Penger

Hvordan tjene $ 100s ved å leie et rom i huset ditt

Hvordan tjene $ 100s ved å leie et rom i huset ditt


Har du et ekstra rom i huset ditt? Hva med en tom leieavdeling eller et separat oppholdsrom som er knyttet til ditt hjem? I så fall har du en potensiell kontantko på hendene!

Med den økte prisen på både forretningsreiser og fritidsreiser, ser mange mennesker på å redusere kostnadene så mye som mulig. En flott måte er med reduserte losjiutgifter gjennom hjemdeling og hjemleie i reisemarkedet.

En vinn-vinn for alle

Når du leier ut et rom i hjemmet ditt til turister, tjener du penger mens de sparer det. Så lenge du er forsiktig med å velge en trygg og pålitelig avenue for utleiearbeidet ditt, kan du enkelt gjøre $ 100, spesielt hvis du bor i nærheten av en stor attraksjon eller byområde.

Den beste delen er at disse forslagene er for kortsiktige leieforhold - ingen romkameratskrekkhistorier her!

Hvordan det fungerer

I utgangspunktet er ideen lik den for et online datingside: Du setter opp en profil som viser bilder av rommet ditt, skriver om området hvor rommet er inne (kanskje med lokale attraksjoner, transportalternativer osv.), Og gjestene kan søke du er basert på beliggenhet eller nærhet til et stort område / attraksjon. Når en gjest velger din plass, starter de kontakt ved å sende en melding med angivelse av deres interesse. Du kan velge å svare eller ignorere meldingen etter gjennomgang av gjestens profil og vedlagte anmeldelser.

Hvis dere begge kommer til en avtale om lengden på oppholdet og datoene, blir reservasjonen satt via nettsiden / plattformen. I de fleste tilfeller tar nettbutikken seg av betalingsdelen av prosessen, og du mottar en direkte overføring når pengene er tilgjengelige på din vertskonto.

airbnb

Akkurat nå er en av de mest populære veiene for korttidsleie Airbnb. Med Airbnb kan du oppgi rommet ditt eller leiligheten på nettets online markedsplass, og reisende kan kontakte deg / reservere plass til den prisen du angir. Det er ingen gebyrer for å legge inn profilen din, og Airbnb sender en profesjonell fotograf til ditt hjem gratis på de fleste områder (du legger inn en rekke bilder for å lokke ferierende til å velge oppføringen), men de samler inn 3% av eventuelle bekreftelser reservasjon som behandlingsgebyr.

På Airbnb-kundelisten finner du profesjonelle fagfolk som er i byen for bedrifter, ferierende, folk i byen for spesielle arrangementer, lokalbefolkningen som ønsker å utforske sin egen turf og folk som ønsker å sjekke ut et område før de kan flytte der. Med hensyn til hva du kan liste, inkluderer Airbnb-alternativene en enkel oppføring for en seng eller futon helt opp til oppføring av et helt hjem. De har til og med en spesiell oppføringskategori for mellomrom som trehus og slott! 🙂

Med hensyn til sikkerhet tilbyr Airbnb 24/7 telefonsupport, en $ 1M verneplan, anmeldelser og et omfattende meldingssystem for verter å kommunisere med sine gjester. Tydeligvis vil du ta deg tid til å nøye skjule eventuelle potensielle gjester før ankomst!

For betalinger blir pengene overført direkte fra Airbnb til verter, vanligvis innen 24 timer etter gjestenes ankomst.

Andre utleieplattformer

Airbnb kan være et av de mest anerkjente navnene i denne bransjen, men de er ikke de eneste som tilbyr denne typen korttidsleie via en online plattform. Andre selskaper du kan bruke til å liste opp plass er:

  • 9flats.com
  • Vacodia.com
  • HouseTrip.com
  • HomeAway.com

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar