Penger

4 Myter om elektroniske banker du trenger å slutte å tro på akkurat nå

4 Myter om elektroniske banker du trenger å slutte å tro på akkurat nå

Når folk bytter til bankkontoer på nettet, blir de plutselig evangelister.

Har du lagt merke til dette?

Jeg har en reise-besatt venn som drar om hennes Schwab Bank-kontoen og anbefaler det til andre reisende hver sjanse hun får.

Jeg snakket med et par gutter som absolutt elsker deres Chime-kontoer - en så mye at han til og med touts det til kunder på jobb!

Da min svoger fortalte meg om Bank of Internet, tenkte jeg sikkert at han bare hadde gjort noe opp. Men jeg så på det og skjønte at banken ikke bare var ekte, men det har også noen ganske kule fordeler.

Og jeg er også skyldig. Jeg anbefaler min Aspiration Summit sjekkkonto til alle som spør - og mange som ikke gjør det, for å være ærlig.

Hvorfor gjør vi dette? For en, de store bankene er vel, store, så de små gutta trenger litt muntlig kjærlighet til å bli sett.

Men også fordi nettbanker rocker, og vi vil at flere skal vite det.

Vi forlater tradisjonelle banker bak

Bankene er ikke de mest populære bedriftene i verden i disse dager. Det setter det vennlig.

To av de fem mest hatede selskapene i Amerika i fjor var kjente banker, med Wells Fargo og Bank of America, som inviterte kundenes iver.

Jeg pleier å unngå samspill med store banker når det er mulig. De har blitt dyre å bruke og ubeleilig å kommunisere med.

Heldigvis har disse smarte selskapene gått inn for å fikse alt vi hater om tradisjonelle banker. Online bankkontoer er som anti-banken - de gir oss alle de økonomiske fordelene til de gamle gutta, men flip manuset på irritasjonen for å jobbe med en monolit.

Hvorfor vi bytter til nettbanker

For å si det enkelt, er nettbanker enklere å bruke enn de tradisjonelle. De er billigere og mer tilgjengelige.

Ingen murstein-steder med 9 til 5 ansatte betyr at nettbaserte selskaper har mye lavere kostnader enn de gamle gutta. Så de pakker ikke på avgiftene ganske så tungt - eller, i det hele tatt, egentlig.

Chime er gratis å bruke - ingen månedlige minimumsbeløp og ingen månedlige avgifter. Aspirasjon jobber på en betal-hva-er-rettferdig modell. Du velger å sette et månedlig tips opp til $ 6 eller så lavt som $ 0, og du kan endre det når som helst.

Å være online betyr også 24/7 tilgang - i en nettleser, via en app, via tekst, hva slags tjeneste du liker å bruke for å sette avstand mellom deg og en lang linje med biler på kjørevinduet klokken 5 på en fredag.

Jeg bruker en app til å gjøre all min bankvirksomhet med Aspiration, inkludert innskuddskontroll med telefonens kamera. I tillegg kan jeg gjøre det når som helst. Hvem er faktisk tilgjengelig i banktid ?!

Jeg elsker også personligheten til selskapene bak online bankkontoer. Mens tradisjonelle banker noen ganger føler at de ikke har oppdatert sine nettsteder siden 1999, elsket jeg de kreative berøringene Aspiration lagt til for å gjøre meldingen hyggelig.

I tillegg, i en alder når vi alle ser på de store bankene med et øyeblikk av mistanke på grunn av år med skandal og dårlig forvaltning, har Aspiration poppet opp med det enkle mottoet til «Gjør det bra. Gjøre det bra."

Selskapet donerer 10% av inntektene til veldedighet og gjør det enkelt for kontoinnehavere å gjøre det samme. Bare velg en sak du bryr deg om og et beløp du vil gi hver måned, og det kommer automatisk til å komme rett ut av Summit-kontoen din.

4 myter du trenger å slutte å tro på nettbanker

Så hvorfor er ikke alle flocking til nettbanker en masse? Det virker som de bare ikke forstår.

I løpet av min evangelisering hører jeg mye av de samme bekymringene fra folk som er redd for å kutte bånd med sine gamle banker. De er helt forståelige - men vanligvis helt basert på feil informasjon.

Her er fire myter om nettbanker du bør slutte å tro på akkurat nå.

1. Dine penger er ikke trygge hvis du aldri har hørt om selskapet

Ja, det er det. Pass på at du registrerer deg for en FDIC-forsikret konto, og pengene dine blir like trygge som alle andre mursteinbanker.

For eksempel er både Aspiration og Chime-kontoer FDIC-forsikret gjennom bankpartnere, Aspirasjon med Radius og Chime med Bancorp Bank.

Hvis du er interessert i å komme inn i ugresset ...

Chimes nettsted og app bruker 128-bits kryptering, tofaktorautentisering for passordbeskyttelse, samt berørings ID-innlogging for å holde din digitale informasjon trygg. Det utsteder et Visa-debetkort, som gir beskyttelse mot uautoriserte transaksjoner.

Aspirations produkter bruker 256-bit kryptering, multi-faktor autentisering og Touch ID logg inn for appen. Det utsteder et Mastercard debetkort, som bidrar til å beskytte informasjonen din.

2. Ingen er rundt for å hjelpe deg

Hvis du ikke kan gå inn i en bygning og snakke med den telleren du vet, kan du ikke føle at du blir tatt vare på. Men gode selskaper som tilbyr online bankkontoer tilbyr også god kundeservice.

Og du trenger ikke å vente i kø for det!

En av de Chime-brukerne jeg nevnte, Samuel Demeny, fortalte meg, "Deres kundeservice er topp ...Du kan sende en tekstmelding, og innen 10 eller 15 minutter har du et svar. Med [min forrige bank] Wells Fargo, var det som to eller tre dager. "

Jeg har hatt en lignende opplevelse med Aspiration. Mens jeg ikke har hatt noen problemer jeg trengte å kontakte kundeservice om de siste to årene, var tjenesten jeg hadde satt opp kontoen min, herlig.

3. Du har ikke tilgang til kontanter

Da min kollega Carson Kohler fortalte pappa hennes om Aspiration-bankkontoen, sa hun: "Han var veldig bekymret for ideen om å ha en bankkonto på nettet. Han oppkalt alle disse scenariene hvor du kanskje bare vil gå inn i en murstein og bank. "

Kan være Jeg foretrekker å gå inn i en bank hvis jeg var bankrøver, som i en 80-tallsfilm? Skiskytten og "Alle på bakken nå!" Cyberkriminalitet er bare ikke det samme.

Lagre for det, skjønt - og for å være klar, er jeg ikke en bankrøver - jeg er mye mer fornøyd med min Aspiration Summit-konto.

Det, som de fleste elektroniske bankkontoer, fungerer som enhver annen kontrollkonto - og inkluderer et debetkort. Du kan trekke penger fra en minibank, ofte uten gebyrer.

Med Aspiration's Summit-konto, blir jeg refundert for ATM-avgifter på hvilken som helst minibank, uavhengig av nettverk.

Med Chime er minibanker gratis på MoneyPass-steder, som du finner i mange steder, inkludert Walmarts og dagligvarebutikker. Demeny sa han bruker Chime-appen for å finne bedrifter der han kan få gratis penger tilbake ved utsjekking, som en nærliggende matbutikk.

Sjekk ut denne listen for flere banker med gratis minibanker. (Overraskelse! Fem av de syv er online-bare kontoer.)

4. Du vil ikke få perkene til de store bankene

Okay, så den elektroniske bankkontoen kommer med en skinnende moderne app, forkynner noen varme og fuzzies og koster nesten ingenting å beholde.

Men hvor er biffen? Du må gi opp de fordelene du liker på store banker, ikke sant?

Nei.

Med Aspiration's Summit-konto, du kan tjene opptil 1% rente på hele saldoen din - 100 ganger mer enn gjennomsnittlig sjekkkonto. (Du tjener 0,25% hvis saldoen er mindre enn $ 2500, fortsatt bedre enn gjennomsnittlig sparingskonto på 0,06%.)

Aspirasjon er også et fullverdig finansielt firma som vil hjelpe deg med å dyrke pengene dine ved å investere.

Du kan investere gjennom sin Redwood eller flaggskip midler med bare en $ 100 minimum investering.

Redwood-fondet fokuserer på selskaper med bærekraftig miljø og forretningspraksis som er "klar for vekst", mens flaggskipfondet er for mer konservative investorer som regner med langsiktig vekst.

Chime kommer med to fordeler brukerne elsker: en tidlig lønning og enkle besparelser.

I motsetning til de fleste finansinstitusjoner venter Chime ikke på å gi deg tilgang til dine direkte innskuddsmidler inntil betalingsdatoen din. Det legger til penger på kontoen din så snart den mottar varsel fra arbeidsgiveren din, og legger umiddelbart inn penger til kontoen din - opptil to dager tidlig.

Det hjelper deg også med å lagre digital endring når du bruker. Det avrunder dine debetkortkortkjøp til nærmeste dollar og setter forskjellen i sparekontoen din.

Du vil ikke legge merke til de ekstra 20, 40, 60 centene her og der - men det vil legge opp raskt!

Det er som å lure deg selv til å være økonomisk ansvarlig.

Klar til å prøve en bankkonto på nettet?

Ok, jeg stopper. Nå som jeg har høstet fordelene i dette innlegget, kan jeg kanskje legge av mine venner og familie ... og den fyren bak meg i kø på isplassen.

Jeg håper dette hjelper deg med å slappe av om noen av dine frykt.

Hvis du er klar til å gi disse bankkontiene en virvel, er det to av våre favoritter:

Aspiration Summit sjekkkonto: Registrer deg for gratis minibanker, veldedig gir og en sterk APY.

Chime utgifter og sparekontoer: Registrer deg for automatisk besparelser og tidlig direkte innskudd.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar