Penger

20 Great Father's Day gave ideer for mindre enn $ 45

20 Great Father's Day gave ideer for mindre enn $ 45


Enten du kaller ham "Pops," "Papa" eller "Papa," ikke glem å få ham noe spesielt denne Farsdag (søndag 21. juni).

Fra farvennlige aktiviteter og gjennomtenkte måter å tilbringe tid sammen, til morsomme og personlige gaver, vil disse 20 ideene få ham til å føle seg spesiell og vil ikke bryte banken. Og hvis pengene er veldig stramme eller du ser øye på en større splurge, bør du vurdere å knytte sammen med søsken å sette inn på en flott gave.

1. Gå Camping

Det er sommer og for mange farger betyr det at det er på tide å gå inn i det store utendørs og nyte litt kvalitetstid. Ta tak i teltene og soveposene, fyll kjøleren med snacks og hodet til skogen.

Mange campingplasser er gratis, mens noen koster opptil $ 35 eller så. Se nærmere på lokale byråer for landadministrasjon og skogservice, som vanligvis er billigere, og bruk disse tipsene for å spare enda mer på reisen.

2. Se på US Open

Hvis pappa er en golffan, tilbringer fars dag med ham på den siste dagen i det 115. amerikanske Open Championship i Chambers Bay, Washington. Finn arrangementet på din TV eller gå ut på en lokal sportsbar eller en hangout for å nyte det.

3. Utforsk en nasjonalpark

Med 407 forskjellige områder i US National Park-systemet, kan du sikkert finne en som ikke er for langt unna. Ta med pappa ut for en dag med vandring i naturen eller kjører rundt og beundrer naturen og scoping ut det lokale dyrelivet.

En syv-dagers pass er normalt $ 10-25, avhengig av parken. Du kan også vurdere å velge et årlig enparks- eller allparkspass slik at du og pappa kan returnere hele året ($ 80 for ett år for alle parker, individuelle parkårspasseringer varierer i pris). Militære medlemmer og deres pårørende er kvalifisert for et gratis pass, seniorer i alderen 62 år og eldre kan kvalifisere seg til et livsløpskort på $ 10 og gratis adgangskortet er tilgjengelig for personer med permanent funksjonshemning.

4. takle en chore

Vurder å gi gave til tjeneste og fullføre fars mest haterte husholdningsoppgave denne Farsdaghelg. Hvis din fars garasje trenger en alvorlig skrubbe, eller hans takrenner er proppet med rusk, ta en stålbørste og en stige og takle disse fryktede gjengene, så popene dine ikke trenger å.

5. Gå til en Minor League Ballgame

Selv om store navnekamper tar på topp dollar for sine billetter, er Minor League Baseball-spill ofte en god del. For bare noen få dollar kan du kjøpe opptak for deg selv og din far å se din hjembysteam slå ut med en av sine mindre liga rivaler. Og du har fortsatt penger igjen for pølser og Crackerjack.

6. Se på et Major League Baseball Game

Hvis din fars favorittlag er en stor liga, finn en favoritt-hangout (som kan være din sofa) og nyt handlingen med ham - denne fars dag vil 30 lag spille. Brann opp grillen og gjør noen burgere, pust litt mais, ta noen peanøtter og sett seg inn for å se spillet.

7. Gi ham grillverktøy

En ivrig griller trenger høykvalitets verktøy for å jobbe med sin magi. Hvis pappa er mesteren på grillen, bør du vurdere å få ham et godt grillsett, som dette 14-delige rustfritt stål-alternativet (som inneholder tang, en massiv spatel med innebygd flaskeåpner, stekeborste og jevne maisholdere) eller dette 18-delt sett med trehåndtak.

8. Finn hans favoritt øl

Hvis pappa er en håndverk ølkenner eller en Bud Light slags fyr, bør du vurdere å overraske ham med noen av hans favorittbryggerier for Farsdag. Ta en seks-pakke, fyll opp en growler på din lokale brewpub eller ta en mini-keg for mindre enn $ 25.

9. Mow His Lawn for en måned

Hvorfor ikke slippe faren din av den ukentlige byrden på pleneklipping i en hel måned? La han legge føttene opp og slappe av i de neste ukene når du skyver klipperen og holder alt godt og ryddig.

10. Pakke inn noen Collegiate Gear

Har pappa en favorittskole? Kanskje hans alma mater, et lokalt høyskolehold han liker å rote for, eller skolen din? I så fall bør du vurdere å gi ham en logohue, T-skjorte, genser eller pint glass slik at han kan vise sin lagånd rundt i byen.

"I årevis ga min søster og jeg pappautstyr fra skolene våre," sier redaktør Heather van der Hoop. "Nå har han hatt, rugby jerseys og T-skjorter fra min høyskole, søsterens høyskole og hennes gradskole. Han elsker at de er morsomme samtale forretter! "

11. Gå på fiske

Tilbring fars dag ut på elven eller innsjøen med pappa. Plukk opp litt agn, ta tak i stolpene og få fiskekortet ditt for en dag med kvalitet dad-og-datter (eller sønns) tid. I Texas er en en-dags all-vann fiskekort kun $ 11 for innbyggere og $ 16 for ikke-hjemmehørende, mens California lar både innbyggere og utenlandske borgere betale litt over $ 15 for en fiskedag. Sørg for å overholde alle lokale regler og forskrifter.

12. Kjør sykler

Re-live barndommen din ved å hoppe på sykler sammen og ta en tur gjennom lokalparken eller til et favorittsted. Nyt litt mosjon og frisk luft, og få litt PB & J til å ha som en matbit. Eller pakk noe litt bedre og nyt en piknik på reisemålet ditt.

13. Ta en klasse

Hvis pappa alltid har lyst til å lære å male akvareller eller spille gitar, ta ham til en klasse for å lære alt om sin utsatte drøm.Se om lokalsamfunnssentre tilbyr de typer klassene han ville ha glede av, fra fuglekikking til glassblåsing til skapskaping. Hvis du kan bli med ham og lære sammen, jo bedre.

14. Tilby "Pappens isplog"

Hvilken iskrem-elskende pappa ville ikke like en spade-lignende skje gravert med "Pappens isplog"? Denne håndstampede skjeen er tilgjengelig på Etsy for kun $ 14. Hvis pappa er en iskrem slags fyr, ta ham denne skjeen og et par pints av hans favoritt smaker og gå til byen.

15. Kast en fest

Hvem elsker ikke en fest til deres ære? Vert en potluck med alle fars venner og familiemedlemmer og tilbringer dagen sammen. Sørg for å lage mat av sine favorittretter, og vær så tull og ta en flott ettermiddag med å bytte opp og bytte historier og minner.

16. Lag Painted Memories

Finn et favorittfamiliebilde (eller til og med bare et bilde av din yngre, enda mer studsede far), og finn en kunstner for å fange det bildet i et maleri. For å finne en artist opp for oppgaven, sjekk Craigslist eller Etsy eller til og med en lokal kunstskole for å se om du kan finne en student villig til å fryse denne familien øyeblikk til en rimelig pris.

17. Tilbyr teknisk støtte

Hvis faren din ikke kjenner en gigabyte fra en groundhog, hvorfor ikke tilbringe noen timer på Farsdaghelgen som hjelper ham med å rydde opp datamaskinen sin? Pass på at programvaren har trengte oppdateringer, hjelpe ham med å sikkerhetskopiere dataene sine og få alt til å fungere jevnt.

18. Gi ham et personlig garderobeskilt

Dette personlige garasjeskiltet kan fortelle alle at det er Bills garasje (eller Frank's eller Mario's ... eller hva farens navn er). Denne aluminiumsplaten kan gå utendørs eller innendørs, hvor som helst far bruker sin tid, og koster bare 42,99 dollar.

19. Hold hans drikke kjølt

Pair denne isballsmakeren med et spesialfremstillet glass som er perfekt for å rulle en iskule, og faren din vil være helt opptatt av å nyte sin favoritt scotch eller en drink av valg. Isballer er spesielt effektive for å kjøle drikker jevnt og holder seg til å smelte til et minimum (hvem vil ha en vannet drikke?).

20. Gi gaven av varme føtter

Selv om sommeren, elsker ikke et godt par tøfler? Grab pappa et favorittpar for å beskytte føttene sine rundt huset eller for å feste splinterne ut på dekk mens du griller.

Din sving: Hva skal du gi pappa din helg?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar