Penger

Denne online bankkontoen kan hjelpe deg med å få betalingskontoen din opptil 2 dager tidlig

Denne online bankkontoen kan hjelpe deg med å få betalingskontoen din opptil 2 dager tidlig


"At jeg blir betalt onsdag mot fredag ​​... hjelper meg med å budsjett før helgen begynner," forklarer Samuel Demeny.

Han bruker direkte innskudd, og hans firma betaler teknisk alle på fredager. Men han har et hemmelig våpen som får ham tilgang til kontanter to dager tidligere enn sine medarbeidere.

Denne Online Bank-kontoen gjør Payday Come Soon

Tidligere i år byttet Demeny til en online bankkonto hos Chime, og han sier at den tidlige lønningsfunksjonen hjelper ham med å planlegge for helgen "uten overspenning" på aktiviteter så snart han får lønnsslipp.

I motsetning til de fleste finansinstitusjoner, Chime venter ikke på å gi deg tilgang til pengene dine til betalingsdatoen din.

Det legger til penger så snart det mottar varsel om transaksjonen fra arbeidsgiveren din og umiddelbart legger inn pengene til kontoen din.

Det betyr at du får lønnsslippet tidlig, men ikke alle er garantert at to-dagers start Demeny har. Det avhenger av arbeidsgiver og finansinstitusjon.

Vi snakket med en annen Chime-kontoinnehaver, Lee Best, som byttet til Chime og får lønnsslipp en dag foran sine kolleger - onsdag i stedet for torsdag.

Hver lille bit hjelper, ikke sant?

Best åpnet en utgifter og sparekonto med Chime på en medarbeiderens anbefaling. Han hadde ventet over den ordspråklige vannkjøleren om sin eksisterende bank, og kollegaen foreslo selskapet, som Best aldri hadde hørt om.

"Han snakket så høyt om Chime og hans erfaring med dem," Best sier, "bestemte jeg meg for å sjekke dem ut. Jeg har vært svært fornøyd helt siden! "

Vil du få et hopp på lønningsdagen? Åpner en Chime-konto er gratis og tar bare omtrent fem minutter.

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar