Banker

The Ultimate Lift Vs. Uber-sammenligning (for drivere og førere)

The Ultimate Lift Vs. Uber-sammenligning (for drivere og førere)

Drosjebransjen har hatt et stort tap av den økende populariteten til rideshare-apps, spesielt Lyft og Uber. Jeg har personlig brukt disse appene nesten daglig i omtrent et år, og jeg elsker dem. Imidlertid er jeg sjokkert over hvor mange personer som fortsatt er på gjerdet av disse appene.

For ryttere kan det være rart å få "i andres bil" første gang, men når du skjønner bekvemmeligheten, blir du tilkoblet.

For drivere kan det være en stor kilde til ekstra inntekt som du kan gjøre på dine egne vilkår.

Vi har gjort en grundig sammenligning for Uber og Lyft for Drivers og Riders.

Enten du er en rytter som ser etter en rask måte å komme seg til sentrum, eller en sjåfør som ønsker å tjene ekstra penger til ferien, har vi all den informasjonen du trenger for å hjelpe deg med å gjøre det riktige valget.

Hurtignavigering RytterePris / Andre kostnaderApp / Brukervennlighet Å bestille RideRatingAvailability In AreasAvailability Of VehiclesVehicles Alternativer for UberVehicle Alternativer for LyftKundestøtte for RidersBrand ImageDriversIncome og andre muligheterHvor mye gjør Uber Drivere? Hvor mye gjør Lift Drivers Make? Andre hensynBeskrivelserExpensesTroubleshootingThe Bottom Line

Riders

Enten de reiser eller ser etter en tur til baren, vil de fleste ryttere bare ha et trygt, pålitelig og praktisk alternativ for å komme seg til deres reisemål. Nedenfor vil vi sammenligne Uber og Lyft basert på pris, bekvemmelighet, tilgjengelighet og andre fasiliteter tilgjengelig for ryttere.

Pris / Andre kostnader

Begge selskapene tilbyr en kontoutskrift for å komme i gang, men pass på topptider, også kjent som overspenningstider. Uber kan øke prisen opptil 7x eller 8x mer enn den opprinnelige prisen, mens Lyft øker prisen med minst 2x det opprinnelige beløpet. Lyftdrivere ser en økende bølge av ryttere fra Uber, økende etterspørsel og oppblåsning priser. Ikke bekymre deg; Begge selskapene vil gi deg beskjed om kostnaden før du aksepterer turen.

Med Uber og Lyft, vil følgende faktorer bestemme turen din:

Din by

Bor du i en stor by metroplitan?

Avstand

Hvor reiser du til, og hvor langt er det fra ditt sted?

Trafikk

Er du lokalisert i eller reiser til et høyt trafikkområde?

Tips

Hvor mye planlegger du å tips?

For å få et nøyaktig estimat, sjekk begge appene for å sammenligne prisene før du ber om en tur. På denne måten får du den beste avtalen på en bestemt tur. Du kan også sammenligne priser gjennom Fare Estimate. Bare skriv inn startpunkt og destinasjon, og du vil se Uber og Lyfts priser og tilgjengelige kjøretøytyper.

Uber app gir deg en bedre ide om den totale kostnaden for turen din. Lyft er å forbedre sin app for å være mer gjennomsiktig, men det er fortsatt ikke helt der ennå.

App / brukervennlighet for å bestille tur

Begge appene er brukervennlige og funksjonelle. Uber's app ser ut til å være mer slank og moderne, med mange funksjoner. Du kommer til å se når sjåføren kommer til din pickupplassering og gi dem en vurdering etter turen. Det er ikke mye forskjell, med unntak av prisoverslag og grensesnitt.

Vurdering

Begge programmene krever at rytterne vurderer deres erfaring og ber om tilbakemelding. Uber er bemerkelsesverdig fordi hvis du gir sjåføren en 5-stjerners rangering, får du å gi ham et kompliment og skrive en takknemme for å gjenkjenne sjåførens eksepsjonelle service.

Uber's app er ikke bare full av funksjoner som lar deg bestille din tur og anslår din pris, det tillater også at brukerne tipser sine drivere. Lyft's app er mer levende, med fyrverkeri går ut i appen når en rytter gir et godt tips.

På downside kan krysspromotering av andre tjenester som UberEATS og andre leveringstjenester være for mye støy / skape for mange distraksjoner for en rytter som bare prøver å raskt bestille en tur til en god pris.

Tilgjengelighet I Områder

Selv om ridesharing-alternativer er populære i storbyområder, kommer småbyer sakte på sakte. Ryttere kan forvente å ta en tur fra Uber hvor som helst de går, mens Lyft blir mer tilgjengelig i forskjellige byer.

Mens Lyft sakte ekspanderer, har Uber et høyere dekningsområde enn Lyft. Lyft er et godt valg i tider med høy etterspørsel eller når det er en sjåfør i nærheten, og du trenger en billig tur raskt. Hvis du trenger en tur som ser bra ut, har Uber et bedre utvalg av kjøretøy. Hvis Uber er ditt valg, betaler du mindre med UberPOOL.

Tilgjengelighet av kjøretøy

Den mest slående forskjellen mellom Uber og Lyft er den rekke tilgjengelige kjøretøyer.

Uber henvender seg til forretningsfolk og profesjonelle, og har et bredt utvalg av kjøretøy å velge mellom, inkludert high-end luksusbiler. Lyft har også høyere kvalitet kjøretøy alternativer tilgjengelig, alt fra en Chevy Tahoe til en Maserati Quattroporte, men de er ikke like vanlig som Uber LUX kjøretøy. Mange av Lyft Plus-, Premier- og Lux-kjøretøyene ligner kjøretøyene som allerede er inkludert UberX og UberBLACK. For å spare tid og penger, bestem deg for kjøretøyet du vil ha, så gjør din forskning.

Kjøretøyer Alternativer For Uber

UberPool

Dette er det billigste reisemuligheten som er tilgjengelig. Ride share rides går langs samme rute.

UberX

Et annet budsjettalternativ, hverdagsbil for opptil 4 personer.

Uber XL

En SUV med plass til opptil 6 personer.

UberSELECT

4-dørs luksus sedan dfor opptil 4 passasjerer

UberBLACK

High-end luksusbiler med plass til opptil 4 passasjerer

UberSUV

Den dyreste servicen Uber tilbyr, en high-end SUV med plass til opptil 6 passasjerer

Kjøretøysvalg for løft

Lyftlinje

Ryttere deler rides på samme rute. Dette er det billigste alternativet for ryttere.

Lyft

Et vanlig kjøretøy som kan huse opptil 4 passasjerer, som er det billigste alternativet for ikke å dele tur med fremmede.

Lyft Plus

Et vanlig kjøretøy med plass til opptil 6 passasjerer

Lyft Premier

Høyere kvalitetskøretøy enn andre lyftalternativer med plass til opptil 4 passasjerer

Kundesupport for ryttere

Både ryttere og drivere kan nå kundeservice via e-post, støtte for apper, nettstedstøtte og kritiske svarlinjer. Ryttere har funnet Lyft å være litt mer nyttig i å løse problemer. Uber har hermetiske svar lett tilgjengelige på deres hjelpeportal, mens Lyft faktisk tar tid å svare på hvert spørsmål. I sjeldne tilfeller trenger du hjelp, vil begge appene komme deg til reisemålet ditt og svare på dine spørsmål.

Varemerke

Ubers image, tungt rettet mot forretningsfolk, synes å være mer avansert og prestisjetunge. Samlet gir Uber en konsis og profesjonell forretningsreise til reisemålet ditt. Den profesjonelt kledde Uber-sjåføren kommer ut og åpner døren for rytmen, hjelper med poser, og generelt gir rytmen en full service opplevelse.

På den annen side har Lyft en tendens til å være leken og tilnærmet, med en rosa, fluffy skjermbildet på kjøretøyet. Likeledes som deres slagord lover, er Lyft tilsvarer «Din venn med bil». Lyft fremmer et bilde av fellesskap og vennlighet, som strekker seg til hvordan drivere forventes å samhandle med passasjerer.

Noen sjåfør deltar selv på temakryss (eksempler på Harry Potter-temaet og disco-temaet), mens andre sjåfører holder seg til det rosa mustasjemålet. Hvis du leter etter en vennlig tur med sosial samhandling, er Lyft det perfekte valget. Tiden vil fly mens du sitter i setet og har en hyggelig samtale med sjåføren din.

Nylig har Uber vært fokus for lokale og verdensomspennende skandaler, mens Lyft har oppholdt seg utenfor den negative spotlighten. Ettersom antall skandaler fortsetter å stige for Uber, bytter mange ryttere til Lyft. Forvente å se flere incentiver og innovasjon fra Uber som selskapet vokser. Samlet sett appellerer Uber til forretningsløpere som verdsetter luksus og prestisje, mens Lyft er rettet mot mer avslappede brukere, bare på jakt etter en vennlig tur.

drivere

Det virker som om nesten alle kjører for Uber eller Lyft etter jobb for å tjene ekstra penger. Noen drivere gjør selv en full tid inntekt fra kjøring til rideshare apps. Hvilken er bedre? Hvilken vil gi deg mest penger? La oss ta en titt nedenfor.

Inntekt og andre muligheter

Hvor mye gjør Uber-drivere?

La oss begynne med Uber. Uber tilbyr lukrative registreringsbonuser på opptil $ 500 hvis du fullfører 75 turer på 30 dager.

Noen Uber-drivere har uttrykt misnøye med lønn, og sier at det ikke var verdt arbeidet, mens andre syntes innhold nok til å jobbe for rideselskapet i forbindelse med deres andre jobber.

Det er viktig å merke seg at det kan være umulig å finne ut individuell lønn for bilister i timen. Det kan variere så mye - plassering, tid og avstand. Og selv den samme stasjonen hver dag kan variere litt på grunn av endrede markedsforhold.

Men det kan gjøre anstendig penger på siden, på dine egne vilkår.

Med de siste endringene i Uber-styret er selskapet optimistisk for bedre kompensasjonsordninger og økt fleksibilitet i førerfeltet.

Hvis Uber høres interessant, kan du registrere deg her.

Hvor mye løfter sjåførene?

Noen drivere rapporterer bonuser hvor som helst fra $ 500 til $ 5000 for Lift, avhengig av sted. Våre råd? Vær forsiktig, og vær sikker på å gjennomgå Lyfts vilkår for nye førerkampanjer før du hopper inn.

Ifølge en nylig undersøkelse av nærmere 1200 førere viste rideshare-plattformene at Lyft-drivere var gjennomsnittlig rundt $ 17,50 per time, nær $ 2 per time enn Uber-drivere.

Lyft og Uber drivere tjener omtrent det samme gjennomsnittet per måned, men tips og inntjening per tur er høyere for Lyft.

Lyftdrivere har muligheten til å tjene en mye større mengde tips, mens Uber nylig introduserte in-app tipping-funksjoner for passasjerer. Faktorer som skal vurderes, er om sjåføren kjører deltid, tilgjengelighet og høy etterspørsel byer.

En nylig inntjeningsdata fra Certify finner Lyft-drivere til gjennomsnittlig $ 25,73 per time.

Teknologi- og lånefirma Earnest bemerket at Lyft-drivere gir litt mer enn Uber-drivere, med medianinntekter for en Lyft-driver registrert på $ 210 per måned og gjennomsnittlig $ 377, sammenlignet med $ 155 og gjennomsnittlig $ 364 for Uber.

Men firmaet bemerket også at Lyft-drivere også kjører for Uber, og omvendt.

Lyft drivere, hvis du skal gå med alle de ovennevnte undersøkelsesresultater, var høyere betalt, høyere vurdert, og tendens til å være mer fornøyd enn førere av andre populære transportkonkurrenter.

Utgifter inkluderer også vedlikehold av kjøretøy. Faktorer som den typen bil som kjøres, byen, alderen, kjøreoppføringen må også være innregnet i.

Heltidsinntekt (eller kjøring fra 45 til 50 timer i uken) kan nå rundt $ 800 med Lift, ifølge enkelte kontoer.

Selskapet har også blitt beskrevet positivt for sitt oppstartsmiljø og mulighet for vekst.

Vil du registrere deg for Lyft? Registrer deg og kom i gang her.

Andre hensyn

Forvente å ha litt nedetid mellom rides, spesielt hvis du bor i en mindre by. Noen drivere har kun rapportert noen få hundre dollar for en uke med full tid arbeid. Du kan også forvente at inntektene dine blir påvirket av gasspriser og vedlikeholdskostnader. Inntektene varierer også etter stat.Du kan forvente å være nærmere den maksimale timeprisen på $ 35 i byer som New York og Los Angeles.


Kjøretøy
Krav

Selv om spesifikkene vil avhenge av området du vil kjøre, har Lyft og Uber forskjellige standarder. Uber krever en 2002-bilmodell for de fleste byer, mens Lyft krever førerens kjøretøyå være et 2004-kjøretøy eller nyere, med spesielle krav til nyere kjøretøyer i disse byene. Uber krever en 2002-bilmodell for de fleste byer.

High-end drivere foretrekker UberBLACK. Vanlige drivere har en tendens til å foretrekke kjøring for Lyft.

utgifter

Mens førere må pådra seg gebyravgifter når de reiser på tollveier, legges passasjerene til en avgift for å dekke avgiften.

Kjørere refunderes dersom en passasjer skader eller støtter kjøretøyet sitt. ellers er de ansvarlige for bilbetalinger og vedlikehold.

Noen sier at det ikke er en pålitelig inntektsform og medfører høye vedlikeholdskostnader for sine biler, men å være en Lyft eller Uber-driver er fortsatt et godt valg for folk som trenger litt ekstra inntekt.

Feilsøking

I likhet med ryttere rapporterer sjåførene en bedre opplevelse med å jobbe med Lyft-representanter, mens Uber-representanter tilbyr hermetiske svar og ser ut til å bli stadig overveldet.

Bunnlinjen

Hvis du er en rytter, vil du sannsynligvis bytte mellom Uber og Lyft, avhengig av faktorer som tilgjengelighet, bekvemmelighet og pris. Hvis luksus er en prioritet, er Uber det opplagte valget. Hvis du vil kunne tippe sjåføren i appen, gjør Uber det enkelt, selv om de fleste ryttere ikke tenker på tipping når når de bestiller turen.

Mange rideshare drivere vil kjøre for både Uber og Lyft, og ta hvilken som helst tur som kommer opp først. Dette minimerer ventetiden for nedetid, og er en av de enkleste måtene å øke inntekten på. Som driver kan du registrere deg for Uber eller Lyft, avhengig av tilgjengelighet i ditt område. Mange førere registrerer seg for begge rideshare-selskaper for å minimere nedetid.

Som en rytter vil situasjonen også spille en rolle i ditt valg. Hvis du har en gruppe mennesker som gjør en pub-gjennomgang, kan Lyft være ditt beste valg. Hvis du prøver å imponere en potensiell kunde for et forretningsmøte, er Uber din beste innsats. For både ryttere og drivere kommer det ned til tilgjengelighet, preferanse og mulighet.

Drivere og ryttere: Hva kan du dele om din erfaring med Lyft eller Uber? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar