Penger

Tjen penger ved å hjelpe studenter

Tjen penger ved å hjelpe studenter

Bor du i nærheten av et universitet eller felleskole? Kjenner du noen nåværende studenter? I så fall har du mulighet til å tjene penger ved å hjelpe disse studentene!

Med litt kreativitet, nettverk og fleksibilitet til å jobbe med varierte tidsplaner, kan du tjene penger ved å hjelpe studenter ved hjelp av følgende veier:

Bli veileder

Visst, de fleste av oss har hørt om veiledere for standardiserte tester som SAT, MCAT og LSAT, men hva med veiledning for bestemte emner på høyskolenivå? Hvis du har et vell av kunnskap i et bestemt område, legg det til god bruk ved å tilby dine tjenester til en student i nød. En fin måte å knytte deg til veiledningsstillinger, er å kontakte studenttjenesten på en lokal skole og be om å bli lagt til skolens veiledningsliste. Noen skoler kan kreve at du består en plassering eksamen og alle vil kreve referanser og et CV.

Når du er oppført, bruk kontaktene dine på skolens kontor for å oppsøke student som trenger veiledningstjenester. Du kan velge å jobbe med en student daglig, månedlig, etc. Du kan også velge å angi gebyrstrukturen din med timepris eller flat rate. Du vil kanskje vurdere en hybrid tilnærming til betalinger, slik at du kan appellere til flere studenter og familier.

Rediger papirer

For de ikke-forfattere der ute, kan fullføre en term paper eller essay samling være en uhyggelig prøvelse. Hvis du liker grammatikk, kan du stave og er villig til å lese ramblings av en college freshman, kan du lage en side virksomhet ut av redigering av papirer for studenter. En advarsel er at du ikke kan skrive papiret til studenten - du ville aldri risikere å bli en del av en akademisk uærlighetskandale. Men du kan tilby redigeringstjenester som inkluderer stavemåte, tegnsetting, verbtid, setningsstruktur etc.

Bli en karriereforbindelse

Ja, det er heltidsansatte på hver høyskole hvis jobb er å hjelpe studenter med jobbsøking. Men med klemt budsjett og uendelig behov for denne typen rådgivende tjeneste, er det en overflod av muligheter for de som spesialiserer seg på karriere-relaterte tiltak. Du kan starte en sidevirksomhet for å hjelpe elevene til å fullføre jobb / karriereprofiler, bistå med oppretting og redigering av CV og dekningstegn eller tilby intervjuforberedelse. Tatt i betraktning det tøffe arbeidsmarkedet de siste gradene blir kastet inn, det er et stort potensial for å tjene ekstra penger på denne måten.


Skrive Inn Din Kommentar