Virksomhet

Hva hvis du ikke kan finne en jobb etter college?

Hva hvis du ikke kan finne en jobb etter college?

Det er ingen hemmelighet at det å finne en god jobb etter høgskolen, er ikke noe greit. Dette koker ned til et par grunner. Først er økonomien fortsatt ikke så stor. Og for det andre, har en høyskole grad blitt normen. Det er mer konkurranse enn noensinne i arbeidsmarkedet for akademikere.

Faktisk er dette så sant at det kan være lettere å få en høy betalende jobb ved å gå til en handelsskole enn den skal på college.

Så hva gjør du når du ikke finner en jobb?

Finn noe å tide deg over

Hvis du ikke finner jobben du vil ha, må du avgjøre det neste beste. Tross alt trenger du penger, ikke sant?

Vær kreativ og begynn å lete etter muligheter du ikke hadde opprinnelig tenkt på. Du kan finne mulige alternativer for heltid eller deltidsarbeid her hvis du er en britisk leser. Hvis du er fra USA, kan du sjekke de populære jobbwebstedene, se i klassifisert, og spør vennene dine og familie for jobbledere.

Hvis du ikke finner den perfekte jobben, kan du ikke bare jobbe. Du må finne noe som vil tide deg til du er i stand til å lande jobben du hadde øynene på.

Du kan også starte en sidekast og prøve å få inn litt ekstra inntekt på den måten.

Lag din egen jobb

Med internett er det ikke bare mulig å skape din egen jobb, men det er mulig å tjene mer penger for deg selv enn å jobbe for en arbeidsgiver.

Det er ikke å si å skape din egen jobb, det er enkelt, fordi det ikke er det. Men hvis du er en ambisiøs person, er det mer enn mulig.

Finn ut hvordan du kan bruke dine ferdigheter til å starte en frilansvirksomhet.

Frilansvirksomheter krever lite eller ingen oppstartskostnader og er en av de raskeste måtene å tjene penger på. Hvis du er i stand til å skape din egen jobb, vil du se at ikke å få drømmejobben din rett ut av college var en velsignelse i forkledning.

Start nettverk

Når jeg sier nettverk, snakker jeg ikke om å gå til hendelser og overlevere CV eller visittkort til hundre personer. Etter min erfaring er den slags nettverk ganske ineffektiv.

I stedet bør du konsentrere deg om å få meningsfylte relasjoner med folk du beundrer. For eksempel er det noen som har en stilling som du vil at du kan bli venner med? Send personen en epost, ring ham eller ta ham ut til kaffe.

Du bør ikke spørre denne personen for store favoriserer. Bli bare venner og lær virkelig fra denne personen.

De meningsfulle forbindelsene du gjør, kan virkelig hjelpe deg med å få karrieren din fra bakken. Ta en titt på denne veiledningen om hvordan du skal nettverket som en sjef.

Persevere Og Finn En Job

Arbeidsmarkedet er hardt - du har litt alvorlig konkurranse. Hvis du vil lande den drømmejobben, må du være i samsvar med innsatsen din.

Kort sagt, ikke gi opp. Gjør hva du må gjøre nå for å overleve økonomisk mens du jobber med å tukke nærmere på stillingen du vil være i.

Skrive Inn Din Kommentar