Penger

4 Startups Hiring Work-From-Home Medarbeidere akkurat nå (fordelene er vanvittige!)

4 Startups Hiring Work-From-Home Medarbeidere akkurat nå (fordelene er vanvittige!)

Redaktørens notat: Vi har blitt informert om en av jobbene i dette innlegget har blitt fylt, men gode nyheter - de andre er fortsatt åpne! Du kan også følge The Penny Hoarder Jobs på Facebook for å få det siste på flere kule jobber som disse.

Fordelene er nesten viktigere enn å betale i disse dager.

Jeg forsto dette raskt da jeg kom inn i arbeidsstyrken. Helseforsikring, betalte feriedager, ubegrensede syke dager, teknologistipendier og arbeidstiden fra hjemmet? Det er verdt en pokker mye mer enn et par ekstra dollar på min betalestub.

Så da jeg kom over disse jobbene fra hjemmet (en stor fordel i seg selv) med fantastiske fordeler, ville jeg dele dem med deg.

4 jobber fra hjemmet jobber med enorme fordeler

Nedenfor finner du kundeorienterte jobber ved fire oppstart med vanvittige fordeler, inkludert utdanningskreditter, betalte turer til Norge, ubegrenset Starbucks og obligatorisk bursdagssedag.

Renter pikket? Mine også, så du kan skynd deg fort og komme på disse!

1. Kunde Lykke Spesialist ved planløsning

Beste. Jobb. Notering. Noen gang. Yup, jeg gjør det helt klart - og det høres ut som om selskapet er ganske søtt også.

Acuity Scheduling er et 10 år gammelt online planleggingsfirma (jeg liker lyden av det) basert i New York City. Og den har en stor personlighet.

Arbeidslisten er skrevet som en datingannonse: "Mens jeg vanligvis ikke gjør denne typen ting, skjønte jeg at det var på tide å" sette meg der ute "og se om, bare kanskje, kunne den rette personen lese på andre siden av skjermen. "

Den rette personen vil være et menneske som elsker å snakke, e-post og leve med andre mennesker. Sagt menneske vil bidra til å løse kundeproblemer - selv om det bare er et "Glemt passord" -problemet. Mennesket får bonuspoeng hvis du kan takle noen grunnleggende koding og lage videoer.

Og Acuity lover å behandle sitt nye menneske med forsiktighet. Først betaler lønnene fra $ 45 000 - $ 65 000, avhengig av erfaring og ferdigheter. Selskapet sier også at de dekker 100% av medarbeidernes medisinske, dental- og visjonspremier. Ansatte mottar også en 401 (k) og får en årlig $ 5000 kreditt for videreutdanning.

Interessert i en første date - feil, intervju? Søk på nettet.

2. Kundesuksess Engineers at Appear.in

Denne oppstarten i Norge bygger i dag 18 personer, men vokser raskt. Appear.in spesialiserer seg på ett-klikk videosamtaler.

Akkurat nå rekrutterer en kundesupportingeniør - noen som vil gjøre «kunder til de lykkeligste menneskene rundt». Opp for oppgaven?

Du vil bidra til å løse tekniske problemer og samle tilbakemeldinger fra kunder. Du vil også jobbe sammen med produktgruppen for å bygge verktøy som hjelper med kvaliteten på støtten.

På grunn av mengden techiness som kreves, vil Appear.in ha noen som har bakgrunn i datavitenskap, informatikk eller IT. I tillegg bør du være ivrig etter å fortsette å lære.

For deg? Ikke bare vil du komme til å jobbe hjemmefra, Du reiser til Norge (gratis) for teambyggingsturer. Jeg er solgt!

Hvis du er interessert (i jobben og Norge), søk på nettet.

3. Kundestøtteagent på InVision

InVision beskriver seg som et designsamarbeidsprosjekt (som ikke krever en enkelt kodekode - poengsum!).

Faktisk er det verdens ledende plattform av sin type, med mer enn 2 millioner designere, produktledere og markedsførere som flocker til produktet. Disse oppstartene og byråene inkluderer store navn, som Uber, Evernote og Twitter.

Nå trenger den noen som kan hjelpe med kundesupport - jobber med kunder for å svare på spørsmål.

Som kundestøtte agent har du gode skriftlige og verbale kommunikasjonsevner. Og du må ha personligheten ned: "Du er en naturligfødt evangelist med smittsom entusiasme," opplistingslandene. "Du er fleksibel, elsker å ha mange strykejern i brannen, og har evnen til å holde orden og på toppen av alt."

Det vil hjelpe hvis du har kunnskap om designpraksis og verktøy (foretrukket, ikke nødvendig). Du må også være lokalisert i amerikanske østlige eller sentrale tidssoner.

Ah, ja, fordelene. "Hver InVision-medarbeider får friheten og verktøyene til å gjøre sitt beste arbeid, uansett hvor de velger." Så det betyr at du kan jobbe hjemmefra - eller hvor som helst, egentlig.

Du vil også ha en fleksibel feriepolitikk, ubegrenset Starbucks-kort (WHAT !?) og ubegrenset tilgang til bøker knyttet til jobben din.

Så ta tak i din siste betalte kopp Starbucks og søk online i dag.

4. Kundesuksessens ingeniør hos TaxJar

TaxJar ønsker noen som er "sulten" for denne stillingen - for datatypen av informasjonskapsler, sannsynligvis

Denne oppstarten hjelper e-handel selgere å navigere i det uklare vannet i salgsskatt. Det henvender seg til mer enn 5000 bedrifter, inkludert Erin Condren (som i agendaene), MailChimp, Marvel og Sony.

Enda mer imponerende? Selskapet er helt fjernt, med ansatte stasjonert over USA. Og nå trenger den en kundesuksessingsingeniør som vil jobbe med kundene for å løse tekniske problemer.

For å få tak i denne jobben, trenger du mye teknisk erfaring og eksponering for programmering.Du bør kunne kommunisere med kunder på telefonen og via e-post. Du må være ansvarlig, smidig, ydmyk og en lagspiller. Vær alltid villig til å lære noe nytt.

Åh, og fordelene er kjempebra. Ikke bare er jobben en jobb-hjemme-type, den tilbyr også en konkurransedyktig lønn; full helse, dental og visjon dekning; ubegrenset vacay; obligatorisk bursdag ferie; et gratis Amazon Prime medlemskap; en gratis Kindle eller Fitbit; gratis Spotify Premium; og månedlige treningsstudier - for å nevne noen.

Hvis du er interessert, søk på nettet.

Interessert i flere jobb-hjemme-jobber? Eller kundeservicejobber? Du finner mye av det på vår Facebook-side.

Din sving: Hva er din drømmejobb?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar