Penger

Frugal Millionaires: The Thrifty Money Vaner av 1%

Frugal Millionaires: The Thrifty Money Vaner av 1%

Mens pressen utløper rapporter om hvor mye Kimye bryllup koster eller hvordan dot-com millionærer bruker latterlige mengder penger, fokuserer de ikke ofte på millionærer som bor som vanlige mennesker.

Vi snakker om de medlemmene av 1% som fortsatt handler salg, klippekuponger og nekter å betale full pris for hva som helst.

For å lære mer om at de har tjent og opprettholdt sine formuer, New York Times snakket med en rekke millionærer ved siden av, hvis rikdom varierer fra noen få millioner til $ 10,86 millioner. Her er noen av de mest interessante vaner disse menneskene hadde til felles.

De tar Saving Seriously

Millionerarene intervjuet hadde tjent sine penger ved å spare og investere, ikke ved å arve det, men mange tjente sunne lønninger.

"De har kommet fra middelklassen, arbeiderklassen, og de tror fortsatt at de er en del av 99 prosent, uansett hva, for det er slik de identifiserer seg selv," sa Paula Polito, konsernsjef strategidirektør ved UBS Wealth Management Amerika, fortalte ganger.

Disse selvfremstilte millionærene plukket opp vaner i livet gjennom livet. Selv om de nå er økonomisk sikre, opprettholder de de sunne pengene vaner.

Mange av de millionærene som intervjuet kjøper rimelige biler og kjører dem i lang tid. De bor også i mindre hus, kjøper alle sine klær på salg og til og med darn sine egne sokker.

De prioriterer deres utgifter

Mens flere av millionærene nevnte store kjøp, understreket de hvordan de valgte spesielt utgifter som var viktige for dem.

For eksempel kjøpte ett par de tomme partiene ved siden av deres hjem, slik at de kunne beholde deres privatliv. Et annet par sa at de vil kjøpe kunst når de er på ferie. Faktisk sa mange par at de ikke angre splurging på sine ferier.

Ved å være strategisk med sine utgifter, kunne disse tidligere 99 prosentene katapulere seg inn i øvre ekkolon av rikdom i Amerika.

Vil du vite hele historien? Les mer om deres sparsomme vaner i New York Times.

Din sving: Hvilke penger vaner vil du beholde hvis du var millionær? Eller tror du du vil være klar til å leve stort?

Rachel Kaufman kan eller ikke være to dusin hamstere som maskerer som et menneske i en grøftfrakk.

Skrive Inn Din Kommentar