Banker

Hulu vs Netflix vs Amazon Prime: Hva er det beste alternativet for streaming?

Hulu vs Netflix vs Amazon Prime: Hva er det beste alternativet for streaming?

Med flere og flere mennesker velger å kutte ledningen med kabelbedrifter og bare se hva det er interessert i, har markedsføring for online-streaming og on demand-tjenester vokst eksponentielt de siste årene.

Hulu, Netflix og Amazon Prime er for tiden de største aktørene i tv-streamingspillet.

Jeg kuttet ledningen for 2 år siden, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Ærlig, jeg ser ikke mye TV til å begynne med, men jeg har fortsatt vært i stand til å nyte alle mine favorittprogrammer, og Jeg sparer massevis av penger hver måned ved å ikke ha kabel.

Men hvis du vurderer å kutte ledningen, kan det være vanskelig å vite hva det beste alternativet for streaming virkelig er?

I dagens innlegg vil du få en side-by-side sammenligning av de tre tjenestene, slik at du kan bestemme hvilken av dem som passer best for dine behov.

Sammenligning av prisene på Hulu, Netflix og Amazon

Hvert av disse selskapene har en unik prisstruktur som kan gjøre det vanskelig å fortelle hvilken som er den beste avtalen.

Når det gjelder pris, starter den laveste Netflix-planen på $ 7,99. Dette gir deg:

 • sjekk muligheten til å streame til en enhet
 • sjekk En stor katalog av filmer og TV-programmer (men mange er gamle fra før du ble født)
 • kryss av

  Ingen reklamefilmer

Hulu grunnleggende plan er $ 5,99. Dette gir deg:

 • sjekk muligheten til å streame til to enheter
 • sjekk En stor katalog med filmer og TV-programmer - inkludert nåværende sesonger på utvalgte nettverk
 • sjekk Begrensede reklamefilmer (reklamefri streaming er et betalt tilleggsprogram)

Prisen på starterversjonen av Amazon Prime Video er inkludert i Amazon Prime-medlemskapet ditt - som starter på $ 49 i et helt år for studenter, og lar deg få to-dagers frakt på varer kjøpt på Amazon.

Innhold på Amazon Prime Video er annonsefritt.

For hver av disse tjenestene er det premieplaner som tillater deg å:

 • sjekk Få ekstra programmering / premium-kanaler som HBO og Showtime (Hulu)
 • sjekk Kjøpe / leie bestemte filmer, episoder eller sesonger av TV-programmer (Amazon Prime)
 • sjekk Fjerner annonser fra programmene dine (Hulu)
 • sjekk Få tilgang til strømmer av sports spill på kanaler som ESPN og FS1 (Hulu)
 • sjekk Stream på flere enheter (Netflix)
 • sjekk Watch-programmer i High Definition (Netflix og Amazon Prime)

Hvilke programmeringsalternativer er der?

Netflix

Netflix har hatt en lang tradisjon for å resirkulere filmer og TV-programmer så ofte. Dette skyldes vanligvis hvor lenge en film eller serie er lisensiert til Netflix for.

Mens du kan få tilgang til noen tidligere sesonger av bestemte TV-programmer, er Netflix ikke kjent for å ha nåværende sesonger av nettverks-tv-programmer. En gang i tiden vil en helt ny film, som er hot av kino-skjermene, bli vist på Netflix.

Alle de tre plattformene har sett et sterkt press mot originalprogrammering nylig - vi vil snakke om dette mer i neste avsnitt.

Hulu

Hulu begynte tilbake på dagen som et sted hvor du kunne se replays av dagens show på nettverks-fjernsyn. I stor grad er det fortsatt den eneste online streamingtjenesten som gir denne funksjonen, selv om antall nåværende nettverks-tv-programmer har sett en nedgang nylig.

Flere av nettverksstasjonene har nå sin egen online streaming som lar deg se på replays. Det er til og med nå betalt alternativer hvis du vil se en episode av showet i sanntid.

En oppgradering til Hulus plan på $ 39,99 / måned kan imidlertid svært enkelt eliminere behovet for noen av de andre plattformene og kabel-tv. Med denne planen kan du gjøre alt du kan gjøre med den grunnleggende $ 5.99 planen, så vel som:

 • sjekk Se live-tv på Chromecast, Roku, Fire TV, Apple TV, iOS og Android-enheter
 • sjekk Stream 50+ topp live og on-demand sport, nyheter og underholdning kanaler

Alternativet til å se live-tv fra premium sports-, nyhets- og underholdningskanaler setter Hulu i en klasse av sine egne.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video ligner Netflix på mange måter.

Du kan få tilgang til et utvalgt, men stort bibliotek med TV-programmer og filmer med ditt Amazon Prime-medlemskap.

Selv om de faktisk har et bredt utvalg av videoinnhold tilgjengelig, er det spesifikke TV-programmer du må kjøpe for å kunne se. Shows for kjøp vanligvis varierer mellom $ 1,99 og $ 3,99 per episode, og du kan kjøpe en hel sesong av showet for rundt $ 14,99.

Selv om dette lett er en del av Amazon Prime, hvis du virkelig ønsker å se et show, og du ikke finner det på noen av de online streaming plattformene, kan dette være en billig måte å få innholdet du vil se.

På samme måte kan nylig utgitte filmer som er tilgjengelige på Amazon Prime Video leies for $ 3,99 for en begrenset periode (vanligvis 3 dager). Noen ganger er disse filmene tilgjengelige på Netflix uten ekstra kostnad.

Hvem har det beste originale innholdet?

Originale serier fra Netflix, Hulu og Amazon har blitt nominert til samme priser som viser på nettverk som ABC, NBC og CBS. Ingen tvil om at kvaliteten er god, og hvis du betaler, får du pengene dine til kvalitet nye programmer.

Denne trenden er usannsynlig å gå bort snart.

Opp til dette er at hvis du kjeder deg med de gamle greiene, kan du oppdage helt nytt innhold, og noen av disse plattformene vil gi deg det.

Ulempen med det er at med mindre du abonnerer på alle tre, er det noen originaler du må gå glipp av.

Til syvende og sist vil det komme ned som en av plattformene gir mest mening for dine behov og hvilken som passer best til bankkontoen din.

Avsluttende tanker

Online streaming av filmer og TV-programmer har definitivt utviklet seg utover det som pleide å være for fem år siden.

I dette innlegget sammenlignet vi Netflix, Hulu og Amazon Prime.

Siden posttittelen spør "hva er det beste alternativet for streaming?", Må vi velge en vinner blant de tre.

For den samlede verdien som tilbys, kan premiumversjonen av Hulu ($ 39,99 / måned) være den beste verdien for dollaren over tid hvis du planlegger å kutte din dyre kabel helt og vil erstatte den med et billigere alternativ som lar deg se hvilke typer programmer du vil ha.

På den annen side, hvis du ser på dagens TV-sesonger og får tilgang til live-sport, er nyheter og underholdningskanaler mindre bekymret for deg. Netflix er definitivt et valg vi vil foreslå.

Hvilken er din favoritt?

Skrive Inn Din Kommentar