Virksomhet

Slik starter du din egen veiledningsvirksomhet med Mathnasium

Slik starter du din egen veiledningsvirksomhet med Mathnasium

Hvis du noen gang har tenkt på å starte en bedrift, har franchising trolig krysset ditt sinn. Franchising kan være en flott mulighet for høyt motiverte mennesker, siden alt som trengs for suksess allerede er pent pakket for potensielle eiere.

Det finnes en mengde franchiser, så problemet kan være å vite hvilken du skal velge.

Hvis du har ønsket en bedrift som ikke bare vil tjene penger, men også positivt påvirke andres liv, i dette tilfellet barn, kan du åpne din egen Mathnasium-franchise som en perfekt passform. Her er hva du trenger å vite.

Hva er Mathnasium?

Mathnasium er et franchise som henvender seg til barn som trenger hjelp med matte. Mathnasium ble rangert som 37th raskest voksende Franchise av Entrepreneur magazine i 2015 og har for tiden over 600 steder over hele landet.

Mathnasium instruktører hjelper studenter som sliter med matematiske tilnærming problemer på nye måter. De tar sikte på å forandre måten barn tenker på matte slik at de bedre kan forstå og til slutt, utmerke seg. De tror ikke på one-size-fits-all approaches og i stedet gir individuelle løsninger. Hver student er "diagnostisert" og gitt sin egen spesialplan.

Er dette virkelig en god investering?

Hendene ned, å kunne tjene penger mens de hjelper å slite studenter utmerker seg i skolen og forbedre deres selvfølelse høres ut som en god forretningsmodell. Men er dette virkelig en god investering? La oss se på noen tall.

Den gjennomsnittlige Mathnasium-eieren må sette opp $ 90.000 - $ 137.000 for å få sin franchise fra bakken. Disse tallene inkluderer:

 • Innledende franchiseavgift: $ 40.000
 • Royalties: Opptil $ 500 / Måned + 10% av inntekter
 • Teknologi Lisensavgift: $ 110 / Måned
 • Utgifter mens du trener: $ 1500 - $ 2500
 • Leie: $ 6000 / Måned
 • Maling, teppe, etc.: $ 2500 - $ 10.000
 • Utstyr / Forbruksartikler / Møbler: $ 10.000 - $ 15.000
 • Forsikring: $ 2000 - $ 3.500
 • Lisens- og navnregistrering: $ 250 - $ 1000
 • Juridisk / Regnskapstjenester: $ 1.500 - $ 2000
 • Telefon og verktøy: $ 500 - $ 1000 / Måned
 • Videoovervåkning: $ 1500 - $ 5000
 • Reklame (tidlig stadium) $ 10 000 - $ 15 000
 • Nasjonale markedsføringsbidrag: $ 250 / måned pluss 2% av inntekter
 • Tilleggsfond som trengs: $ 15 000 - $ 30 000

Som du kan se, er de fleste av disse engangsutgifter og er nødvendige for å få virksomheten din fra grunnen. Du kan også få et klart bilde av hva som skal forventes fra deg månedlig.

Siden dette er en Franchise-mulighet, vil du også få nesten alt som trengs for å drive virksomheten din rett fra farten. Dette vil inkludere Mathnasium Metode for undervisning, flere treninger og instruksjoner om hva du skal belaste og hvordan du markedsfører virksomheten din.

Etterspørselen er der

Det som gjør Mathnasium til en god mulighet er at denne virksomheten fokuserer på ett emne. Når barn får en individuell plan for å forbedre sine ferdigheter på ett område, vil resultatene bli mye høyere enn hvis de læres på alle fag som mange andre læringsentre gjør.

Og siden to tredjedeler av studentene scorer under dyktighet i matematikk når de treffer det åttende karakternivået, er veiledning i stor etterspørsel.

Nederst på å åpne din egen bedrift

Mathnasium kan være en flott mulighet hvis du ønsker å investere i en tjenestetype. Men for å gjøre dette arbeidet trenger du ikke bare å hjelpe studenter, men også ha noen forretningsmessige kunnskaper.

Mens Mathnasium vil gi deg verktøy for å få virksomheten din fra bakken, vil suksessen din i siste instans avhenge av deg selv. Hvis du er villig til å sette i timene og hardt arbeid som kreves, kan Mathnasium være en verdig investering.

Du kan lære mer om å åpne en Mathnasium-franchise her.

Skrive Inn Din Kommentar