Banker

De beste mobiltelefonplanene for studenter for å spare penger

De beste mobiltelefonplanene for studenter for å spare penger

Mobiltelefoner er et must for studenter overalt. Mange studenter begynner å forlate foreldrenes familieplan, men vet ikke hvor de skal gå for å finne de beste tilbudene.

Mobiltelefon planer er ikke billig. Du har kostnaden for telefonen, den månedlige planen koster - og hvert selskap gjør noe annerledes for prising. Det kan være vanskelig å finne ut hva som er den beste mobiltelefonplanen. Det er derfor vi har brutt ned alle alternativene vi kunne finne som ville være til nytte for studenter.

Her er hvilke faktorer vi så på når du vurderer mobiltelefonplaner for studenter:

 • Ubegrenset snakk, tekst og data (eller så nær ubegrenset data som mulig)
 • Månedlige kostnader og priser
 • Telefonpriser
 • Dekningsalternativer

Vi valgte disse viktige områdene fordi studenter bruker tekst og data - mye! Det anslås at den gjennomsnittlige studentstudenten bruker opptil 5 GB data per måned. Og det var før Pokemon Go! kom ut!

Plus, de trenger rimelig prising for sine planer. De vil også ha smarttelefoner, men de vil ikke betale $ 100 for de nyeste telefonene. Til slutt reiser studenter på skolen - de er på skolen for en del av året, hjemme på andre tidspunkter, og noen ganger til og med reiser over hele landet. Studentene trenger mobiltelefoner som gir dem dekning overalt.

Til slutt, sørg for at du kontakter hvert selskap og ser etter mobiltelefonrabatter for studenter.

Etter å ha sett på alle de store planene og selskapene der ute, er det de beste mobiltelefonplanene for studenter.

De beste mobiltelefonplanene


Republic Wireless

 • Planene varierer fra $ 15 til $ 90 per måned
 • Ubegrenset snakk, tekst og data
 • Bruker WiFi så mye som mulig, som er tilgjengelig på alle høyskoler og i de fleste hjem
 • Telefoner starter på $ 179, men de tilbyr bare Android-telefoner
 • Ingen kontrakter
Lære mer

Sprint

 • Planer starter med $ 20 per måned for enkeltlinje
 • Ubegrenset snakk, tekst og data
 • Har flere gratis telefoner, inkludert en $ 0 iPhone med kvalifiserende kreditt
 • Tilbyr både 2 års kontrakt og leasing alternativer
 • Gasser dataene dine etter 23 GB per måned
Lære mer

Vennligst se gjeldende avgifter og gebyrinformasjon knyttet til planene som er oppført, pass på at du gjennomgår vilkårene og gebyrplanene for hver plan før du søker. De endres hele tiden, og jeg har rapportert hva jeg mener å være den mest nøyaktige informasjonen.

Republic Wireless

Her er den fullstendige sammenbruddet av Republic Wireless og hvorfor vi elsker dem. Republic Wireless bruker et hybrid system for sine telefoner. De lar deg bruke WiFi og celle service for data, noe som kan spare deg for mye penger. Som et resultat, overgår de besparelsene til deg.

Som universitetsstudent har hver universitetscampus, kaffebar, og sannsynligvis ditt hjem, WiFi. Som et resultat vil du være i Wi-Fi-dekning og gratis datadekning nesten hele tiden. Den eneste gangen du ikke vil være, er mens du reiser.

Som sådan har Republic Wireless mange planalternativer som er basert på hvor mye celle data du trenger å bruke.

Alle Republic Wireless 'planer inkluderer ubegrenset snakk og tekst. Ellers har du følgende muligheter for data bruk:

Republic Wireless Pricing 2016

Databruk

Månedlig pris

1 GB

$ 20 / mo

2 GB

$ 30 / mo

4 GB

$ 45 / mo

6 GB

$ 60 / mo

10 GB

$ 90 / mo

Vi anslår at den gjennomsnittlige studenten skulle være på 6 GB dataplanen, som ville koste $ 60 / mo. Dette er en av de beste prisalternativene, og hvorfor anbefaler vi Republic Wireless for studentstudentenes mobiltelefonplaner.

