Liv

17 enkle triks for å spare penger på neste tur til seks flagg

17 enkle triks for å spare penger på neste tur til seks flagg

Six Flags fornøyelsesparker tilbyr rikelig med mage-flipping handling.

Den morsomme typen skjer når du går opp, ned og rundt på tyngdekraften-tøffe ritt.

Den ikke så morsomme typen skjer når du teller opp skaden en dag med spenning kan gjøre i lommeboken din.

Fra billetter til mat til parkering, kan en dag på fornøyelsesparken sette en betydelig pute i underholdningsbudsjettet. Men takket være de følgende tipsene samlet vi oss fra pengeproffene og kunnskapsrike parkbesøkere, Du kan besøke Six Flags på den billige - så den eneste frykten du trenger å møte er morsomt.

1. Kjøp billetter på forhånd

Aldri noen gang kjøpe billetter på porten. Hvorvidt Six Flags-turen er uker unna eller en avgjørende beslutning, kjøp billettene dine online. Du sparer $ 20 på et daglig pass ($ 45,99 mot $ 65,99 full pris)!

Pass på å spesifisere datoen du planlegger å besøke; Ellers vil du bruke $ 55,99 for en hvilken som helst dagspasse. Deretter skriver du bare passet hjemme, tar det med til parken, og du er god til å gå.

Planlegger sommerens moro tidlig for å slå vinterblåsen? "Kjøp billetter før parken åpnes for året, for før åpningsdagen er billettene billigere," forklarer Billie Jean Bateson, leder av Amazing Wristbands.

2. Kjøp et sesongkort

Hvis du planlegger å besøke Six Flags to ganger eller mer om et år, bør du definitivt kjøpe et sesongkort.

Ved $ 84,99 per person er kostnaden mindre enn to fullpris daglige billetter, og du får perks som passerer for vennene dine, rabatter på parkeringsplasser og gratis adgang til Fright Fest.

3. Se etter salg

Da jeg skrev dette innlegget, Seks flagg kjører et Mardi Gras-salg som ga enda flere fordeler til sesongkortkjøp. Hvis du kjøpte fire eller flere sesongkort og hentet ditt ID-kort på parken innen 2. juli 2017, vil du spare nesten 30% av hvert pass. Du vil også få bonus fordeler som gratis parkering, gratis adgang til ferie i parken og mer.

4. Buddy Up med Season Pass Holders

Hvis du kjenner noen med et sesongkort, planlegg et besøk med dem på en av Six Flags '"Bring-a-Friend" -dager for å komme seg gratis. Sesongpassholdere er tillatt en venn per dag per pass, så hvis din familie på fem er venner med en pass-holding-familie på fem, kan hele familien få gratis adgang!

Etiquette note: Det kan være fint å gjøre noe i retur for familien som hjelper deg med å gå til Six Flags gratis. Kanskje kan du tilby å pakke en piknik lunsj for alle? (Se nr. 6 nedenfor.)

5. The More, The Merrier

Grupper på 15 til 74 personer kvalifiserer for en gruppe rabatt når de kjøper sine passerer minst 10 virkedager på forhånd. Hver person betaler bare $ 33,50 (pluss skatt), og for hver 15 personer som pre-buy, kan du få en ekstra billett gratis.

6. Spis på det billige

Hopp over de såkalte besparelsene på tilbudt mattilbud og ta med din egen mat. Ikke bare er det billigere, men du kan pakke sunnere mat som faktisk brenner resten av dagen, i stedet for å få deg til å ta en lur.

Fyll en kjøler med is, smørbrød, veggies, dukkert og andre godbiter, og legg det i bagasjerommet på bilen din. Når måltidstider treffer, gå tilbake til parkeringsplassen for å fylle magen, nyt noe i bilen, og ta en pause fra støy og folkemengder.

Hva gjør du hvis du begynner å føle munchies mellom måltider? Budsjett reiseblogger Lia Saunders of Practical Wanderlust sier det er greit å "ignorere" ingen mat og drikkepolitikk "" i en grad.

Mens ute mat er "ikke strengt tillatt i seg selv," sier hun, "vi kan alle hevde en medisinsk grunn til å trenge noen Lara-barer (lavt blodsukker, henger osv.)." Da hun og hennes ektemann nylig besøkte Six Flags , "Vi bare fylte noen Lara og Kind barer i en ekstra jakke i vår dagspakke, og sikkerheten merket ikke noe."

7. Drikk for (nesten) gratis

Jo, du kan kjøpe en sesongdrinkflaske fra parken og lagre på påfyll, men det er en amatørflyt, og du er en besparelsesprodusent.

I stedet, ta med din egen gjenbrukbare vannflaske og fyll den på vannfontene i hele parken. Mange sportsflasker har stropper på dem, slik at du kan feste dem i vesken eller ryggsekken i stedet for å holde dem hele dagen.

Foretrekker du noe å kjøle deg ned på en dampende sommerdag? "Kjøp gjenbrukbare isbiter for å holde drikken kald hele dagen," forklarer Amanda Thomas of Liaison Technologies.

Til slutt, hvis du har glemt vannflasken din eller mister den på en turplattform, trenger du fortsatt ikke å ponere opp penger for å holde seg hydrert. "Du kan alltid be om en gratis kopp vann", sa Saunders oss. Slå opp noen konsesjon stå mellom rides, og du er helt sett.

8. Se etter Six Flags Promos og kuponger

I tillegg til å scoping ut Six Flags egen spesialtilbudsside, er det mange måter å slå dine kostnader ned enda lenger.

"Rikelig med Coke-merkevareprodukter har promo koder på deres bokser godt for rabatter," sier David Bakke av Money Crashers, "som gjør produkter fra Ortega, Kraft (string ost) og Tony's (frossen pizza).Sjekk din lokale matbutikk for rabattkuponger i kassen også - de er vanligvis gode for ca $ 5 av opptak. "

Hvis du bor i California, kan du lagre $ 15- $ 20 av en generell opptakskupong hvis du tar med en boks av Coca-Cola til billettkiosken på Six Flags Discovery Kingdom eller Six Flags Magic Mountain. (Kjøp billetter på nettet og du kan spare enda mer.)

Du kan også se etter kuponger på gruppeavtale-nettsteder som Groupon, i lokale underholdningsbøker og ved å følge Six Flags ' Twitterog Facebookkontoer.

9. Ikke glem medlemskapsrabatter

Spar enda mer med kortene du allerede har i lommeboken din.

"AAA-medlemmer får 30% rabatt på billettpriser og 10% rabatt på enkelte AAA-parker, sier Mike Catania, Chief Technology Officer of PromotionCode. "Men det varierer ved park," legger han til, så det er best å ringe parkens billettkontor for å dobbeltsjekke.

Bruker du et kredittkort for å kjøpe billetter? "På bestemte tider av året kan du få 5% av dine Six Flags-kjøp ved å bruke Discover Card, sier Bakke.

Du kan også få rabatterte billetter gjennom din arbeidsgiver, alumniforening eller for å være medlem av militæret.

Og som alltid gjør det ikke vondt å bruke et belønningskort for å få noen ekstra poeng eller kontanter tilbake (hvis du selvfølgelig kan betale balansen i sin helhet på din neste setning).

10. Vurder pakke tilbud

"Du vil kanskje også se på billettpakker hvis du besøker en by med en Six Flags temapark," sier Bakke. "Jeg bor i Atlanta, og jeg vet at det er et slikt program hvor du får adgang til flere lokale attraksjoner (inkludert Six Flags) til redusert totalpris."

Hvis du gjør en lengre tur til en annen by for å besøke Six Flags, dette kan være verdt din tid.

11. Gå på ikke-høye dager

Saunders og hennes ektemann "besøkte bare Six Flags Magic Mountain [nylig] på Superbowl Sunday," sier hun.

"Dette er den beste dagen hele året for å gå til en Six Flags park hvis du vil spare penger på en Flash Pass; parken er helt tom. Vi rode nesten alt og måtte aldri vente i kø mer enn 15 minutter!

12. Vet hva du skal hoppe over

Karnevalspill er sjelden rettferdig og vanligvis overpriced, så det er best å hoppe over dem. Det samme gjelder for parkvarer, som vanligvis bare ender som rot når du kommer hjem.

Hopp over bruk av kredittkort ved å ha kontanter på hånden. Hvis du vil gjøre eller kjøpe noe på et stativ som ikke aksepterer kort, eller kortmaskinen er nede, vil du bli sittende fast ved hjelp av en parkeringsplass på minibanken, som sjelden er fra din kortutstedende bank og kan sokke deg Med ekstra avgifter peker Bateson ut.

13. Pack Light

Ikke ta mer enn du kan bære, eller du kommer til å møte strenge leiekostnader.

Hvis du planlegger å lage en klærbytt for vannparken, kan du alltid legge ut ting i bilen og ta en rask tur til parkeringsplassen når du er klar til å bytte. Enten endring i bilen din eller, hvis du vil ha mer privatliv, i toaletter i nærheten av inngangsportene.

14. Lagre på parkering

Enkelte sesongpassholdere kan få gratis parkering, men hvis det ikke gjelder for deg, prøv å lage litt ekstra trek for å spare penger.

"På Magic Mountain, sier Saunders," du kan spare $ 20 på parkering ved å ta en offentlig buss til parkeringsplassen inngangen og gå resten av veien. "

15. Lagre på Overnattingssteder

Mine søstre og jeg har en årlig sommer tradisjon for å besøke en stor fornøyelsespark i en annen stat i tre eller fire dager, noe som betyr at vi også trenger å finne losji.

Men Tanken om å shelling ut en stor del av ferien budsjettet på et hotell føles som en sløsing, spesielt siden vi gjør sjelden mer enn å sove og spise utenfor parken, uansett.

Så vi har slått vår temapark utflukter til temapark / camping turer. Vi bestiller en liten campingplass på en park eller campingplass en kort kjøretur fra parken, bassenget vårt campingutstyr (telt, kjøkkenutstyr, etc.) og har et sted å krasje på slutten av hver dag for en brøkdel av prisen.

Hvis camping ikke er din stil, bør du vurdere andre alternative innkvartering som Airbnb, herberger eller krasj på en venn eller et familiemedlems hus.

16. Gå sent

Noen Six Flags parker tilbyr rabatterte opptak hvis du ankommer når de fleste besøkende reiser (vanligvis rundt 4 eller 5 pm). Hvis du bor i nærheten av en park og bare ønsker å treffe spesifikke turer i stedet for å oppleve alt, kan dette være en fin måte å gjøre det på.

Sally Ernst fra Buffalo, New York, bor i nærheten av Six Flags Darien Lake, og sier å gå sent gir fortsatt god mulighet til å gjøre alt hun vil. "Parken er liten," sier hun, "så det er faktisk en god tid."

17. Vær en tidlig fugl

Sist men ikke minst, hvis du lager en dag med dine Six Flags, må du huske å maksimere tiden din.

"Hvis du bare besøker parken en gang," sier Bakke, "vær sikker på at du kommer tidlig - minst 30 minutter før du åpner - og sørg for at du kan dra nytte av alt parken har å by på. Dette sparer ikke penger, men sikrer at du får mest penger for pengene dine. "

Din sving: Har du flere tips for å spare penger på Six Flags? Del dem med oss ​​i kommentarene!

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar