Banker

4 Unike sommerjobber for studenter

4 Unike sommerjobber for studenter

Å finne en sommerjobb som student kan være en ekte bummer. Enten du fyller ut et søknad hos Wal-Mart eller tigger en slektning for å la deg jobbe for hans landskapsarbeidere som starter klokken 5, er utsiktene vanligvis like dystre som lønnen. For ikke å nevne det faktum at sommerplaner kan falme bort som du finner deg selv låst inn i en mindre enn ønskelig tidsplan.

Men heldigvis er det opsjoner der ute som gir muligheten for minst en liten frihet - og et høyere lønnsloft. Les videre for noen utenfor boksen sommerjobb, og unngå å slå dine "frie" måneder inn i en restriktiv slog.

Ridesharing

En av de mest fleksible måtene å tjene penger på sommeren er å være en rideshare driver. Bedrifter som Lyft og Uber er alltid på jakt etter nye medarbeidere, og du trenger ingen tidligere erfaring for å bli akseptert.

For å motta en anstendig inntekt, bør du være villig til å kjøre i høytider - inkludert helger og helligdager. Hvis det er en stor festival i byen din, kan du tjene bank fra økningspriser. Ridesharing kan komme med risiko og forårsake skade på bilen din, så sørg for å gjøre din forskning før du registrerer deg.

I motsetning til andre sommerjobber, er dette en som kan gjøres hvis du leter etter annet arbeid eller mellom skift på deltidsgig. Hvis du trenger å ta sommerkurs eller har en lang ferie planlagt, vil ingen legge merke til om du slutter å kjøre i noen uker.

Hvis du registrerer deg med denne linken, kan du få en bonus med Uber.

Bartending ending~~POS=HEADCOMP

Arbeide i matvare er et populært alternativ for tenåringer og studenter på utkikk etter sommerarbeid, men bartending kan være din beste innsats hvis du tjener penger er ditt primære mål. Å tjene drinker til tørstige lånere vil tjene deg mye penger, spesielt hvis du jobber på en oppskalere etablering i stedet for en dykkestang.

Ifølge PayScale.com tjener den gjennomsnittlige bartenderen $ 16 i timen - tilsvarer rundt 33 000 dollar i året. Det er høyere enn hva noen nyutdannede gjør i sin første jobb etter høgskolen. Plus, å lære å snakke med folk og administrere en rekke oppgaver på en gang er alle ferdigheter som vil være til nytte for deg senere.

freelancing

En av de beste måtene å tjene penger på er å starte din egen virksomhet basert på dine sterke sider og interesser. Kan du lage grunnleggende nettsteder eller designlogoer? Er du en amatørbearbeidende eller aspirerende kakedekorator?

Lag en liste over ferdighetene du har som folk ville være villige til å betale for og begynne å markedsføre deg selv. Freelancing kan kreve mer tid til å komme i gang, men du skal bygge en bedrift for deg selv - i stedet for å hjelpe andres virksomhet lykkes.

Dessuten kan du gjøre dette mellom andre sommerjobber, spesielt hvis dine ferdigheter ikke krever noe utover en bærbar PC og WiFi-tilkobling. Du kan også vokse denne virksomheten i løpet av skoleåret, og muligens gjøre det til en heltidsjobb etter eksamen.

Hus eller kjæledyrsitting

Vil du bli betalt mens du sitter på rumpa? Vises, det er mulig - du må bare huske sitt.

Kravene er ofte minimal - opphold så mye som mulig i huset, vann plantene og ta i posten. Du kan også doble tilbudene dine ved å legge til kjæledyrsittingstjenester - perfekt for villaeiere som ikke vil forlate Fluffy hos veterinæren mens de er i Bermuda.

Pet sitters belaste ofte rundt $ 20 per time lang besøk og huset sittende er vanligvis rundt $ 50 per natt. Det er mer enn at du skal jobbe åtte timer om dagen med minimumslønn. Som en annen bonus kan du be om å bli betalt kontant for å unngå å rapportere inntektene på skattene dine.

Leter du etter flere ideer? Sjekk ut disse 30 sommerjobbene for tenåringer eller 10 fleksible deltidjobber du kan gjøre fra hvor som helst

Hva er den mest unike sommeren du noensinne har hatt?

Fotokreditt: ammentorp / 123RF arkivfotografi

Skrive Inn Din Kommentar