Penger

Kan du få betalt til Tweet, selv om du ikke er en kjendis?

Kan du få betalt til Tweet, selv om du ikke er en kjendis?


Hvis du er kreativ, kan du definitivt tjene penger med Twitter-kontoen din.

For eksempel har jeg solgt bøkene mine ved å tweet om dem. Jeg har brukt tweets til å drive trafikk til mine nettsteder, som tjener penger på ulike måter. Som en del av en global sosiale medier markedsplan, Twitter kan være et verdifullt verktøy. Men kan du bare bli betalt til tweet?

På en nylig liste over 103 måter å tjene penger hjemme, inkluderte jeg tweeting for kontanter. Og Kim Kardashian gjorde $ 10 000 per tweet så tidlig som i 2009, ifølge enkelte rapporter.

Men de fleste av oss er ikke kjendiser. Kan den gjennomsnittlige Twitter-brukeren bygge opp et følgende og bli betalt for å tweet om produkter og tjenester?

Nå er det min jobb å undersøke og skrive om måter å tjene penger på, men jeg liker også å prøve dem ut. Og jeg har tilfeldigvis 11 000 Twitter-følgere, så jeg lurte på om jeg kunne tjene penger på tweeting. Her er det jeg oppdaget ...

Kan du få betalt til Tweet?

Jeg Googled "Betalt til tweet" og funnet PaidPerTweet.

En kjennetegnet tweeter, komiker George Lopez, tjener $ 2000 per tweet og har tre millioner tilhenger, ifølge nettstedet. Hans twitter-konto viser imidlertid at han faktisk har 2,03 millioner tilhengere, og jeg så ikke noe som så ut som en sponset tweet. PaidPerTweet gir ingen informasjon om hvor ofte noen av de kjente diskantene faktisk blir betalt.

Når jeg klikket på linken som sa "Bli verifisert" ble jeg bedt om å logge på min PayPal-konto og så en kostnad på $ 2,99 per måned. Jeg fortsatte ikke. I stedet gikk jeg tilbake til nettsiden og klikket på "register". Å få bekreftet er tilsynelatende valgfritt.

Jeg skrev inn et brukernavn og passord, usikker på om dette skulle være mitt Twitter brukernavn eller passord (mine oppføringer var ikke). Det var ikke noen forklaring på registreringsprosessen.

Jeg la til slutt merke til en lenke som sa "Twitter-kontoer" og klikket på det, som brakte opp en skjerm hvor jeg kunne legge til en Twitter-konto. Jeg ble bedt om å logge inn på Twitter, men la merke til denne meldingen:

Denne applikasjonen vil kunne:

Les tweets fra tidslinjen din.

Se hvem du følger, og følg nye mennesker.

Oppdater profilen din.

Post Tweets for deg.

Vil ikke kunne:

Få tilgang til dine direkte meldinger.

Se ditt Twitter-passord.

Oppdater profilen min? Følg nye folk? Jeg følte meg ikke komfortabel med det, men for å være rettferdig, sa siden også: "Du kan når som helst tilbakekalle tilgang til en hvilken som helst applikasjon fra fanen Programmer på Innstillinger-siden din."

Deretter gikk jeg til SponsoredTweets. Jeg kunne ikke se mye utover en gigantisk registreringsprompte. Jeg klikket "Registrer deg" og valgte "Creator" (det andre alternativet er "Annonsør"). Jeg registrerte meg og fikk samme informasjon som før. Tilsynelatende må du la disse selskapene følge folk og endre profilen din. Jeg nektet.

Tilbake på PaidPerTweet, logget jeg inn og sjekket hver eneste link jeg så, og prøvde å finne ut hvor mye selskapet tar fra hver tweet-betaling du tjener. Svaret kan være der, men selskapet vil helt klart ikke gjøre det enkelt å finne.

Til slutt droppet jeg min plan for å prøve ut en av disse plattformene. Jeg forstår ikke hvorfor de ville trenge å rote med profilen min eller følge folk uten min godkjenning, og det er ikke verdt å forfølge når det potensielle inntekter er uklare.

Hvem gjør egentlig penger på Twitter?

Social media strateg Branden Hampton fortalte The Next Web han lager en levende selger tweets.

Spurt om det er mulig å tjene en seksfigures inntekt hvert år, svarte han "Nei, du kan lage seks tall i kvartalet." Men han administrerer personlig 24 Twitter-kontoer med over 11 millioner tilhengere, og hans firma, Influential Media Group, håndterer kontoer med titalls millioner flere.

Hvis du vil prøve å etterligne hans suksess, les intervjuet og sjekk ut en av hans største treff på Twitter, The Notebook. Det startet lite, så kanskje det er håp for de av oss med tusenvis av tilhengere.

De fleste av de som lager store penger til tweets er Hollywood-kjendiser og sportsster. For eksempel anslår opendorse basketballspiller Karl-Anthony Towns, som spiller for Minnesota Timberwolves og har 100.000 Twitter-følgere, bør få rundt $ 430 per tweet.

LeBron James har 22 millioner Twitter-følgere, og Elite Daily sier at han tjener $ 126,000 per tweet!

Jeg gjorde matte. Det er $ 0,00573 per tilhenger, noe som ville gjøre mine 11 000 tilhengere verdt $ 63 per tweet - Hvis jeg var så berømt som LeBron James.

Jeg skal tweet for en tiendedel av det. Noen takers? Jeg vil ikke holde pusten min.

Kan gjennomsnittlig tweeter tjene penger?

Det er mer enn én liste over kjendiser som får betalt store penger til tweet. Og en god Internett markedsfører kan vite hvordan å bygge tilhengere og selge tweets.

Men jeg søkte vidt og langt for bevis på at vanlige Twitter-brukere kan gjøre mer enn noen få dollar med sponsede tweets, og jeg kom opp for det meste tomt.

For eksempel, jeg googled "Jeg tjente penger tweeting" (bruker anførselstegn), finne noen ville ha skrevet om deres erfaring på nettet.Det var fem resultater, alt bare fordi noen skrev noe som "Jeg skulle ønske jeg tjente penger tweeting", eller "hvis jeg tjente penger tweeting." Jeg prøvde dusinvis av andre søk med lignende resultater.

Du ville tro det av tusenvis av vanlige Twitter-brukere som antagelig har registrert seg for en av de mange "pay per tweet" -plattformene, noen ville ha skrevet om deres suksess. Jeg kunne ikke finne noen eksempler.

Jeg håper på kommentarer nedenfor fortelle meg at jeg er en forferdelig undersøkende reporter. Jeg vil å ta feil. Hei, jeg vil ha $ 6 per tweet - jeg skal tweet hele dagen!

Men hvis du er Skal utfordre min skepsis, vær så snill. Fortell oss hvor mange tilhengere du har, hvor mye du lager per tweet og hvor mye du har gjort i forrige måned.

En historie som gir deg håp

Jeg fant en historie om en videregående student som gjorde $ 500 per dag på Twitter i 2012. Hans navn er Jon King, og han ble ikke betalt per tweet.

I stedet markedsførte han tilknyttede produkter, tjente penger fra provisjoner når tilhengere klikket gjennom og kjøpte noe. Han bygget seks parodi kontoer, som Condescending Wonka (@willlllywonka), og de var i gjennomsnitt 150.000 tilhengere hver.

Så hold den Twitter-kontoen åpen, selv om du ikke kan selge en enkelt tweet. Du kan markedsføre tilknyttede produkter, og bruke den som en del av en markedsplan for sosiale medier hvis du en dag har noe av det du selv skal markedsføre. Og hvem vet, kanskje du kan selge en tweet eller to.

Din sving: Har du eller har noen du kjenner gjort mer enn $ 50 per måned ved å bli betalt til tweet?

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar