Liv

Vil du ha en universitetsgrad for bare $ 1 per dag? Få en jobb hos dette firmaet

Vil du ha en universitetsgrad for bare $ 1 per dag? Få en jobb hos dette firmaet

Feriedager og ansattrabatter er kule og alle, men Walmart har en ny ide for en søt ansattes fordel: subsidiert høyskole.

OK, så ideen om å hjelpe medarbeidere går tilbake til skolen er ikke helt nytt. (Chipotle, McDonalds og Starbucks nylig begynte å tilby subsidierte høyskoler til ansatte også.)

Men verdens største private arbeidsgiver som hjelper sine ansatte får en høyskole grad for bare $ 1 per dag er ny.

$ 1 på Day College for Walmart-ansatte

På onsdag, Walmart annonserte planer å begynne å dekke kostnadene ved høgskolen for ansatte som ikke har fått en høyskole grad.

Mega-forhandleren tilbyr så mange som 1,4 millioner deltids-, heltids- og lønnede Walmart og Sam's Club-ansatte i USA en sjanse til å tjene en tilknyttet eller bachelorgrad.

Walmart har samarbeidet med tre nonprofit-universiteter: University of Florida, Bellevue University i Nebraska og California-baserte Brandman University, som hver tilbyr et nettbasert program for arbeidende voksne. Skolene ble valgt for deres spesialiserte fokus på arbeidende voksne elever og deres engasjement for høye utdanningssatser.

Så lenge de er påmeldt, vil ansatte bli pålagt å bidra med $ 1 hver dag. (Det betyr $ 365 hvert år - $ 1 per dag vil fortsatt være påkrevd i ferier og pauser fra skolen.)

Walmart, for sin del, vil betale kostnadene for undervisning, gebyrer og bøker.

Gradene må være i enten forretnings- eller supply chain management, som de vil være relevante i hele bransjen og for fremtidige arbeidsmuligheter, sa selskapsspråkskvinne Erica Jones. Flere grad alternativer forventes å bli lagt til slutt.

Ansatte kan registrere seg for å delta i programmet etter å ha jobbet for Walmart i minst 90 dager. Det er ingen straff for de som velger å forlate programmet tidlig, og det er ingen GPA-krav, selv om ansatte må tjene bestått karakterer.

Innskrevne medarbeidere vil få støtte fra en utdannelsestrener, som vil hjelpe dem gjennom alt fra søknad til oppgradering.

Ansatte som forlater selskapet før de fullfører sin grad, vil ikke lenger motta støtten.

Walmart hadde allerede tiltak for å hjelpe ansatte med å fullføre videregående opplæring eller tjene et GED-diplom.

"Investering i den personlige og profesjonelle suksessen til våre medarbeidere er avgjørende for Walmarts fremtidige suksess," sa Greg Foran, administrerende direktør i Walmart U.S., i en uttalelse utgitt av selskapet. "Vi kjenner opplærings- og læringsmuligheter bemyndige medarbeidere til å levere til kunder mens de vokser og fremmer seg i karrieren."

Grace Schweizer er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar