Penger

Disse Savings Apps kan hjelpe deg med å sette mer penger til side neste år

Disse Savings Apps kan hjelpe deg med å sette mer penger til side neste år

Hva er din største økonomiske angrepet av året?

Har du tatt ferie du ikke har råd til, ignorere studielånet ditt noen få måneder for lenge eller bare ikke betale nok oppmerksomhet til dine besparelsesmål?

Du er sannsynligvis ikke alene, ifølge en årlig studie fra GoBankingRates.

Selskapene undersøkte 5.307 amerikanske voksne for å finne ut hvilke penger feilene de mest angret i 2017.

Gitt en liste og spurte deres største angrer om penger i 2017, sa 36% av respondentene "ikke sparer nok penger."

Andre på listen? "Tilbringe for mye penger på ikke-essensielle" kom inn på 23%. Tenk: Spise ute, konsertbilletter og et blått par joggesko som er akkurat som det grønne paret du kjøpte for to måneder siden.

Ikke overraskende, viser undersøkelsen at eldre generasjoner er mer opptatt av å bruke ikke-essensielle enn tusenår. Kanskje fordi vi som millennials anser konsertbilletter ganske viktig for vårt velvære, tusen takk.

For å hjelpe deg med å starte 2018 på høyre fot, er det noen tips som hjelper deg med å unngå disse store "regrets":

1. Hold kredittkortets gjeld under kontroll

Enten du har eksisterende gjeld til å takle eller du vil se på utgifter, slik at du ikke kommer så langt, kan du holde øye med kredittrapporten din.

Credit Sesame'Kredittrapport kort' fungerer som din favorittlærer fra videregående skole for å holde deg på sporet.

Det gir deg en gratis kreditt score, pluss det legger ut din kreditt historie, slik at du kan se nøyaktig hvor mye penger du skylder og til hvem. Det forteller deg selv din månedlige utbetalinger og rente, samt hvilke gjeld er i samlinger.

Appen lar deg holde oversikt over kredittpoengene dine, slik at du kan se hvordan aktiviteten din påvirker den.

Jerry Morgan registrerte seg for Credit Sesame, og på omtrent seks måneder var han i stand til å øke sin kreditt score 120 poeng, takket være plattformens forslag og ressurser. Du kan lese hans Credit Sesame review her.

Du kan registrere deg for Credit Sesame og få ditt gratis kreditt rapport kort her.

2. Tjen penger tilbake for å kjøpe "Non-Essentials"

Hvem sier at morgenen latte og nye par sko er ikke avgjørende? Ja, du vil være sparsommelig, men du vil ikke gi opp all glede i livet.

Prøv å tjene penger når du handler.

dosh er en ny tilbakebetaling-app som betaler deg for kjøp på mer enn 100 000 hoteller, nettbutikker og restauranter, inkludert Marriott, Sam's Club, Nike, Target, Forever 21 og mange flere - selv lokale butikker og restauranter.

I tillegg er det helt passivt. Slik fungerer det:

  1. Last ned appen og registrer deg.
  2. Koble sikkert et debet- eller kredittkort.
  3. Lev livet ditt og se på pengene tilbake i rollen.

I tillegg til tilbakebetaling kan du også samle en $ 25 bonus for å bestille ditt første hotell via appen, pluss $ 5 når du kobler ditt første kort.

3. Start Lagre automatisk

Mange av oss sannsynligvis forsømmer å bruke fordi det er, bare satt, hard.

Det er vanskelig å ha penger i hånden og bestemmer seg for å sette den til side for en regnfull dag i stedet for å splurging på den sommeren Rainstorm-støymaskinen du har hatt øye på.

Så hold pengene ut av sikte. Du vil ikke savne det du ikke ser.

Chime, en nettbasert, avgiftsfri bankkonto har automatiske besparelser bygget inn for deg.

Slik fungerer det: Åpne en Chime-konto, og sette opp automatiske besparelser. Hver gang du sveiper Chime Visa-debetkortet, blir transaksjonen avrundet til nærmeste dollar, og den digitale endringen går inn i Chime Saving-kontoen din.

Det er som din egen automatiserte spargebyrå (uten spirende mynter og irriterende apotekskurs).

Et annet pluss: Hvis du registrerer deg for direkte innskudd, kan du enkelt dele lønnsslippet ditt, slik at 10% automatisk går inn i Lagringskonto.

Vi snakket med Samuel Demeny, en Chime-bruker som lagret $ 800 på ni måneder på denne måten - uten å føle klemmen!

4. Bli en investor - uten alle de kompliserte ting

Har du hørt om mikroinvestering? Det høres søt ut - og det er en slags.

Denne metoden for å investere i aksjemarkedet lar deg kjøpe små deler av aksjer, i stedet for fulle (les: dyre) aksjer. Gjør det gjennom en app, og du kan sette opp porteføljen din og investere i de selskapene du bryr deg om - uten å tilbringe kveldene og helgene å forske på aksjemarkedet.

En app kalt Stash gjør det enkelt.

For å starte, fyller du ut noen grunnleggende opplysninger og svarer på noen få spørsmål. Da får du tildelt din investeringsstil: konservativ, moderat eller aggressiv.

Stash forklarer også hva dette betyr, men som en tommelfingerregel: Jo yngre du er, jo mer aggressiv bør du være.

Du fortsetter å svare på spørsmål om din ansettelsesstatus og statsborgerskap. Hodet opp: Det kommer også til å be om ditt personnummer. Det vil ikke sjekke kreditten din; det trenger bare å vite at du er en ekte person. Enhver annen SEC-registrert investeringsrådgiver vil spørre om det også.

I Auto-Stash-modus trekker appen automatisk en mengde penger fra bankkontoen din så ofte du vil - fra en gang i uken til en gang i måneden.Velg hva du føler at du kan håndtere - til og med bare $ 5.

Eller du kan bruke Smart Save-modusen, som studerer utgifter og inntektsmønstre for å finne ut hvor mye penger du kan spare. Litt etter litt sparer appen automatisk inn på din Stash-konto.

Din første måned med Stash er avgiftsfri, og du banker en $ 5 bonus når du registrerer deg her.

Hver måned etter er gebyret ditt $ 1 til kontoen din treffer $ 5000. Etter det tar Stash 0,25% av kontosaldoen din per år.

5. Fix din beklagelige 401 (k)

Lagring for pensjonering er en skremmende oppgave - sannsynligvis hvorfor vi pleier å forsømme det og rakke opp angre enn å spare.

Hvis du noen gang har skrevet inn informasjonen til en av disse pensjonskalkulatorene, har du sannsynligvis kastet den bærbare datamaskinen over rommet og erklært, "Jeg gir opp." (Vi har sett det ...)

Men en 401 (k) vil hjelpe deg, og hvis du allerede har en åpen, vet du at du er på rett spor.

Nå må du bare sørge for at det fungerer hardt for deg. Det er der Blooom kan hjelpe. Dette selskapet er et SEC-registrert investeringsrådgivende firma som optimaliserer og overvåker 401 (k).

Skriv inn informasjonen i systemet: ditt navn, alder og når du håper å pensjonere. Koble din 401 (k) -konto, og du vil få en gratis 401 (k) "helsesrapport".
Denne rapporten forteller deg hva som går bra og hva trenger litt forbedring. Betaler du for mange avgifter? Er din blanding av aksjer og obligasjoner ikke riktig tildelt for din alder?

Hvis du vil at Blooom skal overta, kan du velge en tjeneste på $ 10 per måned.

Innen få timer vil Blooom omkonfigurere 401 (k) for deg. Og det vil holde øye med det fra da av, så du vet at pengene dine er best mulig.

6. Fjern klærne dine ved kjøp Du beklager

Har en haug med filmer eller CDer som samler støv på en hylle? Decluttr betaler deg for dem.

Decluttr kjøper gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter, spillkonsoller og iPod.

Det er en fin måte å få litt fred i sinnet, begynne på nytt ... og tjene litt penger tilbake fra dine "ikke-essensielle" kjøp. En bruker, Gil Flores, solgte omtrent 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275 - et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

Bare last ned appen, og begynn å skanne strekkodene på mediene for å få umiddelbare anførselstegn. Det er helt gratis å bruke: Du betaler ikke noen notering eller selgeravgift. Betaling kommer innen en dag eller to etter at Decluttr får bestillingen din, og frakt er gratis.

Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for dine innkjøp!

Dana Sitar ([email protected]) er en senior forfatter / nyhetsredaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Skrive Inn Din Kommentar