Banker

Kraften til å starte små når du sparer for høyskolen

Kraften til å starte små når du sparer for høyskolen

Med studiekostnadene stiger stadig, er det vanskelig å forestille seg hva barnet ditt må betale for college i et tiår eller mer. Å vite dette er det egentlig ingen overraskelse at 45% av foreldrene sparer penger mot deres barns høyskoleutdanning, ifølge konsernsammensetningen for College Savings Foundation 2014.

Som forelder meg selv, kan jeg passe på at man ser på en kalkulator for høgskoleutgifter, og jeg er klar til å løpe for åsene og ta barna med meg. Når jeg setter meg ned og virkelig planlegger det, er det ikke skummelt og til og med relativt små mengder å spare på skolen egentlig gjør en forskjell.

Her er hvorfor.

Kraften i å starte små og tidlige

Det er en stor misforståelse at du må spare massive mengder penger for å kunne gjøre en skade i studiekostnaden. Det er bare ikke sant.

Faktisk, jo tidligere du kommer i gang, uansett hvor mye du sparer, desto bedre blir du. Her er et eksempel som viser dette punktet.

  • Foreldre nr. 1 sparer $ 50 / måned fra det tidspunkt hans barn er født til 18 år og slutter med 21,165 dollar med en 7% avkastning.
  • Foreldre nr. 2 sparer $ 100 / måned fra det tidspunkt hennes barn er 9 år til 18 år og ender opp med $ 14,913. Igjen, antar en 7% rente.

I dette eksemplet Den samme nøyaktige mengde hovedstol ble lagret av begge foreldrene. Hver foreldre lagret totalt $ 10.800, men fordi foreldre # 1 startet tidlig, fikk han nytte av sammensatt interesse!

Det er lett å se at uansett hvor mye du sparer, jo tidligere begynner du bedre. Sett penger i barnets 529 plan når det er mulig. Jo mer du kan stoppe i begynnelsen jo mer tid som pengene må jobbe og vokse for deg.

Men hva hvis jeg ikke sparer nok?

En annen stor bekymring som bare holder mange foreldre tilbake fra å spare er at det, uansett hvor mye de sparer, det bare ikke vil være nok - så hvorfor plager?

Vel, for det første, hjelper hver liten bit. Og for det andre er beløpet du sparer i en 529-plan, bare en del av det du skal bidra med i gjennomsnitt. Ifølge Sallie Maes rapport om hvordan Amerika betaler for høyskole, betalte familier for collegeopplæringsregningen ved hjelp av en rekke kilder:

  • 32% kom fra foreldreinntekt og besparelser
  • 30% fra stipend og stipend
  • 22% fra studielån
  • 11% fra studentinntekt og besparelser
  • 5% fra slektninger og venner

Hvis du tar det i betraktning, og det faktum at kollegiet styret fant gjennomsnittlig undervisning og avgifter på offentlige høyskoler i staten til å bli 910 dollar i 2016, blir dine små besparelser plutselig en stor fordel.

Hvis du tar den nåværende kostnaden for undervisning i ett år, og øker den litt hvert år, kan du begrunne at undervisning sannsynligvis vil være omtrent $ 40 000 i 4 år på en offentlig statsskole. Hvis du er foreldre # 1 i eksempelet ovenfor, har du spart over 50% av kostnaden for skolen - og vil bidra med mer enn nasjonalt gjennomsnitt.

Da ser du bare på å dekke rundt 19.000 dollar i utgifter, som kan komme fra en kombinasjon av stipend, stipend og studielån. Det er et mye lettere nummer å jobbe med, bare fordi du reddet tidligere.

Realistiske måter å finansiere barnets høyskoleutdanning

Å kvitte seg med penger for barnet ditt hver måned er bra, men hvis du ikke kan bidra så mye du vil, slår du ikke opp. Det er flere måter å finansiere en høyskoleutdanning på, og ikke alle avhenger av mor og far.

Her er syv av de mest populære måtene å finansiere en høyskoleutdanning som du må ta hensyn til når du planlegger en høyskolebesparelsesplan.

529 Planbesparelser - En 529 Plan er en skolebesparelsesplan som gir bidrag til å vokse skattefri så lenge de brukes til kvalifiserte utdanningskostnader. ScholarShare-planen i California er en fin måte å komme i gang for både innbyggere og ikke-bosatte i delstaten California.

Stipendier - Det er stipend for nesten alle interesser og kall under solen. Et av de første stedene du bør se etter stipend for barnet ditt, er gjennom deg eller din ektefelles arbeidsgiver. Her er andre måter å få høyskole stipend.

Nåværende inntekt fra foreldrene - Det er mulig at når barnet ditt går inn på college, vil du få ekstra inntekt frigjort som kan gå mot denne regningen.

Nåværende inntekt fra studenten - Det er ikke noe galt med at studentene jobber deltid gjennom college for å hjelpe foten regningen.

Besteforeldre, slektninger og venner gaver - I stedet for å ha venner og familie kjøper barnet ditt regelmessige gaver be om bidrag til en 529 plan. Alle disse mindre bidragene kan legge til noe betydelig i det lange løp. ScholarShare har gavekort som du kan kjøpe, slik at familie og venner fremdeles kan gi noe fysisk til fester.

Studentbesparelser - I tillegg til at du sparer i en 529, kan studenten bruke utbytte fra jobbene sine i videregående år for å dekke noen utdanningskostnader.

Studielån - Mens mange foreldre er redd for at barna skal begynne sitt livsliv med studielån, tjener de en hensikt. På slutten av dagen, å få en høyskole utdanning er en investering i en persons fortjeneste makt og studielån er noen ganger kostnaden.Det viktigste er å låne smart.

Starter liten er Kraftig

Selv om det er edelt å fullt ut finansiere barnets høyskoleutdanning, er det ikke verdt å risikere egen finansiell sikkerhet. Gjør det beste du kan og innse at det er mange måter for barnet ditt å betale for høyskole utover dine innspill.

Selv den minste bidrag kan virkelig legge opp når du sparer i en 529 plan. Og når du har besparelsene dine sammen med andre måter å finansiere college kan du gjøre en stor forskjell i mengden studielån ditt barn må ta ut.

Robert Farrington er en merkevareambassadør for ScholarShare, og denne artikkelen ble sponset av ScholarShare. Alle meninger er min egen.

Fotokreditt: pogonici / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar