Penger

Data Brudd: Dette er hvorfor MyFitnessPal Getting Hacked er en ganske stor deal

Data Brudd: Dette er hvorfor MyFitnessPal Getting Hacked er en ganske stor deal

Noen ganger tar vi vår e-postadresse for gitt.

Vi hører om hackere som stjeler personnummer og bankinformasjon, men vi gir vår e-post ut, vilje, for å få en informasjonskapsel eller en gratis forrett.

Ingenting mot gratis mat.

Du tenker aldri på konsekvensene før stikket til det uventede.

For eksempel føles 150 millioner brukere av MyFitnessPal-appen sagt etter å være varslet til februar Datasikkerhetsbrudd som fikk tilgang til e-postadressene og passordene sine.

Bruddet inkluderer brukernavn, e-postadresser og hashed-passord. Det inkluderte ikke personnummer, kjørerkortnummer eller andre offentliggjorte identifikatorer ... fordi appen ikke samler inn den informasjonen fra brukerne.

MyFitnessPals morselskap, Under Armor, fant ut om bruddet 25. mars og sendte brukere om det 29. mars.

Eventuelle betalingskortdata ble behandlet separat av Under Armor og ble ikke påvirket av MyFitnessPal-bruddet.

Du bør bry deg fordi hackere kan bruke eller selge e-postadresser og passord for å få tilgang til mer sensitiv informasjon.

I en epost som MyFitnessPal sendte ut til brukerne, foreslo treningsprogrammet deg "endre passordet ditt for en annen konto som du brukte samme eller lignende informasjon som brukes til MyFitnessPal-kontoen."

Jeg koblet også appen fra min Facebook-konto, sammen med omtrent 100 andre apper og nettsteder jeg bruker Facebook til å logge på.

Ta nå enkle trinn for å beskytte ditt privatliv, og du vil være mindre utsatt for større brudd på veien.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir pengerbesparende og gjeldsbetalingstips på Instagram på @savingwithspunk. Hun brukte mye tid på å endre passord i dag.

Skrive Inn Din Kommentar