Penger

4 Bedrifter (inkludert HSN) Trenger arbeidstjeneste fra hjemmet. Slik bruker du

4 Bedrifter (inkludert HSN) Trenger arbeidstjeneste fra hjemmet. Slik bruker du

Å jobbe hjemmefra er kjempebra - men det visste du sikkert allerede.

Jeg mener det er derfor du er her, ikke sant?

Du ser etter å ha en fantastisk jobb-hjemme-jobb som gjør at du kan bli hjemme hos barna, kjæledyrene, kjøleskapet ditt - uansett hva det er du verdsetter mest i denne verden. Og jeg klandrer deg ikke, ikke en bit.

Nedenfor finner du en rekke jobb-hjemme-jobber som gir deg frihet og fleksibilitet til å leve livet ditt slik du vil (dvs. uten den elendige pendelen og den grusomme tortur-enheten som er et par bukser).

4 jobber fra hjemmet jobber som er åpne akkurat nå

Ta en titt på disse fire jobben fra jobben du kan søke om i dag!

1. Kundeservice Representant på VIPdesk

VIPdesk er en amerikansk-basert call center-leverandør.

Selskapet leter etter deltidsrepresentanter for kundeservice å bistå kunder via telefon ved å planlegge avtaler eller henvise dem til forskjellige entreprenører i HomeAdvisor-programmet. Du vil også være opptatt av upselling og cross-selling til kunder og konvertere henvendelser til henvisninger.

Du må ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent, selv om noen høyskole er foretrukket, og bør ha minst ett års tidligere kundeopplevelse. Du trenger også et rolig hjemmekontormiljø og en stabil internettforbindelse. Du kan se resten av de tekniske kravene her.

Du bør ha utmerket kommunikasjons- og datakompetanse, og en interesse for reparasjonstjenester er et pluss.

Søkere skal bo i et av følgende tilstander: Arizona, Colorado, Florida, Georgia, Illinois, Indiana, Maryland, Nevada, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Utah og Virginia.

Det finnes en rekke tilgjengelige skift som du kan lære mer om her, men du bør også være forberedt på å jobbe minst ett helgskifte. Deltidsansatte kan jobbe opptil 29 timer hver uke.

Denne stillingen betaler opp til $ 18 per time (en kombinasjon av en timepris i tillegg til insentiver).

Gå her for å søke om denne jobben.

2. Kundeservice Representant ved HSN

HSN, Home Shopping Network, leter etter Heltidsrepresentanter til å jobbe hjemmefra.

Du vil angi innkommende støtteanrop, svare på kundespørsmål og løse problemer som ofte er komplekse. Du bør kunne bruke aktiv lytte til relé kundebehov og selvstendig bestemme det beste handlingsforløpet.

Du bør også kunne feilsøke og ta beslutninger som best skal betjene kundene og selskapet.

Du må ha et videregående diplom eller GED-ekvivalent, og tidligere kundeopplevelse er et pluss. Du bør også være en utmerket kommunikator og ha eksepsjonell datakompetanse (inkludert Microsoft og Outlook) og organisatoriske evner.

Du må ha en høyhastighets, kablet internettforbindelse, et telefonhodesett og en standard, kablet telefon med hjemnummer.

Søkere bør bo i eller rundt Nashville eller sentrale Tennessee-området (akseptable områdekoder inkluderer 931 og 615).

Mens stillingen er på heltid, er det ingen informasjon om spesifikke timeplanskrav, lønn eller ytelser som inngår i stillingen. Vi har kommet ut til selskapet for å finne ut mer informasjon, og vi oppdaterer dette innlegget når vi finner ut.

Gå her for å søke om denne jobben.

3. Kundeservice Spesialist på LearnDash

LearnDash er et WordPress-plugin som hjelper folk å skape, administrere og selge nettbaserte kurs.

Selskapet søker for tiden en deltid kundeservice spesialist å yte teknisk støtte til brukerne.

Du vil stille spørsmål, feilsøke og undersøke og lede kunder til en løsning. Du vil også være ansvarlig for å opprettholde og oppdatere dokumentasjon og adressere forhåndsforespørsler.

En god passform for denne rollen vil være kompetent med WordPress, ha en bevist track record i kundeservice og vil ha en grunnleggende ferdighet i CSS og HTML. En bachelorgrad er foretrukket, men ikke nødvendig.

Du må være lokalisert i Nord-Amerika.

Det er ingen lønn inkludert i stillingen, men vi har kontaktet selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi finner ut mer informasjon.

Gå her for å søke om denne jobben.

4. Kundeopplevelse Spesialist på Toptal

Toptal er et nettverk av de beste freelance-designere, utviklere og finanseksperter som hjelper bedrifter å ansette "topp talent".

Selskapet leter etter en heltidsklient erfaring spesialist å jobbe direkte med kundene for å identifisere, adressere og løse problemer og drive klientprosesser og tiltak for å bedre kundeopplevelsen.

Du bør ha enestående kommunikasjonsevner, evnen til å bygge sterke faglige relasjoner og en historie med vellykkede klientinteraksjoner. Du bør være uavhengig, proaktiv og vedvarende. Kunnskap om programvareutviklingsfeltet er et pluss.

Søkere kan være lokalisert hvor som helst.

Det er ingen informasjon om lønn eller ytelser som inngår i stillingen, men vi har kommet ut til selskapet og vil oppdatere dette innlegget når vi hører tilbake.

Gå her for å søke om denne jobben.

Og hvis du er ute etter enda mer fantastiske jobb-hjemme-jobber, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook! Vi legger nye muligheter der hele tiden.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar