Penger

9 måter å tjene ekstra penger når du ikke kan stramme budsjettet ditt igjen

9 måter å tjene ekstra penger når du ikke kan stramme budsjettet ditt igjen

Når du lever lønnsslipp til lønnsslipp, kan slutten av måneden være en tøff tid. (Case in point: måten vi feirer de månedene med en ekstra fredag ​​- woot!)

Uansett når eller hvor ofte du blir betalt i måneden, kan de siste dagene bli stramme. Du har strømmet alle pengene dine til månedlige regninger og utgifter, og nå er neste måneds leie rett rundt hjørnet.

Vi vet at du gjør ditt beste for å budsjettere med det du har - men hva skjer når det ikke er nok?

Hvordan tjene ekstra penger for å øke bankkontoen din

Når du ikke kan strekke det du har fått ytterligere, bli kreativ til Legg til penger til bankkontoen din.

Her er noen smarte måter å ta med litt ekstra penger, slik at du ikke går tom for penger på slutten av måneden.

1. Se etter penger i skjulte steder (ikke sitteputer)

Vi sier ikke at du skal Stoppe grave i sofaen puter for løs forandring - bare utvide søket litt.

Elementer du vanligvis kaster bort, kan være verdt noen få dollar som vil kaste inn bankkontoen din hver måned.

Se hvordan denne fyren gjorde $ 1500 på et år å samle aluminiumsburger fra firmaets pause rom. Det er en ekstra $ 125 i måneden!

Her er det sju mer skumle ting i søppelet ditt som kan tjene penger. For eksempel, visste du at du kunne finne et nettsted dedikert til å selge brukte flyttekasser? Hva en fin måte å redusere avfall og tjene penger!

Til slutt, her er en morsom hemmelighet våre lesere elsker. $ 1 regningene i lommeboken din kan være verdt tusenvis av dollar. Bare sjekk etter disse etterspurte serienumrene.

2. Slå ditt reserverom inn i kontanter

Har du et ledig rom? Kan også bruke Airbnb til å tjene penger med det.

Hvis du er en god vert med en ønskelig plass, kan du legge til hundrevis - tusenvis av dollar til din sparingskonto med Airbnb.

Å ta noen få enkle trinn kan gjøre forskjellen mellom en stor opplevelse og en mindre enn tilfredsstillende en.

Her er noen tips:

  • Lag ledig plass under høye etterspørselstider i ditt område. Tenk: konserter, konvensjoner og sportsbegivenheter i ditt område.
  • Vær en god vert, og sørg for at stedet er fylt med toalettsaker du forventer på et hotell - toalettpapir, såpe og håndklær.
  • Vær personell. Mange reisende vender til Airbnb for personlig berøring de ikke finner på kommersielle eiendommer.

Her er lenken for å registrere deg som en Airbnb-vert.

(Hosting lover varierer fra by til by. Vennligst forstå regler og regler som gjelder for din by og oppføring.)

3. Stopp Slett e-postene dine

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

4. Tjen penger tilbake på alt du kjøper

Pass på at når du bruker penger, gjør du i det minste noe tilbake i retur. Med et tilbakebetalingskort kan du bare gjøre det.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

*Årlige belønninger beløp vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

5. Tjen belønninger for å handle med alle debet- eller kredittkort

Det er en ny belønningsplattform på markedet. Drop er et økonomisk tech selskap som belønner deg for dine kjøp.

Som en Drop-bruker kobler du kreditt- og debetkortene dine. Når du kjøper med en deltakende forhandler - som Walmart og Starbucks - får du automatisk poeng.

Du kan kontanter i poengene dine for gavekort til populære forhandlere som Amazon.

Det er det ultimate lojalitetskortet - uten kortet.

6. Eliminer dine skjulte utgifter

Vi registrerer alle for ting. Noen ganger er det lettere å sette abonnement på en gjentakende betaling og glem det - ser på deg, Netflix.

Fra underholdning til barbermaskiner til tannbørster til magasiner, handler det om sett-det-og-glem-det praktiske abonnementsmodellen.

Men det "glem det" -delen kan ende opp med å koste deg mye penger.

For å holde oversikt over alt du registrerer deg for, sjekk ut en app som heter Trim. Når du registrerer deg og kobler bankkontoen din og telefonnummeret, analyserer den transaksjonsloggen din for gjentatte betalinger.

Trim lar deg vite når den finner et nytt abonnement og hjelper deg med å avbryte alt du ikke vil beholde. Dette er en god tid å revurdere det treningsmedlemskapet du ikke har brukt siden januar.

For å bli kvitt det - sans dommen fra den dumme fyren i resepsjonen - registrer deg for Trim her.

7. Få betalingen din 2 dager tidligere enn alle andre

Alltid føle at din siste lønnsslipp i måneden forsvinner i neste måneds leie og regninger før du kan nyte den? Få en liten buffer ved å bli betalt tidligere.

Med en Chime online bankkonto, du får ditt direkte innskudd opptil to dager tidligere enn dine medarbeidere.

Samuel Demeny byttet fra Wells Fargo til Chime for å komme seg unna unødvendige gebyrer og restriktive daglige utgiftsgrenser. Nå sier han at han får lønnsslipp på onsdager, mens hans kolleger venter til fredag.

"Det faktum at jeg er betalt onsdag mot fredag ​​... hjelper meg med å budsjett før helgen selv starter," Demeny fortalte oss, "så ... jeg kan sette opp mine planer tilsvarende uten overspenning."

I motsetning til de fleste finansinstitusjoner, Chime venter ikke på å gi deg tilgang til pengene dine til betalingsdatoen din. Det legger umiddelbart inn penger til kontoen din så snart den mottar varsel fra arbeidsgiveren din.

I tillegg kommer Chime med noen andre fordeler du kan nyte ...

8. Tjen ekstra penger i din fritid

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøv å kjøre med Lyft!

Etterspørselen etter ridesharing har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid. Du kan arbeidsdager, netter eller helger - det er opp til deg!

Fordi det er enkelt å bytte mellom programmer, registrerer mange Lyft-drivere også seg som en driverpartner med Uber.

Som Uber-driverpartner er du en uavhengig entreprenør. Du lager din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

Inntektene dine beregnes ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphentingen, og Uber tar betalt avgift.

Hvis du vil prøve det, er det noen av tingene du må huske på: Du må være minst 21 år, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år gammel), har et gyldig amerikansk førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

Også din bil må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en link for å registrere deg for å bruke Uber app.

9. Selg dine ting

Når du er kort på kontanter, må du begynne å se på baksiden av skapet og i dypet på loftet eller kjelleren. Nei, du finner sannsynligvis ikke penger skjult der (bonus hvis du gjør det!). Men du vil nok finne en haug med ting du ikke bruker lenger.

Mange mennesker ser dette rotet og begynner å plotte et garasjesalg for å tjene ekstra penger. Utsiktene er fristende - men et garasjesalg kan ikke være verdt tiden din.

Prøv disse alternativene for å selge tingene dine online eller i byen for å tjene mer penger med mindre stress enn å få tak i en fullblåst garasjesalg.

Apper som Letgo og Decluttr gjør det veldig enkelt å selge ting uten å sitte i gården og håndtere fremmede hele dagen.

Lykke til Penny Hoarders - vi håper virkelig disse tipsene hjelper deg med å unngå å løpe ut av penger!

Skrive Inn Din Kommentar