Penger

Hei militære medlemmer! Denne veteranen viser hvordan han tjente en ekstra $ 500 i 6 måneder

Hei militære medlemmer! Denne veteranen viser hvordan han tjente en ekstra $ 500 i 6 måneder

Familier over hele landet (og verden) har nylig funnet ut at militærlønnen skal øke med 1,3% fra januar 2016.

Selv om økningen er velkommen, er den fortsatt mindre enn de stigende levekostnadene, som har økt 1,9% de siste 12 månedene. For hardt arbeidende medlemmer betyr det å strekke sine dollar enda lenger.

Vi var begeistret for å se så mange restauranter og butikker tilbyr gratis ting til veteraner i forrige uke - men vi vet alle gratis mat betaler ikke regningene.

Så vi snakket med Capt. Arron Conley, en feltartiller i US Army, og pensjonerte Brig. Gen Daniel Bader, som tjente 27 år i luftvåpenet, om hvordan servicemedlemmer kunne få inn noen ekstra penger. De ga oss en veldig enkel ide du kanskje ikke har vurdert ...

Endre kredittkortet ditt.

Det høres kanskje langt ut, men både Conley og Bader har klart å tjene penger tilbake - vi snakker hundrevis av dollar - bare ved å bruke et PenFed Visa Defender-kort.

De ga oss noen insider tips om hvordan dette fungerer for dem. Ta en titt:

Tips nr. 1. Spar $ 100s ved å unngå årlige avgifter

De fleste belønningskortene har årlige avgifter (ofte så høyt som $ 95), slik at byttekort vil føre til besparelser - både nå og i årene som kommer.

Hvorfor? Fordi PenFed Defender-kortene ikke har årlige avgifter og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer.

Selvfølgelig, hvis du har en balanse på kortet, er det rentegodtgjørelser - akkurat nå, mellom 8,99% og 17,99% - men du bør likevel betale kortet fullt ut hver måned uansett. (Husk: Hvis du ikke kan være ansvarlig med et kredittkort, er ingen belønninger verdt å gå inn i gjeld over.)

Tips nr. 2. Øk din tilbakebetaling% for å tjene litt ekstra penger

Bader, den pensjonerte brigadgeneralen, pleide å ha et kredittkort som tjente ham 1% kontant tilbake. Da han lærte om PenFed Defender Visa Signature®-kortet, bestemte han seg for å bytte.

Det er fordi Defender-kortene gir deg 1,5% kontant tilbake på hvert kjøp - uten grense.1 Det er ganske høyt for et tilbakebetalingskort, spesielt en uten avgifter.

I løpet av seks måneder har Bader hatt kortet, og han har tjent mer enn $ 500 i cash-back-belønninger, som han (smart) bruker for å hjelpe ham med å betale kortet fullt ut hver måned.

Visst, de fleste av oss vil ikke kunne tjene belønninger så fort som Bader, men at 1,5% fortsatt legger til. Hvis du bruker $ 1000 på kortet hver måned, for eksempel, vil du tjene $ 180 ved årsskiftet - bare for å lage kjøp som du normalt ville.

Bonus nr. 1: Du kan ta med deg utenlands

Har du hørt om chip og pin-kort? Alle amerikanske kredittkort skulle migrere til denne teknologien, men mange har fortsatt ikke tatt opp.

PenFed Defender-kortene har allerede en chip og pin, noe som gjør dem ikke bare sikrere - men også et solid valg for internasjonal reise. (Som du kanskje vet, aksepterer mange utenlandske leverandører ikke sveipekort.)

Conley har PenFed Visa Defender-kortet spesielt for internasjonal reise. Han har vært i mer enn 40 land, både for jobb og fornøyelse; senest reiste han til Dubai, Rwanda og Sør-Afrika.

Selv om han tok Defender-kortet som sin backup (han hadde bare mottatt det noen dager før), ble det snart hans go-to.

"Jeg prøvde å bruke mitt andre MasterCard, og det fortsatte å falle," sier han. "Jeg endte opp med å bare bruke PenFed Visa Defender-kortet hele turen min da jeg var i Afrika, så det gjorde virkelig redd rumpen min."

Bonus nr. 2: Du vil bidra til å gjøre en forskjell

Vil du gjøre forretninger med et selskap som støtter de væpnede tjenestene?

PenFeds nonprofit arm, PenFed Foundation, tilbyr en rekke programmer for å hjelpe militære medlemmer og deres familier, inkludert ikke-rentenes nødlån, finansiell rådgivning og hjemmekjøpstøtte.

"Jeg er ekstremt fornøyd med Defender-kredittkortet," Conley sier. "Så mye at jeg avbryter to andre kredittkort jeg har. Jeg vil absolutt anbefale det til andre servicemedlemmer ... Spesielt hvis du skal til utlandet. "

Interessert i å få et tilbakebetalt kredittkort? Klikk her for å lære mer om PenFed Defender kredittkort og avgjøre om de passer for deg.

For mer informasjon, besøk PenFed på http://www.penfed.org/military-cards eller ring 1-800-247-5626.

Din sving: Har du et militært kredittkort?

Sponsoropplysning: En stor takk til PenFed for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Opplysning: Disse kortene har variabel rente, som kan endres når som helst.

1 Kontantforskudd, sjekker trukket fra kontoen, og balanseoverføringer er ekskludert og tjener ikke kreditt mot belønninger.

Skrive Inn Din Kommentar