Banker

De tre største faktorene for Student Loan Forgiveness Eligibility

De tre største faktorene for Student Loan Forgiveness Eligibility

Alle med studentlån gjeld ønsker å vite svaret på et enkelt spørsmål: Er jeg kvalifisert for noen form for studielån tilgivelsesprogram? Og svaret er kanskje ... Men du må kjenne til de faktorene som bestemmer studielånets tilgivelse, og om du kunne kvalifisere for et program eller ikke.

Det er viktig å merke seg at det er noen hovedtyper av studielån tilgivelsesprogrammer. Din kvalifisering er avhengig av dette. Disse typer programmer er:

 1. Studentlån tilgivelse programmer
 2. Studentlån tilgivelse som en del av et studielåns tilbakebetalingsprogram
 3. Studieavtaler for tilbakebetaling av studielån
 4. Studielåns kansellerings- og utslippsprogrammer

Gitt denne informasjonen, her er de største faktorene som potensielt kvalifiserer deg til studentlånsgivelsesplaner.

# 1 Studentlånsavdragsplanen

De fleste låntakere vil potensielt oppnå noen form for lån tilgivelse fordi de er på en inntektsbasert tilbakebetaling plan. Også, noen studentlån tilgivelse programmer krever at du har en bestemt lån type.

For eksempel tilbyr følgende tilbakebetaling planer potensielt studielån tilgivelse etter en viss tid. Vi kaller disse de hemmelige studielånets tilgivelsesplaner:

 • Inntektsbasert tilbakebetaling (IBR): Hvis du har lån fra før 1. juli 2014, vil betalingen din ikke være høyere enn 15% av din skjønnsmessige inntekt, og du vil foreta betalinger i 25 år. På det tidspunktet vil dine lån bli tilgitt. Hvis du er låner med lån etter 1. juli 2014, vil lånet ditt ikke overstige 10% av din skjønnsmessige inntekt, og lånet vil bli tilgitt etter bare 20 år.
 • Betal som du tjener (lønn): Med LØP, vil du ikke betale mer enn 10% av din skjønnsmessige inntekt, og lånet ditt vil også bli tilgitt etter 20 år.
 • Revidert lønn som du tjener (RePAYE): Tilbakebetaling planen kapper fortsatt betalingen din til 10% av din skjønnsmessige inntekt, og lånet vil bli tilgitt etter 20 år.
 • Inntektsberettiget tilbakebetaling (ICR): På denne planen vil betalingen din bli avkortet til 20% av din skjønnsmessige inntekt, og lånene dine vil bli tilgitt i slutten av 25 år.

Det er viktig å merke seg at noen studielån tilgivelsesprogrammer også krever at du er på riktig tilbakebetaling plan for å være kvalifisert. For eksempel er en av de mest populære studietillatelseprogrammene Offentlige Tjenestelønn Forgivelse (PSLF).

For å være kvalifisert, er en av kravene at du er på en av flere tilbakebetaling planer: Standard 10-Year Plan, IBR, PAYE, eller RePAYE. Hvis du ikke har den riktige tilbakebetalingsplanen, vil ikke betalingen din regnes med tilgivelse av studielån.

# 2 Din jobb

De fleste studielåns tilgivelsesprogrammer og studielånsutbetalingsprogrammer er basert på jobben din.

For eksempel krever Public Service Loan Forgiveness (PSLF) at du skal jobbe i offentlig tjeneste. Dette er imidlertid en bred kategori av sysselsetting. Noen vanlige jobbtyper inkluderer:

 • lærere
 • Helsearbeidere
 • Statlig og lokal myndighet
 • Politi, brann og andre første respondenter
 • Militæret

Det viktige aspektet ved å kvalifisere for PSLF er at du faktisk jobber for non-profit, og ikke en entreprenør. Mange mennesker diskvalifiseres fra PSLF og andre lån tilgivelsesprogrammer fordi de ikke er teknisk ansatt av riktig arbeidsgiver. I stedet kan de være kontraktsarbeidere (de som mottar en 1099), eller de kan være ansatt av en for-profitt underleverandør.

For mange statsbaserte studielånsutbetalingsprogrammer kan du bare få tilbakebetalingshjelp hvis du jobber i det bestemte feltet og stedet som programmet tillater.

Til slutt tilbyr mange bedrifter nå bistandsprogrammer for studielån, men igjen, for å kvalifisere, må du jobbe for selskapet og følge vilkårene i programmet.

# 3 Din studielånstype

Endelig er det viktig at du har den riktige studielånstypen som kreves av studielånets tilgivelsesprogram. Noen studielån kvalifiserer ikke for tilskuddsprogram for studielån, og låntakere kan være sjokkerte for å lære det for sent.

Det største eksemplet på dette er Public Service Loan Forgiveness (PSLF). Låntakere må ha direkte studielån for å være kvalifisert for programmet. De kan ikke ha andre lånetyper, for eksempel FFEL.

Det er viktig at du vet hvilken type lån du har før det er for sent. Vi har sett låntakere som tror de har gjort kvalifiserende betalinger for PSLF, bare for å finne ut at de ikke hadde den riktige låneformen etter mange år med å betale.

Det er også viktig å merke seg at private lån vanligvis ikke har noen form for lånsgivningsmuligheter knyttet til dem. Hvis du sliter med å ha råd til dine private studielån, kan du lære alternativene dine for privat studentlån gjeld her.

Det er også andre faktorer

Dette er ikke alle faktorene som bestemmer studielånets tilgivelsesberettigelse, men de er de vanligste.

Det er tilgivelses- og låneutslippsprogrammer tilgjengelige for mange grunner og faktorer, inkludert funksjonshemming, svindel, død og mer. Du kan lese mer om alle de ulike typene tilgivelse for studielån i vår Definitive Guide to Student L oan Debt.

Skrive Inn Din Kommentar