Penger

Ingen Six-Pack Nødvendig: Slik kan du bli en modell for Chubbies

Ingen Six-Pack Nødvendig: Slik kan du bli en modell for Chubbies

Har du ambisjoner om å bli en mannlig modell, men har ikke det som David Beckham ser ut? Du vet hva jeg snakker om: en seks-pack, perfekt tousled hår og en kjeve som kunne kutte stål. Arbeidene.

Vel, jeg er her for å fortelle deg at til tross for din mangel på Beckham-esque abs, kan drømmene dine fortsatt bli oppfylt.

Chubbies, klærforhandleren som er kjent for sine fargerikt utskrevne korte shorts, er på søket etter 10 nye mannmodeller hvem bryter mugg på hva det betyr å være en konvensjonell modell.

Tro ikke på meg? Her er bevis rett fra hestens munn: "Det viser seg at du ikke trenger en fotoshoppet 12-pack og fullstendig konturert kalver for å se rad av i et par shorts. Vises, du må bare være deg. "

Der har du det: Chubbies er en kroppsfri sone, og alle former og størrelser er velkomne til å delta i denne modellkonkurransen.

Så, hva får disse konkurrentene vinnerne, spør du?

Vel, for det første får vinnere en toårig betalt modelleringskontrakt. Og med den kontrakten kommer alle utgifter betalt bilde- og videoskudd rundt om i verden.

Hvis en eller annen grunn er gratis turer til Fiji ikke nok for deg, Vinnere får også gratis Chubbies for livet. Tatt i betraktning shorts og badebukser løpe fra $ 30 til $ 60 dollar en pop, vil jeg si det er en fin søt avtale.

Vi har allerede diskutert de fysiske kravene - eller mangel på det - men hva gjør deg mer egnet til å være Chubbies Man Model? Se om du er enig med noen av selskapets verdier:

  • Totalt helger krigere
  • Tro på retten til å vise quads
  • En kjærlighet til alle amerikansk flaggetøy - shorts, badebukser, overalls, etc.
  • Hawaiian skjorte entusiaster
  • Ekstremt anti-top-knapp

Hvis du leser den listen og hadde "USA! USA! "Løper gjennom hodet ditt, du er sannsynligvis en god passform.

Så, hvis du er klar til å lansere din modellering karriere og vise ut dine radikale lår til verden, forberede ditt beste dikt fordi du vil trenge det for søknadsprosessen (jeg er ikke spøk, du må virkelig gi en dikt).

Skriv inn 2018 Chubbies Man Model Contest

Her er hva du må gjøre:

  • Følg Chubbies på Instagram - og utvide konkurransen mens du er på den
  • Plukk ut ditt flatterende bilde fra Instagram (eller unflattering, ditt valg)
  • Last opp bildet ditt og fyll ut dette programmet
  • Tving dine venner og familie til å stemme for deg

Offentlig avstemning teller 10% av bedømmelseskriteriene i første runde, og resten kommer fra video / bildeinnhold og korte svar. Men hvis du gjør det til topp 20, hviler skjebnen i velgerens hender fordi offentlig stemme vil til slutt bestemme topp 10 vinnere.

Du har til midnatt 8. mai for å delta i konkurransen, så ta deg tid til å svare på spørsmålene og velg Instagram-bildet ditt klokt - din modelleringskarriere er på linjen her!

Topp 20 finalister vil bli varslet senest 10. mai, og de 10 samlede vinnerne finner ut den 20. mai i henhold til konkurransebestemmelsene. Du kan lese mer om reglene og lovlig mumbo jumbo her hvis du vil.

Hvis du bestemmer deg for å delta i denne konkurransen, ønsker jeg deg lykke til og gir et råd: Ikke glem oss små folk når du blir en verdensberømt modell.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun er en sterk troende på "Sky's Out, Thighs Out."

Skrive Inn Din Kommentar