Finn ut mer om Republic Wireless

Sprint

Sprint er vårt andre valg for mobiltelefonplaner for studenter fordi de tilbyr lavest prisplaner som har ubegrensede data. Vi tror at Sprint er et godt valg for studenter som ikke har god WiFi-tilgang, og som et resultat vil de bruke flere celle nettverksdata.

Sprint er også en av de siste leverandørene som fremdeles tilbyr 2 års kontrakter, men de tillater deg å leie en telefon hvis du foretrekker det.

Alle Sprints planer inkluderer ubegrenset snakk og tekst. Ellers har du følgende muligheter for data bruk. Våren belaster deg en "tilgangsavgift" for å bruke nettverket, som dessverre også har blitt vanlig. Sprint smelter også dataene dine når du når 23 GB månedlig bruk, uavhengig av planen din.

Sprint prissetting 2016

Databruk

Månedlig kostnad

Tilgangskostnad

Total månedlig pris

1 GB

$ 20 / mo

$ 45 / mo

$ 65 / mo

3 GB

$ 30 / mo

$ 45 / mo

$ 75 / mo

6 GB

$ 45 / mo

$ 45 / mo

$ 90 / mo

12 GB

$ 60 / mo

$ 45 / mo

$ 105 / mo

24 GB

$ 80 / mo

$ 45 / mo

$ 125 / mo

40 GB

$ 100 / mo

$ 45 / mo

$ 145 / mo

ubegrenset

$ 75 / mo

$ 25 / mo

$ 100 / mo

Vi anbefaler Sprint fordi, basert på vårt estimat om å trenge 6GB per måned, er $ 90 / mo-planen den nest beste prisen. Sprint er imidlertid bare ett av de to selskapene som tilbyr ubegrensede data, og bare $ 100 / mo, det er også den beste prisen. Hvis du trenger mer celle data versus WiFi data, er dette veien å gå.

Lær mer om Sprint

Her er resten av mobilplanene vi så på:

Verizon

Verizon annonserer en plan som starter på $ 35 per måned, men denne planen inneholder bare ubegrenset snakk og tekst. Denne planen har imidlertid kun 2 GB databruk. For studenter er dette ganske enkelt for lavt - spesielt fordi Verizon ikke tillater taleanrop over WiFi automatisk. Hvis du vil bruke flere data, hopper planprisene betydelig.

Verizon tilbyr alternativer, for eksempel $ 15 for en ekstra 1 GB, og sikkerhetsmodus, hvor du kan betale $ 5 / mo og ikke overbelastning, men du blir smurt ned i data.

Verizon gjør også at du leier en telefon gjennom dem. De tillater ikke å signere en 2 års avtale lenger for å få en nedsatt telefon. Med leasing betaler du vanligvis mer for telefonen i forhold til en 2 års avtale, slik at vi ikke liker det.

Hva holder Verizon av den beste mobiltelefonplanlisten er at den ikke tilbyr ubegrenset data. Ikke kult. De krever også en gebyr på $ 20 / mo. Her er hvordan deres planer pris ut.

Verizon Prissetting 2016

Databruk

Månedlig kostnad

Tilgangskostnad

Total månedlig pris

2 GB

$ 35 / mo

$ 20 / mo

$ 55 / mo

4 GB

$ 50 / mo

$ 20 / mo

$ 70 / mo

8 GB

$ 70 / mo

$ 20 / mo

$ 90 / mo

16 GB

$ 90 / mo

$ 20 / mo

$ 110 / mo

24 GB

$ 110 / mo

$ 20 / mo

$ 130 / mo

Ikke glem, hvis du vil ha det, belaster Verizon også $ 5 / mo for sikkerhetsmodus og $ 15 / GB for overbelastning. Som sådan kan vi ikke anbefale Verizon som et av våre valg for en mobiltelefonplan for studenter.

Du kan sjekke ut Verizons planer her.

AT & T

AT & T Wireless pleide å være en av de billigste leverandørene, men i løpet av de siste årene har vi sett sine priser stadig økende til å være en av de dyreste mobiltelefonplanleverandørene.

AT & T tilbyr ikke lenger en ubegrenset dataplan, noe som er skuffende. Alle sine planer tilbyr ubegrenset snakk og tekst, som er på nivå med andre selskaper, og de tilbyr rollover for dine data.

De krever en tilgangsavgift per telefon, og du må betale avdrag ved kjøp av en ny telefon. Dette er forvirrende, og det ser ut til at du betaler mer for telefonen enn å signere en 2 års avtale.

Slik ser AT & Ts prissetting ut akkurat nå.

AT & T Prissetting 2016

Databruk

Månedlig kostnad

Tilgangskostnad

Total månedlig pris

200 MB

$ 20 / mo

$ 25 / mo

$ 45 / mo

2 GB

$ 30 / mo

$ 25 / mo

$ 55 / mo

5 GB

$ 50 / mo

$ 25 / mo

$ 75 / mo

15 GB

$ 100 / mo

$ 15 / mo

$ 115 / mo

20 GB

$ 140 / mo

$ 15 / mo

$ 130 / mo

25 GB

$ 175 / mo

$ 15 / mo

$ 190 / mo

30 GB

$ 225 / mo

$ 15 / mo

$ 240 / mo

40 GB

$ 300 / mo

$ 15 / mo

$ 315 / mo

50 GB

$ 375 / mo

$ 15 / mo

$ 390 / mo

Hvis du går over på data, koster ATT $ 15 / GB for hver 1 GB du går over. Hvorfor vi ikke liker ATT, er hvordan de strukturerer planene sine. De ser ut til å vite at 6 GB er det søte stedet for dataanbruk, slik at de gjør planen enten 5 GB eller 15 GB. Du kan gjøre 5GB på $ 75 / mo og betale for ekstra data, eller overbetale for 15GB planen.

Når du kombinerer det med måten du må betale for telefonen din i avdragsbetaling, liker vi ikke ATT for øyeblikket.

Du kan sjekke ut resten av AT & Ts planer her.

T Mobile

T Mobile var en nær konkurrent til å være i de beste mobiltelefonplanene for studenter fordi de tilbyr ganske bra priser. Akkurat nå kan du få ubegrenset snakk, tekst og data for bare $ 95 per måned. Det er bare litt høyere enn det du vil finne på Republic Wireless, og det er $ 5 mindre per måned at det du betaler på Sprint for ubegrenset.

T Mobile tilbyr ubegrenset snakk og tekst, og de lar deg overføre dataene dine hver måned, opptil 20 GB. De slår aldri av dataene dine eller belaster deg mer, de smelter bare dataene dine for å gjøre det sakte. Det fine med det er at det ikke er noen overlag.

T Mobile s priser er ganske enkelt og grei, noe som er forfriskende. De tilbyr også 2 års kontrakter for telefonen, noe som er bra.

Slik ser prisene ut i dag:

T Mobile Prissetting 2016

Databruk

Månedlig pris

2 GB

$ 50 / mo

6 GB

$ 65 / mo

10 GB

$ 80 / mo

ubegrenset

$ 95 / mo

Hvis du vurderer T Mobile, sjekk ut deres planer her.

Konklusjon

Basert på våre sammenligninger, liker vi Republic Wireless og Sprint det beste. Hvis du har masse WiFi-tilgang, bør du vurdere å gå med Republic Wireless. Hvis du ikke gjør det, ser våren ut som den billigste planen.

Hvis du finner denne sammenligningen nyttig, vennligst del!

Skrive Inn Din Kommentar