Investere

3 metoder for å spare på college i 2016 (Plus Bonus Tips!)

3 metoder for å spare på college i 2016 (Plus Bonus Tips!)

Takk Upromise for sponsing av dette innlegget. Mens dette var en sponset mulighet fra Upromise, er alt innhold og meninger uttrykt her, min egen.

Oh, college dager. Selv mens jeg studerte økonomi, gjorde jeg noen store penger feil. Den største feilen ble gjort før college. . . .

Hadde jeg reddet for college? Nei. Jeg visste ikke engang hvordan å spare penger!

Gikk jeg inn i studielånets gjeld? Jepp.

Var det nok penger på bankkontoen min for å fylle et barnbasseng mens jeg var på college? Knapt en dråpe.

Dessverre tok det litt tid for meg å lære gode økonomiske prinsipper. . . du vet, som de som er nevnt i denne artikkelen.

Men det viktigste er at jeg til slutt våknet opp og skjønte at det var en bedre måte å håndtere penger på.

Og hør når det kommer til college, jo før du begynner å spare, jo bedre. Opplæringsrentene har vært latterlig høyt, og mens ingen vet hva fremtiden holder, ser det ut til at trenden fortsetter.

Mine damer og herrer, du må lagre for college - enten du er på college eller du planlegger å delta på et tidspunkt i fremtiden. La meg vise deg noen metoder du kan bruke samtidig - hvis du er dristig.

1. Stopp å kjøpe ting du ikke virkelig trenger, og legg pengene mot college.

Sjansen er, hvis du bor i Amerika, er du økonomisk rik. Hvis du ikke tror på meg, gå videre til GlobalRichList.com og ta et øyeblikk for å finne ut hvor rik du er i forhold til resten av verden. Ikke bekymre deg. Jeg venter mens du knuser noen få tall.

[Intermission musikk. Bach, eller noe.]

Ok, hva fant du ut? At du er i topp 25% av de rikeste menneskene i verden etter inntekt? At du er i topp 10%? 5%? 2%?

Du ser, du er rik. Hvis du er rik på hva du allerede har (din fantastiske inntekt), og du vet at utdanning er viktig, hvorfor skulle du kjøpe ting du egentlig ikke trenger og ofre muligheten til å finansiere din høyskoleutdanning (eller barnas høyskoleutdanning)?

Ikke misforstå meg. Det er greit å ha litt moro nå og da. Men i stedet for å finansiere en Tesla Model S og krysse nedover veien med gullkjeder rundt nakken, tror du ikke det ville være forsiktig å investere penger i utdanning?

Husk, bare fordi du er rik betyr ikke at du har råd til luksus.

Dessverre er høgskolen dyrt, og min mistanke er at undervisningsinflasjonen kommer til å overstige den generelle inflasjonen for en stund. Spar penger for det som betyr noe. De morsomme tingene kan komme senere. Dessuten har tilfredshet en dyd.

2. Når du kjøper ting, tjen penger tilbake belønninger og legg dem mot college.

Hver gang en gang vil jeg oppdage en ny måte å spare penger på varer som jeg allerede hadde tenkt å kjøpe. Hver dollar teller, spesielt når du vurderer hvordan sammensatte renter kan være til fordel for investeringskonto, som for eksempel 529 høyskolebesparelsesplanen.

upromise av Sallie Mae kan hjelpe deg med å spare på college. Faktisk kan det til og med hjelpe deg med å betale av de irriterende studielånene. I tillegg er det ganske enkelt å bruke. #Upromiseit #UpromiseFinFit

Slik fungerer det. Bare bli med gratis på Upromise.com. Der kan du starte din online shopping og tjene en prosentandel i kontanter tilbake på kjøpene du gjør.

Best ennå, med Upromise kan du handle på mer enn 850 nettpartners nettsteder og spare på college ved å gjøre dine daglige kjøp.

Hvorfor ville du ikke dra nytte av noe sånt? Slår meg.

En annen flott funksjon i dette programmet er muligheten til å investere penger du tjener til en kvalifisert 529 høyskolebesparelsesplan. Disse planene gir en skattefordelert måte å spare for kvalifiserte høyere utdanningskostnader.

I studielånets gjeld? Du kan velge å kaste pengene dine tilbake mot et kvalifisert studielån. Hva en fantastisk måte å bøte bort på din gjeld!

Alternativt kan du overføre pengene til en FDIC-forsikret Upromise GoalSaver-konto eller trekke pengene ut med sjekk (hvis du trekker ut med sjekk, unngå fristelsen til å bruke pengene for utgifter til utdanning).

Klikk her for å bli med Upromise gratis. Jeg tror du vil være glad du gjorde.

3. Systematisk lagre for college (lage en plan).

Mens det er en god ide å bruke tilbakebetalingsbelønninger og pengepenger fra familiemedlemmer for å spare på college, kan de ikke være nok til å finansiere en høyskoleutdanning. I stedet for å forlate opplæringsfinansieringen til sjanse, oppfordrer jeg deg til systematisk lagre for college.

For å gjøre det, må du beregne kostnaden for høyskolen. Ved å ta hensyn til faktorer som årlige studiekostnader i dagens dollar, koster kollegiet inflasjonsraten, forventede år av deltagelse, prosentandelen av kostnadene du planlegger å dekke fra besparelser, og antall år til college, kan du få en ide av hvor mye høgskolen vil koste når du registrerer deg.

Når du har lagt inn disse faktorene, ta en titt på besparelsesmålet ditt. Det er hvor mye penger du trenger å spare totalt for å betale for college.

Det er mange andre faktorer som går ut på å finne ut, for eksempel hvor mye du må spare hver måned til du begynner på college for å få nok penger til skolen. Noen av disse faktorene inkluderer:

  • Hvorvidt du bruker skattefordelte høyskolebesparelsesplaner
  • Hvor godt investeringer forventes å utføre i løpet av tiden du sparer for college
  • Hvor mye penger du forventer fra andre kilder som tilbakebetalinger, pengepenger fra venner og familie, og arv

Min anbefaling er at du setter deg ned med en finansiell rådgiver for å finne ut hvor mye penger du skal spare mot utdanning.

Endelig - Likevel Vital - Bonus Tips

Lagre for høyskole, i min erfaring, er ganske lavt på folkens oppgaveliste. Hvorfor? Fordi de tenker på regninger som må betales, må forskningen som skal fullføres før en plan gjennomføres (som kan føle seg overveldende), og muligheten for at høyskolefondene ikke blir utnyttet uansett.

Mens disse bekymringene representerer reelle utfordringer, er det reelle løsninger for hver av dem.

Få på et budsjett.

Start et budsjett for å spare penger på dine gjentatte og engangsutgifter. Reduser kostnaden for dine tilbakevendende regninger for store besparelser som du kan bruke til å finansiere din høyskolebesparelsesplan.

Bare start.

Selv om det kan virke som en lære å finne ut hvor mye du trenger å spare hver måned eller for å finne ut hvilken type skolepengekonto du må starte, begynner du i dag. Når du bare starter på en oppgave, vil du være motivert for å fortsette og fullføre den.

Forbered deg på muligheten.

Selv om barnet ditt ikke kan velge å bruke høyskolefondene, har enkelte kontoer muligheten til å bli overført til andre støttemottakere, eller midlene kan benyttes for ikke-kvalifiserte utgifter (selv om det er fangster).

Enkelt sagt, det er bedre å få midler tilgjengelig og ikke trenger dem enn å trenge dem og ikke ha dem.

Ta det første skrittet i dag for å spare på college. Det er lettere enn du kanskje tror.

Ønsker du å tjene en enkel ekstra $ 20 til din Upromise-konto? Henvis vennene dine til Upromise og få $ 20 lagt til i kontoen din.

Skrive Inn Din Kommentar