Penger

Elske gratis ting? Få hendene på 20 gratis prøver fra Sephora, Nikwax og More

Elske gratis ting? Få hendene på 20 gratis prøver fra Sephora, Nikwax og More

Har du noen gang kjøpt en full-size flaske lotion eller sjampo bare for å prøve det et par ganger og innse at du ikke liker det?

Hopp over bortkastede penger og produkter og prøv før du kjøper dem. Mange selskaper gir gratis prøver av sine produkter, og ofte er alt du trenger å gjøre, å spørre.

Her er 20 helse og skjønnhet, personlig pleie og baby produkter Du kan prøve gratis. Du kan til og med få et utvalg av vanntett voks for lær, krydder eller kattemat. Og det er gratis, så hvorfor ikke gi det et skudd?

1. Emergen-C

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for å få en gratis prøve av Emergen-C - eller "kanskje mer enn en ... vi er sjenerøse med fizz", notater nettstedet.

Bare fyll ut kontaktinformasjonen din og fortell firmaet hvordan du bruker Emergen-C, og de vil sende deg en gratis smak.

2. Sephora Beauty Products

Sephora lar deg blande og matche og velge tre av sine prøver for å motta. Velg fra ansikts kremer, parfymer, ansiktsvask og andre utvalgsstørrelsesprodukter.

For å nyte din egen prøvepakke, melde deg på her.

3. L'Oreal Paris Nutri-Gloss Hair Products

Få gratis prøver skreddersydd til hårtype, ved å gi kontaktinformasjonen din her.

4. Kotex Feminine Products

Kotex gir bort gratis prøvepakker med feminine produkter, inkludert tamponger, pads og liners. Meld deg på her.

5. Nivea Lotion

Motta en gratis prøve av Niveas in-shower kropps-lotion eller utvidet fuktighetskrem. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut denne korte formen.

6. Cottonelle Toalettpapir

For å få en gratis prøve av Cottonelle toalettpapir, fyll ut dette enkle skjemaet for å opprette en konto.

7. Arm & Hammer Virkelig Radiant Tannkrem

Bare fyll ut dette skjemaet for å få din gratis prøve av denne tannkrem, som lover å gå "utover bleking overflaten for å styrke, rengjøre og reparere tannemalje for et strålende smil på bare 5 dager!" Hvorfor ikke gi det et skudd?

(Oppdater: Arm & Hammer fortell oss at de er ute av gratis prøver.)

8. Avhenger Undertøy

Avhengighet er å gi bort prøvepakker av både menns og kvinners stiler av sine beskyttende undertøy. For å få din egen prøvepakke, bare be om det på nettet.

9. Du-T

Du-T gir bort 100 gratis prøver av sine drinker hver måned. De kan skryte av at de er klinisk bevist å forbedre urinveis helse.

Fyll ut dette skjemaet for å prøve å være en av de heldige 100 personer denne måneden.

10. Poise Pads

Bestil en gratis prøvepakke med Poise pads. Du kan velge mellom et par forskjellige alternativer som inkluderer forskjellige Poise-produkter for å prøve ut.

11. Zing

Bare fyll ut dette enkle skjemaet, og Zing vil sende deg noen av sin kalori stevia søtningsmiddel, pluss en $ 1,50-kupong for å kjøpe mer.

12. Pust høyre Nasal Strips

Hvis du har problemer med å puste mens du sover (eller en kjæres snorer holder deg opp om natten), må du registrere deg for en gratis prøve av Breathe Right Nasal Strips. Nettstedet sier at du vil motta dem på bare en til to uker.

13. Astroglide Personlig Smøremiddel

Alt du trenger å gjøre for å motta et utvalg, fyller ut dette skjemaet.

14. Nature's Plus Children's Chewables

Registrer deg for en gratis prøve av dette chewable kosttilskudd for barn.

15. Friskies Cat Food

La katten prøve ut noe nytt til middag med en Friskies-prøve av deres spesielle blanding av kylling, biff, kalkun, laks, tunfisk, reker og ost - alt i ett feline-vennlig måltid.

16. Truvia Natural Sweetener

Fyll ut dette skjemaet for å motta to gratis prøveposer og en kupong for å kjøpe mer.

17. Bragg krydder

Krydre maten med prøver av Bragg Sprinkle og Sea Kelp Delight Seasonings samt næringsgær. For å få disse prøvene, skriv inn informasjonen din her.

18. Enfamil Spedbarnsprodukter

Registrer deg for å motta opptil $ 400 i freebies fra Enfamil.

19. Everyday Minerals

Everyday Minerals tilbyr en pakke med syv gratis prøver tilpasset din hudton og preferanse. Du må betale for frakt, men på $ 2,48 for det billigste transportalternativet, er det fortsatt en stjele.

20. Nikwax vanntett voks for lær

Spill en rask online webquiz for å få din gratis prøve, så ta vare på skoene dine.

Din sving: Hva er det beste gratis prøvetilbudet du har sett på nettet? Del det slik at vi alle kan nyte å prøve noe nytt!

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar