Investere

Denne hemmelige nye investeringen returnerer over 20% per år

Denne hemmelige nye investeringen returnerer over 20% per år

Når du ser på investering milliardærer som Warren Buffett, eller til og med super suksessfulle handelsmenn som Timothy Sykes, har de alle en ting til felles - store avkastninger. Men hvordan tjener disse karene disse astronomiske avkastningene?

Hvis du ser på historien til Berkshire Hathaway (det er Warren Buffetts firma), har 10 av de siste 20 årene sett tosifret retur, og bare seks av de siste 20 årene har sett negative avkastninger, inkludert 2008 i hjertet av Great Resesjon.

Da vet du historien om Timothy Sykes - penny stocks trader som ser på markedet og talsmenn små daglige seier. Han ble $ 12.415 til $ 1,65 millioner på bare 4 år. Det er nesten 3,300% avkastning per år for de 4 årene. Og siden da har han fortsatt å vokse sin rikdom, og han har også fått flere av elevene til å oppnå det også.

Så, hvordan kan du oppnå de samme resultatene?

Trick to Screening for aksjer

Hva hver av disse investorene har fortalt deg, mens du fortsatt er så vett som mulig, er at du må skjerm for de riktige aksjene å investere i. Du vet det, ikke sant?

Warren Buffett følger en streng investeringsstrategi, hvor han ser etter selskaper som er fundamentalt undervurderte og investerer i dem på lang sikt. Timothy Sykes, derimot, ser på tekniske handelsmønstre av penny stocks for å gjøre svært kortsiktige handler på aksjer.

Problemet er å finne utrolige vekst, du må se på de vanskeligste stedene. Og du kan aldri se inn i fremtiden - fortid er ikke en garanti for fremtidig avkastning.

Ved å velge riktig skjerm, kan du finne resultater som dette.

Aksjen som returneres over 162% per år

Du vil legge merke til i tittelen på artikkelen sa jeg 20% ​​per år - fordi selv ved den returneringen ville du være veldig glad. Hvis jeg fortalte deg sannheten tidlig, har du kanskje ikke klikket artikkelen fordi du ville tenke - B.S. Det er sannsynligvis litt svindel.

Men screening for visse indikatorer fungerer og får resultater. Se på denne varen jeg fant ved å bruke min patenterte skjerm:

Som du ser, har de siste 10 årene returnert 1.622%, mot bare 62,7% for S & P 500 (den røde linjen på bunnen). Jeg kom ikke inn på dette for 10 år siden, men jeg kom inn på dette for omtrent 5 år siden, og har levd stort med det helt siden.

Men det er ikke den beste delen. Det jeg elsker om dette lille selskapet er at de betaler meg skikkelig å være aksjonær. For de av dere som kjenner meg, vet du at jeg liker å dele ut og jeg liker å investere i selskaper som betaler utbytte. Mens veksten er stor (og det er med denne aksjen), liker jeg også å bli belønnet for å eie et selskap.

Dette selskapet har betalt et stort utbytte de siste 5 årene jeg har eid det:

Trikset for å finne fantastiske investeringer

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan finne fantastiske investeringer som dette, kommer jeg ikke til å lyve. Det er ikke lett.

Egentlig er det enkelt - det tar bare tid. Det er enkelt fordi alt det krever er en liten arbeidsscreening for aksjer på nettet - det er bare tidkrevende. Du ser, det er om lag 4000 aksjer som handles på store plattformer som NYSE eller NASDAQ. Imidlertid er det ytterligere 15.000 aksjer som handles over disken. Det er der du finner gullet, og det er ikke lett.

Disse selskapene har størst potensial for vekst fordi de er unge, bare starter ut. Det er som å komme inn på Apple i 1997 eller komme inn på Amazon i 1998. Da hadde du vært som, hvorfor skulle jeg investere i en online bokhandel? Denne Internett-tingen er tilfeldig. Men se på det nå.

I dag skal jeg gi bort min screeningsstatistikk gratis, inkludert hvilke aksjer jeg tror skal overprøve i løpet av de neste 12 månedene som jeg fant ved hjelp av denne screeningteknikken. Last ned PDF-filen her:

Få gratis nedlasting

Gi meg beskjed om hva du synes og del dine resultater i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar