Penger

Hvordan tjene penger med ditt digitale kamera

Hvordan tjene penger med ditt digitale kamera

I år vil tusenvis av amatørfotografer snappe bilder på sitt digitale kamera og selge dem på nettet for ekstra penger. Det er lett å gjøre, og du trenger ikke engang å være relatert til Ansel Adams for å få et stykke av det.

Her er hva du trenger å vite. Arkivfotosider rundt på nettet samler bilder fra både profesjonelle og amatørfotografer. De oppretter deretter et nettgalleri som gjør det mulig for bedrifter og nettsteder å kjøpe bilder til kommersiell og personlig bruk.

Hver gang en av bildene dine er kjøpt, vil du motta en kommisjon, og virksomheten / nettstedet vil få rett til å bruke bildet ditt i et nyhetsbrev, et webbanner, etc. Lagervilkårene vil også ta oppdrag for å sette opp avtalen .

Hvis du er interessert i å gi dette et forsøk her er noen tips:

1. Vet hvilke bilder som selges

Ethvert bilde du sender til et lagerfotoside vil kreve godkjenning før du går, så i mindre er du klar for en flurry av avslagsmedlemmer med tittelen "Nah-vi er gode", sørg for at du sender inn kvalitetsbilder som er verdige og etterspurt. iStockPhoto har en praktisk liste over hva slags bilder selger best: Stock Photo Demand List.

Kort sagt er det at de er fullt utstyrt på vanlige bilder som solnedganger, valper og søte babyer. Men de trenger bilder av ting som sportsarrangementer, feriefester og selskapets retreater. Sørg også for at bildene dine er riktig formatert, beskåret og fri for røde øyne før du sender dem.

2. Selg til flere selskaper

De sier når du investerer i aksjer som du bør diversifisere, og det samme gjelder når du selger bilder. Vellykkede selgere har sine bilder oppført med flere selskaper for å tiltrekke seg så mye virksomhet som mulig.

Tre av de mest populære selskapene du kan liste bildene dine med er iStockPhoto.com, ShutterStock.com og Fotolia.com.

3. Vær vedvarende

Når du begynner å sende inn bilder, kan du merke at mange av dem blir avvist. Ikke ta det personlig og innse at din aksepterte innsendingsfrekvens vil øke etter hvert som du blir kjent med hva slags bilder selskaper ønsker å kjøpe.

Kommisjonen for å selge ett bilde er ikke veldig høy på bare en dollar eller to. Men det kan begynne å legge opp veldig raskt. Si for eksempel du sender inn din første samling av bilder og begynner å selge 3 av dem om dagen. Etter et år vil du ha samlet over $ 1500 i passiv inntekt. Hvis du begynner å legge til et ekstra bilde i samlingen hver dag, vil du raskt se disse inntektene klatre.


Skrive Inn Din Kommentar