Penger

Amazonas Black Friday Deals Start nå. Her er hva du trenger å vite

Amazonas Black Friday Deals Start nå. Her er hva du trenger å vite

Kan ikke vente med å starte Black Friday bargain-jakt? Hvis du handler på Amazon, trenger du ikke å!

I dag lanserte verdens største forhandler sin Black Friday avtaler butikk. Og selv om Thanksgiving er mer enn tre uker unna, Du finner allerede reduserte priser på en rekke produkter.

Noen salg varer hele dagen (daglige avtaler), mens andre bare er tilgjengelige i løpet av timer (Lightning Deals).

Amazon Prime-medlemmer får tidlig tilgang til lynnedslag

I forbindelse med lanseringen annonserte Amazon at for første gang, Statsmedlemmer vil ha tidlig tilgang til de 30.000 lynnedslagene det planlegger å tilby - med muligheten til å kjøpe tilbud 30 minutter før noen andre.

Selv om flertallet av tilbudene som tilbys i dag, ikke solgte, kan den ekstra halvtime være en spillveksler når Black Friday blir nærmere - og avtalene blir varmere - så hvis du ikke allerede er et premiermedlem, vil du kanskje registrer deg for en gratis prøveperiode.

For å se hva som handler om Amazons tilbud akkurat nå, surfe over til deres Black Friday Store.

Din sving: Vil du handle i Amazon nå? Eller vil du vente til svart fredag?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar