Penger

Å ha dette mye i besparelser kan hjelpe deg med å overleve en økonomisk nødsituasjon

Å ha dette mye i besparelser kan hjelpe deg med å overleve en økonomisk nødsituasjon


Tenk raskt! På slutten av dagen, sjefen din forteller deg at selskapet er downsizing og du blir sluppet. Beklager, ingen avgangspakke.

Hvor lenge kan du overleve på besparelsene dine?

Hvis du er som mange amerikanere, kan "Hvilke besparelser?" Komme i betraktning, ifølge 2017 Prosperity Now Scorecard - en årsrapport som tar puls av økonomien til amerikanske husholdninger.

Den oppsiktsvekkende konklusjonen fra årets scorecard er det 36,8% av de amerikanske husholdningene har ikke nok besparelser til å støtte seg i tre måneder på fattigdomsnivå.

Onkel Sam sier at en enkeltperson trenger $ 3.015 for å leve på fattigdomsnivå i tre måneder, mens en fire person husstand trenger $ 6,150 for å gjøre det samme.

Så hva skjer når disse menneskene befinner seg i en finansiell krise? Gjeld. De låne for å håndtere den nye krisen og skadet sjansene for å komme fremover i fremtiden.

Det er vanskelig å oppnå velstand hvis et lite tilbakeslag kan være katastrofalt. Så hvordan kan du beskytte deg selv og din familie? Svaret er å lagre.

Hvor mye penger trenger jeg virkelig å spare?

Den gode nyheten er at du skal kunne spare penger på det, bare ved å ta hensyn til dine månedlige regninger eller til og med gjøre bedre bruk av gratis biblioteksprogrammer. Men har du råd til å bo på fattigdomsnivå i tre måneder mens du prøver å finne en ny jobb?

I stedet for å sikte på et tilfeldig tall eller et minimum av fattigdomsnivå, ta noen minutter å se på ditt månedlige budsjett. Fokus på det grunnleggende.

  • Leie eller boliglån
  • verktøy
  • daglig~~POS=TRUNC varer~~POS=HEADCOMP
  • Bilbetaling
  • Mobiltelefon
  • Internett

Bestem deg selv hvor bare bein du virkelig vil få. Kanskje du kan gå uten Internett i hjemmet ditt og midlertidig nedgradere til en billigere mobiltelefonplan. Likevel, sjansene er at dine totale utgifter i tre måneder er betydelig høyere enn det fattigdomsnivået. Det er greit. Faktisk er det bra.

Så hvor mye skal du spare? Money guru Dave Ramsey sier at du burde bygge et nødfond som kan støtte deg i tre til seks måneder. For noen kan det være så mye som $ 10.000 til $ 15.000.

Hvis det virker for skremmende, start små og spar bare en måned med utgifter. Fortsett deretter med hva du gjør, og vær sikker på at nødfonden vokser. Når du har besparelser på plass for å avværge økonomiske kriser, kan du holde deg unna gjeld for godt. Det er forskjellen mellom overlevelse og velstand.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar