Penger

Black Friday Deal-Stacking: Her er din trinnvise veiledning

Black Friday Deal-Stacking: Her er din trinnvise veiledning

Selv Black Friday avtaler kan være bedre med litt smart deal-stabling! Vi vil være remiss for å la deg gå og handle uten noen ekstra tips for å spare mest penger.

På toppen av allerede fristende butikkrabatter, spar mer penger med gavekort, kuponger og rabatter på din ferie shopping.

Følg disse trinnene for å få Black Friday avtaler inn i besparelser bare en sann Penny Hoarder kunne oppnå.

1. Bestem hva du vil kjøpe

Begynn med å vite hva er verdt å kjøpe på svart fredag. Noen elementer er mer sannsynlig å bli diskontert godt på Black Friday, mens andre bare er impuls-buy agn.

Spar kjøp av leker, klær og reise for Cyber ​​Monday. Disse har en tendens til å ha ubetydelige Black Friday rabatter, men se dypere rabatter online.

Vær også forsiktig med noen elektronikk. Mange "rabatterte" elektronikk er faktisk dårligere modeller produsert bare for Black Friday shopping.

2. Lag en liste - og hold deg til den

Lage en liste før du begynner å handle.

Varemagasiner kan være spesielt overveldende, med massive oppsett og frenzied shoppere rundt deg. Det er lett å glemme alt du kom for i forvirringen - og likevel likevel komme hjem med hauger av ting du ikke hadde forventet å kjøpe!

Å lage en handleliste gir deg en spillplan å følge slik at du kan ignorere distraksjoner, hold deg oppdatert og kontroller utgifter. Last ned et butikkart og planlegg ruten din før du går i gang i en butikk!

3. Finn tilbud og sammenlign priser

Når du har listen, sørg for at du vet det beste stedet å kjøpe alt på den. Planlegging fremover er nøkkelen til å få den beste avtalen.

Sammenligne priser

Før du velger en butikk, bruk PriceGrabber til å sammenligne priser for elementene på listen din.

Nettstedet lar deg se en liste over forhandlere som bærer en vare på nettet eller i butikken. Prisene er side om side, slik at du raskt kan velge hvilken som har det beste tilbudet.

Finn tilbud

Tilbudene er tøffe å følge når som helst på året - derfor elsker vi avtaleaggregatene.

4. Velg den beste måten å betale på

Når du er klar til å sjekke ut, velger du betalingsmåten nøye. Det kan være en verdifull beslutning.

Oppbevar kredittkort

Dette kan faktor i hvilken butikk er den beste avtalen for elementene på listen din. Hvilke slags bonuser eller fordeler vil du få hvis du betaler med en butikkens merkevarekort?

Store kredittkort kan komme med ulemper - høye renter, begrenset bruk - men her er tre kort Credit.com sier er verdt å plukke opp før du begynner å handle på ferie:

Kohl's Charge Card

Du vil ikke samle poeng per kjøp med dette kortet, men du får minst 12 kuponger for rabatter på 15-30% hvert år.

Best Buy Kredittkort

Velg mellom 5% kontant tilbake eller salgsfremmende finansiering. Få også gratis frakt på online bestillinger på $ 35 eller mer, pluss eksklusive rabatter, spesialsalg og medlemmer-eneste hendelser.

Walmart kredittkort

Mens du ikke får noen belønninger og unremarkable rabatter, kan dette kortet være nyttig hvis du jobber med å bygge eller reparere kreditt.

Det er et av de enkleste kjøpekortene som skal godkjennes for, og kommer med fordeler som å motta en gratis månedlig FICO-poengsum og kontantuttak i butikken uten avgifter eller renter.

Rabatterte gavekort

Planlegging fremover kan hjelpe deg med å spare tonn penger på Black Friday - få hendene på rabatterte gavekort.

Når du vet hva du vil kjøpe og hvor du skal kjøpe det, kan du gå til Raise for å kjøpe et gavekort for den butikken. Selgere slipper vanligvis kortene de har som gaver eller de de ikke er interessert i lenger.

Du betaler mindre enn verdien av kortet - en automatisk rabatt på alt du kjøper med det!

Hvis du er en stor shopper, kan du laste opp på kort fra populære butikker som Target eller Best Buy. Hold dem organisert med Gyft, så de er lett tilgjengelige når du er klar til å betale.

Bruk CostShredder til å finne hvilke nettsteder som tilbyr best mulig tilbud på gavekort til butikken du vil handle.

Belønner Kredittkort

Har du et tilbakebetalingskort? Hvis du budsjetterer godt og betaler saldoen hver måned, kan disse være en smart måte å tjene belønninger for ting du allerede skal kjøpe.

Sammenlign belønningene du vil tjene ved å handle med kontanter med kredittkort på svart fredag ​​til besparelser fra andre betalingsmåter. Kredittkortet kan være det bedre tilbudet.

Eller kanskje du har prøvd å lagre poeng for en tur eller andre bonuser. Svart fredagshopping kan være det du trenger!

Strek dine penger videre

Hvis du betaler med et kreditt- eller debetkort, må du dobbeltkople med kjøpet ditt ved å koble kortet til en automatisk besparelsesapp - vår favoritt er Acorns.

Når du kjøper med et kort som er koblet til appen, runder Acorns automatisk opp til neste dollar og setter inn den "digitale endringen" i din Acorns-konto.

Appen investerer pengene i super enkle porteføljer for å hjelpe pengene dine til å vokse. Det er en kul måte å spare på og tjene litt ekstra penger mens du handler.

Du vil nok ikke gå glipp av den løse forandringen uansett - hvorfor ikke sette den på jobb?

5. Handle gjennom en tilbakebetaling nettsted

Hvis du gjør din Black Friday shopping online i år, dra nytte av tilbakebetalingssteder!

Tjen tilbake noen av pengene du bruker på hvert sted - Du vil enten tjene direkte penger eller poeng for å innløse gavekort til de beste forhandlerne.

Her er våre favoritt tilbakebetaling nettsteder:

  • Ebates
  • Swagbucks
  • Ibotta

Enda bedre, vil Cashbackholic og CostShredder hjelpe deg med å finne hvilket rabattsted som tilbyr den beste pengene tilbake til butikken du handler på.

Som en bonus, etter at shoppingfenilen har dunket, kan du "resirkulere" dine besparelser ved å bruke gavekortene du tjener gjennom disse nettstedene, for å kjøpe flere varer på din ferie gave liste.

6. Se etter kuponger

I tillegg til Black Friday rabatter og killer rabatter, Du kan kanskje lagre selv mer ved å stable kuponger på toppen av tilbudene.

Mange kuponger ekskluderer varer som allerede er diskontert, eller kan ikke brukes med andre tilbud eller tilbud. Pass på at du leser utskriftene før du handler.

Når du finner en kupong som kan brukes uansett andre rabatter, gjelder det ved kassen for å gjøre Black Friday tilbud enda bedre.

Deal aggregators ofte liste kuponger og rabatter som kan stables på toppen av tilbud. Og du kan finne dine egne kuponger gjennom disse nettstedene:

  • RetailMeNot
  • Coupons.com
  • Valpak.com
  • Groupon

7. Betal ikke for Shipping Shopping Online

Du kan finne killer tilbud online shopping på Black Friday - til du blir rammet med fraktkostnader.

Betale $ 5 eller $ 10 for å få et element til døren din kan negere alt du nettopp har lagret!

For å unngå ekstra kostnader, sjekk ut disse 17 butikker som tilbyr gratis frakt - inkludert detaljhandelgiganter som Target, Dell og Nordstrom.

8. Bruk en Rebate App

Ett siste skritt!

Når handlingen er ferdig, åpner du Ibotta og Checkout51 apps til Finn flere rabatter for alt du kjøpte.

Disse appene er populære for de utrolige besparelsene de tilbyr på dagligvarer, men du kan også finne tilbud på andre detaljhandler. Sjekk om penger tilbake på Black Friday-kjøpene, og husk å legge inn varene når de kommer.

Lag din feriehandlingsplan

Du er klar! Nå som du vet trinnene for å ta for de beste Black Friday-avtalene, bli organisert og kjøp!

Din sving: Kjenner du til en fantastisk Black Friday-avtale? Del det i kommentarene!

Opplysning: Noen av koblingene i dette innlegget er tilknyttede lenker. Vi ville likevel ha delt dem med deg, men en ekte Penny Hoarder ville være en idiot, ikke å ta selskapets penger. 🙂

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur, Writer's Digest og mer. Hun vil nok tilbringe Cyber ​​mandag i uken som jobber med unnvikende essays og spiser ALLE gjenværende grønnbønne gryte.

Skrive Inn Din Kommentar