har du noen gang drømt om å oppleve denne tsjekkiske nyttårsfestivalen, hvor folk dør hverandre i vann for å vaske bort uflaks? Eller vitne til den tradisjonelle 10-dagers balinesiske Galungan-festivalen, hvor familier hylder sine forfedre med sprer av mat og blomster?

Hvis du planlegger en tur til Asia eller Australia neste år, press på litt budsjett reise til en av disse festivaler eller et nytt land. Til slutten av denne uken tilbyr AirAsia en super-billig måte å besøke et ekstra destinasjon eller to på din internasjonale tur.

Hvis du er i regionen som arbeider, reiser, nyter et gapår eller studerer i utlandet, her er hvordan du legger til et annet stopp for din reiserute, kanskje kanskje for mindre enn prisen på en kopp kaffe.

Handle raskt for å få billige flybilletter

For å få hendene dine på disse avtalene, må du Bestill billetten din på AirAsia mellom nå og 13. september 2015, og reis mellom 1. mars og 29. oktober 2016.

Flyselskapet gir selv bort tre millioner seter gratis, du må bare betale skatter og avgifter.

Hvor mye koster billettene?

Her er en fullstendig liste over tilgjengelige ruter med deres "All-in-fare" priser, som inkluderer skatter og avgifter.

Reise innen et enkelt land er generelt det minst kostbare. Fly fra Bangkok, Thailand, til andre populære destinasjoner innen landet, inkludert Krabi, Hat Yai, Chiang Mai, Chiang Rai og Phuket, for bare $ 3.

Å reise mellom land innebærer vanligvis høyere avgifter, men det er fortsatt smuss billig å reise mellom Bangkok og Kunming, Kina eller Bali, Indonesia. Hver billett er $ 21.

Ønsker du å hoppe fra Asia til Australia? Du har lykke til. Fly fra Bali til Darwin for bare $ 39, eller til Perth for $ 62, blant andre ruter.

Hvordan slå folkemengder og scorer billige priser

AirAsia tilbyr bookingtips for å hjelpe deg med å unngå de digitale folkemengdene og snag de billigste promo-seter. For eksempel foreslår det å laste ned flyselskapets mobilapp for effektivere booking.

Før du bestiller, har du sikkerhetskopieringsplaner i tilfelle du ikke har valgt førstegangsreise. Hvis du har en alternativ plan, kan du bytte ut gir og score en billig avtale, selv om det er et annet sted enn ditt opprinnelige reisemål.

Hvis du kjøper billetter til flere personer, foreslår flyselskapet at du har fått informasjon om dine reisendes følgesvenner (for eksempel deres fulle navn og fødselsdato), for å gjøre kjøpet ditt raskere.

Hvor skal du gå?

Mars til oktober er Asias lavsesong fordi det ofte er varmt og vått, så hold det i bakhodet. Mange reisende liker å planlegge sine turer rundt arrangementer og festivaler som disse:

Hong Kong Sevens (Hong Kong, 8-10 april, 2016)

Verdens topp rugby lag konkurrerer under den årlige Hong Kong Sevens turneringen. Bli med den store internasjonale publikum som samler på Hong Kong Stadium for dette arrangementet, revelere i flott spill, morsomme kostymer og en karnevalsatmosfære.

Fly fra Chiang Mai, Thailand, til Hong Kong er bare 21 dollar, og det er bare 33 dollar å fly inn fra Kuala Lumpur, Malaysia.

Songkran (Thailand, 13-15 april, 2016)

Feire det tradisjonelle nyttårs thai-stil på Songkran i midten av april.

Denne ikke-å-være-savnede festivalen har vann i massevis. Folk kaster bøtter med vann og spruter andre med vannpistoler, en nikk til tradisjoner for å vaske uhell i forberedelse til det nye året. Ikke bli overrasket hvis du blir gjennomvåt bare gikk nedover gaten!

Fly fra Kuala Lumpur, Malaysia, til Bangkok for bare $ 20 eller hopp på en flytur fra Singapore til Bangkok for bare $ 26.

Vesak (Indonesia og andre steder, 20. mai 2016)

Denne festivalen feirer Buddhas opplysning med en prosesjon med hellige relikvier, bøker, tilbud og himmellanterne.

Den største feiringen er i Indonesia, men du finner også arrangementer i Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam, Kambodsja og Laos.

Fly fra Manila, Filippinene til Jakarta for bare $ 56 eller Singapore til Jakarta for bare $ 34.

Galungan (Bali, Indonesia, 7-17 september, 2016)

Denne feiringen av god over ond varer i 10 dager, hvor familier tilbyr mat og blomster til åndene til sine forfedre og kjære.

Fly fra Singapore til Bali er $ 45, og fra Kuala Lumpur til Bali, bare $ 35.

Hungry Ghost Festival (Malaysia og Singapore, 17. august 2016)

De kinesiske samfunnene i Malaysia og Singapore feirer den sultne spøkelsesfestivalen i den syvende månemåneden. Folk tilbyr mat og andre gjenstander til ånder, og musikk og teaterforestillinger florerer.

Fly fra Bangkok til Singapore for bare $ 21, eller hopp et fly fra Jakarta til Singapore for bare $ 19.

Din sving: Planlegger du å dra nytte av denne avtalen? Hvor vil du gå?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar