Virksomhet

Unngå "JWOWW" kundeservice opplevelse

Unngå "JWOWW" kundeservice opplevelse

I dag vil jeg snakke litt om kundeservice. Hvis du er en bedriftseier eller eier noen type småbedrifter, er dette innlegget for deg!

God kundeservice til enhver bedrift er viktig. Som en bedrift du vil oppnå det som kalles "Wow!" -faktoren. Bare så er jeg klar, det er 2 forskjellige slags "Wow" -faktorer.

Det er "Wow!" -faktoren som er flott; Det betyr at kunden hadde en god opplevelse, og de var wowed av deg, og klar til å dele verden hvor stor du er.

Så er den andre typen erfaring det du vil kalle JWOWW-faktoren. Hvis du er kjent med Jersey Shore, er JWOWW et kastet medlem av showet, og hun er kjent for sin klærstil - vel, i det minste mangelen der. "JWOWW" -opplevelsen er hvor folk skal snakke om deg, men kanskje ikke slik du vil at de skal. Gir mening?

Så "Wow!" Faktor bra, JWOWW ... .. ikke så mye i forretningsfornuft.

The Wow Factor

En rask "Wow!" -faktoropplevelse jeg kunne dele med deg, er hver gang jeg og min familie går til en restaurant med våre unge barn. Hvis du har små barn, vet du hvor raskt du må komme inn og ut av en restaurant, spesielt barna våre. Vi har bare en viss tidsbegrensning der ting begynner å bli hensynsløs, hvor kjeksen flyr, kniver flyr, og barna skriker og gråter.

Bare et eksempel på hvor rotete vår midtsønn er på å spise.

En servitør eller servitør som gjenkjenner at vi har unge barn og tar vår bestilling, leverer raskt en "Wow!" Opplevelse. Familien er glad, barna er glade, og servitør eller servitør kan være lykkelig fordi vi ga dem et fint tips fordi de wowed oss ​​med den opplevelsen.

Merk: Hvis du er servitør eller servitør, må du bedre ta notater!

En uforglemmelig JWOWW-opplevelse

Jeg har nettopp opplevd hva jeg ville kalle JWOWW-faktoren med en lokal regnskapsfører at jeg prøvde å få litt kostnadsgrunnlag (den opprinnelige prisen de betalte for investeringen) informasjon for en ny klient. Klienten hadde en felles investeringskonto at vi skulle omplassere noen av investeringene. Før jeg gjorde det, visste jeg at de ville pådra seg noen langsiktige kapitalgevinster, så jeg ønsket å berøre base med CPA for å sikre at jeg ikke savnet noe før jeg trakk avtrekkeren.

Min JWOWW-opplevelse var dette: Jeg ringte CPAen om en måned før skattesesongen i år. Det jeg ble fortalt forlatt meg forbauset.

Jeg ble fortalt at det ville være minst en måned, om ikke lenger før jeg faktisk kunne få svar fra CPA.

Nå for meg er det en JWOWW-faktor fordi jeg aldri har kalt noen, noen type tjenesteleverandør og måtte vente en måned for å få svar. Det var ikke et vanskelig spørsmål. Det ville bare ta en 3-5 minutters samtale for å få svaret jeg trengte, men jeg ble fortalt at det ville ta fire uker. Den verste delen er at det tok nesten syv uker før jeg fikk svaret.

Det var en JWOWW opplevelse fordi jeg ikke bare skal snakke om situasjonen som et fryktelig eksempel på kundeservice, men mine klienter var også veldig irritert med situasjonen fordi de er en god betalende klient.

Hvis du er en bedriftseier, vær veldig bevisst på det. Vær veldig bevisst på din "Wow!" -faktoropplevelse og sørg for at du ikke opplever JWOWW-faktoren.

Skrive Inn Din Kommentar