Penger

Don? T leie en lagringsenhet. Prøv disse billigere alternativene i stedet

Don? T leie en lagringsenhet. Prøv disse billigere alternativene i stedet

Er ditt hjem sprakk i sømmer med ting du bare ikke kan kaste bort? Eller er du i en midlertidig levende situasjon og har et helt hus av ting du må stikke et sted?

Noen ganger er det fornuftig å lagre dine ekstra ting, i stedet for å kvitte seg med det og starte over. Men hvor kan du si det?

Leie av en lagringsenhet kan være kostbar. For å leie en 5-til-5-fots lagringsenhet, betaler du vanligvis $ 40-50 per måned, ifølge CostHelper. For en større 10-fots-15-fots-enhet, forvent å skille ut $ 75-140 per måned for en grunnenhet eller $ 115-150 for en med klimakontroll.

Men du trenger ikke å bryte banken for å holde ting. Følg disse tipsene for å få mer lagringsplass for mindre.

Selg eller doner dine ekstra ting

Før du skal ut i en lagringsenhet, ta en nærmere titt på hva du har. Å bli kvitt ekstra varer kan være en gullgruve. Vurder å selge ting på eBay eller i et garasjesalg.

Å donere unødvendige eiendeler kan også være en fin måte å gjøre en god gjerning på, og til og med få en skattepause (noen ganger mer lukrativ enn å selge ting).

Vurdere om du virkelig vil ha og trenger alt du har. Du finner sannsynligvis minst et par ting du ikke har noe imot å selge eller donere.

Dra nytte av rommet du har (eller kan låne)

Se deg rundt hjemme og se om du kanskje kan legge til lagringsplass i din eksisterende plass. Kanskje du kan legge til hyller til et rom i hjemmet ditt eller noen få oppbevaringsbatterier i et hjørne av garasjen din.

Hvis du har et loft, vaskerom, skap eller til og med et gjennomsøkingsrom, se om du kan finne en måte å legge til lagring. Selvfølgelig, vær sikker på å beskytte dine gjenstander fra noe vær eller kritikere som potensielt kunne komme inn i det.

Spør rundt. Kanskje du har en venn eller slektning med litt ekstra plass. Du kan kanskje lagre noen få ting med dem gratis eller en lav pris. Hvis du har møbler du ønsker å lagre, kan noen være glad for å sette den til god bruk i noen måneder.

Vurder å få en større leilighet

Hvis du ikke vil dele med dine ting, bør du vurdere å leie en større leilighet eller et hus i stedet for en lagringsenhet. Hvis du kan leie en leilighet med ekstra soverom, bod, garasje eller loftsrom, som kan koste deg mindre enn en lagringsenhet.

For å finne ut det beste tilbudet, handle rundt. Få noen anførselstegn fra lokale lagringsselskaper, finn ut hva det ville koste for å få større størrelse (ikke glem flyttekostnader). Finn ut hvor lenge du trenger å leie den større leiligheten eller lagerenheten.

Å leie et større boareal kan være en bedre avtale enn en dyr lagringsenhet.

Les Fine Print

Før du registrerer deg for en lagringsenhet, vær sikker på at les utskrift og vet nøyaktig hva du registrerer deg for. Er det en minimumsforpliktelse? Må du betale innledende gebyrer eller en ekstra kostnad for å avslutte avtalen tidlig?

Hva skjer hvis du ikke kan betale i tide? Don ikke ende opp på et show som Lagringskrig, hvor dine eiendeler er hawked til høyeste budgiver.

Også, finn ut om du må betale andre tilleggsavgifter knyttet til leieforholdet. Må du sende inn et depositum? Er du ansvarlig for å gi din egen lås?

Sørg for å finne ut om tilgjengeligheten. Når kan du få tilgang til varene dine? Er det begrensninger på tid, dag og hyppighet av besøket ditt? Hvis det er mer enn ett navn på enheten, må du besøke det sammen?

Sjekk om klimakontroll er gitt og finn ut nøyaktig hva det betyr. Det betyr vanligvis ikke at enheten vil være en kul 72 grader året rundt. Vanligvis betyr det bare at enheten ikke vil falle under 40 grader om vinteren eller stige over 90 kommer sommeren.

Vurder elementene du lagrer, og hvis de trenger spesiell omsorg eller oppmerksomhet. Hvis de er spesielt skjøre eller verdifulle, kan det være fornuftig å holde dem med deg og ikke lagre dem.

Bli kjent med alle vilkårene før du registrerer deg. Også, finn ut ansvarspolitikken og hva som vil skje hvis ting blir skadet, enten det er vannskader eller tyveri.

Vet når lagringsplassen er på kroken, når du er og hvis du trenger å kjøpe tilleggsforsikring for å beskytte dine eiendeler.

Dra nytte av innledende tilbud

Offentlig lagring, som har over 2 200 landsomfattende land, tilbyr en første måned, $ 1 innledende spesialavgift, pluss 15% av hver måned hvis du registrerer deg for deres online introduksjonsspesial.

Men de er ikke det eneste selskapet med en innledende spesial. Mange steder tilbyr spesialtilbud bare for å få deg i døren.

De vet at når du har brukt en lørdag til å flytte varene dine på en leiebil og spille i virkeligheten Tetris for å få det til å passe inn i din nyutleide lagringsenhet, er det usannsynlig at du skal pakke det opp og gjøre det igjen å spare noen få dollar. Dra full nytte av innledende spesialtilbud.

Sett dine haggling ferdigheter til testen

Bare fordi et sted ikke tilbyr en innledende spesialitet, betyr det ikke at de ikke er åpne for å forhandle. Prøv å få rabatt på din første måneds leie. Enda bedre, se om du kan få rabatt på ditt førsteårs leie eller mer.

Be om en rabatt

Se om du kan få student, senior eller militær rabatt på lagerenheten. Kontroller også om noen tilknytninger, klubber eller unionsmedlemmer du har, kan være i stand til å fange deg en enda bedre avtale.

EZ Storage tilbyr en 10% militærrabatt, og Bend, Oregon's North Empire Storage tilbyr rabatter for eldre og militære medlemmer. Pass på å spørre deg om og se om ditt lokale lagringsselskap kan gi deg rabatt.

Del med venner og familie

Hvis du ikke trenger en full lagringsenhet, kan det være fornuftig å dele med en venn eller et familiemedlem. Pass på at du stoler på denne personen, siden de får full tilgang til dine ting.

Å dele en større enhet med noen andre er ofte en langt bedre avtale enn å leie en mindre enhet for deg selv.

Sørg for å ha en avtale skriftlig med vennen din eller familiemedlemmet om vilkårene i avtalen om lagringsdeling.

Bestem hva som vil skje hvis en av dere ønsker å gå tidlig, hvem som er ansvarlig for at det blir gjort betalinger i tide, hvordan lagringsleien deles og andre vilkår så alle er på samme side.

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar